ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΓΚΙΟΛΙΑ


Ο ΣΥΓΑΠΑ πληροφορήθηκε για την δολοφονία του έντιμου δημοσιογράφου
Σωκράτη Γκόλια και τιμά την μνήμη του.
Από χρόνια και εμείς παλεύουμε για τη λειτουργία δημοκρατικών θεσμών
στη χώρα μας και έχουμε καταγγείλει το νομικό σύστημα αλλά και την
αδιαφορία και εμπλοκή των….

αρχόντων αυτής της χώρας. Συμμετέχουμε και
συμμεριζόμαστε το πένθος όλων των φίλων και συγγενών. Τα blogs
troktiko και ksipnistere αντιλήφθηκαν τον αγώνα μας και η συμβολή του
Σωκράτη ήταν πολύ θετική. Τα θερμά μας συλληπητήρια. Ο Πρόεδρος Νίκος
Σπιτάλας
http://spitalas.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

6 Comments

  1. Ανώνυμος

    Όχι και ήρωας ρε σεις… "καλό παιδί" ήταν κι αυτός. Τον 'φάγαν οι ανταγωνιστές του…
    Κατά τ' άλλα ο ρόλος της Τρομοκρατίας νομίζω έχει κατανοηθεί λίγο πολύ απ'όλους.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Διάβασα από σπόντα την επιστολή του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, πρώην στενού συνεργάτη του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Μ’ έχει πιάσει αναγούλα. Σημεία και τέρατα… Ο Γκιόλιας γράφει τρελά πράγματα για τον Μάκη. Ακόμη ότι ο Μάκης είχε σκεφτεί να σκοτώσει τον Θέμο Αναστασιάδη! Και μου κάνει εντύπωση ότι αυτή τη σοβαρή καταγγελία ο Γκιόλιας την αναφέρει προς το τέλος της επιστολής και… ως υστερόγραφο!!! Μέσα στην επιστολή, όπως θα διαβάσετε στα παρακάτω αποσπάσματα, αναφέρονται ονόματα γνωστά στο χώρο των ΜΜΕ, όπως: Χατζηνικολάου, Κοντομηνάς, Κυριακού, Παπαγιάννης, Κουρής, Καραμήτσος, Αναστασιάδης… Δεν θέλω να μπλέξω στη μεταξύ τους διένεξη κι ούτε προτίθεμαι να παρακολουθήσω τις εξελίξεις, τις οποίες παρακολουθεί από κοντά το Troktiko [από όπου δανείστηκα τα κομμάτια της επιστολής του Γκιόλια] και φυσικά ο Τριανταφυλλόπουλος με τη “Ζούγκλα”. Ο Μάκης από το portal του [και στην προσωπική στήλη του TV ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ] απαντάει, αλλά γράφει τόσες ασυναρτησίες, που δεν μπορώ να τον παρακολουθήσω. Όχι, βέβαια, ότι είναι εύκολο να καταλάβει κανείς αυτά που γράφει ο Γκιόλιας, αφού υπάρχουν και σημεία που τα καταλαβαίνουν μόνον οι ίδιοι. Το ζήτημα είναι ότι όλοι αυτοί έχουν αναλάβει “εργολαβικά” την ενημέρωση του ελληνικού λαού και του ζητούν μερικές φορές και τα ρέστα. Πλάκα έχει και η αναφορά στον Γιάννη Παπαγιάννη, ο οποίος έχει ύφος σαράντα καρδιναλίων-δημοσιογράφων όταν παρουσιάζεται στο “Αποκαλυπτικό Δελτίο” του και στην επιστολή αποκαλύπτεται ότι τον έχει ο Κουρής- σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γκιόλια- για να του κάνει τις δουλειές! Τι δουλειές; Ένας Θεός ξέρει… Διαβάστε, λοιπόν, τον Γκιόλια

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Γιατι θελουν να μην εχουν κανενα εκτος ελεγχου να μιλαει.λες και εκτος indymedia δεν υπαρχει χωρος για να μιλισει κανεις.αλλα θελουν εξιλαστηρια θυματα.χμμμ…μηπως κυνδινευω που γραφω εδω???

    Reply
  4. Ανώνυμος

    δεξί χέρι του Κοντομηνά, ο οποίος τον έθεσε και στην κεφαλή του ράδιο Θέμα. Το ράδιο Θέμα χρησιμοποιεί τη συχνότητα του Αlpha radio και παραχωρήθηκε από τον Κοντομηνά στο Πρώτο Θέμα με τον όρο να είναι ο Γκόλιας στην κεφαλή του σταθμού.

    Επίσης ο Γκόλιας ήταν για δεκαετίες συνεργάτης του ρουφιάνου Ζούγκλα

    Reply
  5. Ανώνυμος

    μαγκες μην παραμυθιαζεστε…το ιντερνετ ειναι δυναμη που δεν μπορουν να ελεγξουν.Σιγουρα ο troktikos ηταν γραναζι του συστηματος αλλα ηταν και ο πιο ευκολος στοχος…Με φορμες παραλλαγης,αλεξισφαιρα κτλ δεν σκανε τρομοκρατες..Η σεχτα δεν ειναι τρομοκρατες.Οι τρομοκρατες τρομοκρατουν τους θυτες και οχι τα θυματα.Σε αυτη την περιπτωση στοχο εχουν να τρομοκρατησουν την ελευθερια στο ιντερνετ οπου βγαινουν αληθειες.
    Εκμεταλλευτειτε την ιστοσελιδα αυτη που εχετε παιδια και δωστε ιδεες στο Λαο.
    Αυτή ειναι η δυναμη σας και η επανασταση σας!!!!!
    Εσας φοβουνται.Χτυπηστε τους αλυπητα με την αντιπληροφορηση.
    Δεν υπαρχει σεχτα.Μονο δυναμεις που σε κατασταση ελευθεριας και πληροφορησης μπορουν να οδηγησουν το συστημα σε καταρρευση.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *