Φάκελος “Χρυσή Αυγή”: Ψυχραιμία…

To να τεθεί μία πολιτική παράταξη, έστω και αποτελούμενη από ανθρώπους που έχουν διαπράξει αξιόποινες πράξεις , δεν συνάδει με…

τις αρχές της δημοκρατίας.

Του Γιώργου Θεοχάρη

Εάν η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με τη συμμέτοχη της ΔΗΜΑΡ και του ΑΝ.Ελλήνων του κ. Καμμένου προχωρήσουν σε κάτι τέτοιο θα τραυματίσουν το δημοκρατικό μας πολίτευμα. ΉΔΗ ο κ. Τσίπρας είπε το «ΟΧΙ» στον κ. Σαμαρά .

Ουδέποτε στην ιστορία της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ έγινε κάτι τέτοιο.

Τι πρέπει να γίνει;

Να τιμωρηθούν τα πρόσωπα που τέλεσαν αξιόποινες πράξεις και να τεθούν εκτός Βουλής.

Οι κινήσεις πρέπει να είναι προσεχτικές και μετρημένες όσο ποτέ άλλοτε. Διότι η κοινή γνώμη στο ενδεχόμενο να τεθεί εκτός νόμου η οργάνωση με τους τραμπούκους νεαρούς θα αντιδράσει και θα επιφέρει δυσάρεστα αποτελέσματα.

Ήδη στη πρώτη δημοσκόπηση οι Έλληνες δεν δείχνουν να γυρίζουν την πλάτη στους Χρυσαυγίτες που από τη μία μοιράζουν τρόφιμα στους φτωχούς και την ίδια ώρα σκορπούν αδιακρίτως βία εκμεταλλευόμενοι την ανεργία και την εξαθλίωση που ζουν σήμερα οι περισσότερες οικογένειες.

Ψυχραιμία λοιπόν.

Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται. Η «Χρυσή Αυγή» έχει πλέον ριζώσει σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πόλη σε κάθε χωριό. Θέλει δουλειά από όλους μας. Ο χρόνος θα δείξει εάν καταφέρουμε να πατάξουμε αυτό το επικίνδυνο φαινόμενο του νεοναζισμού στην Ελλάδα.

Μη ξεχνάς, η Ελλάδα υπέστη απίστευτα μαρτύρια από τους ναζιστές. Θα επιτρέψουμε τους απογόνους τους με τα τάγματα εφόδου και τον στρατό τους να απειλούν τη ζωή μας;

briefingnews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *