Οι ελλειψεις στα νοσοκομεια θα στοιχισουν ζωες

Οι αστειοι αυτοι που μας κυβερνανε δεν εχουν τσιπα και αυτο πλεον ειναι γνωστο,εχουν περικοψει απο παντου,εχουν υποβαλλει τον λαο στην χειροτερη σκλαβια ακομη και απο την εποχη της δικτατοριας,εχουν το θρασσος να μας μιλανε για διεξοδα και λυσεις για να μην πω για τις τεραστιες νικες που επιτυγχανουν καθε τοσο.
Στα νοσοκομεια εχουν ηδη επιβληθει περικοπες,στους μισθους,σε προσληψεις προσωπικου,σε υλικα και….
φαρμακα,πριν λιγες μερες ετρεχα να βρω τα φαρμακα της μητερας μου μιας και δεν τους τα προμηθευε πλεον η εταιρεια η οποια δεν ειχε πληρωθει οποτε τα σταματησε με αποτελεσμα να κινδυνευουν οι ζωες των ασθενων.
Αλλες μερες δεν ειχαν αλλα υλικα,γαντια και διαφορα που δυσκολα το καταλαβαινουμε εμεις σαν επισκεπτες,ακομη και εγω που πηγαινω εκει καθε μερα.

Σημερα επικρατουσε ενας πανικος στο ΨΝΑ,κοσμος ανεβοκατεβαινε,υπηρχαν συγκεντρωσεις,συζητησεις,ρωτησα λοιπον εναν γιατρο να μου πει τι συμβαινει.

Μας εχουν ζητησει και αλλες περικοπες και κυριως να μην γραφουμε φαρμακα απαραιτητα στους ασθενεις.

Αυτο που μου απαντησε ειναι τοσο τραγικο που αν το ξανασκεφτει καποιος τα χανει,στα νοσοκομεια δεν νοσηλευονται υγιεις ανθρωποι για πλακα,δεν πας εκει να περασεις την ωρα σου επειδη δεν εχεις τιποτα καλυτερο να κανεις.
Στα νοσοκομεια πανε οσοι εχουν αναγκη νοσηλειας,καποιοι που χρειαζονται εγχειρηση,θεραπεια με ειδικα φαρμακα,που χρειαζονται νοσηλεια,φροντιδα.

Και απο εκει ο αξιοθρηνητος υπουργος ο οποιος γλυτωσε αποψε το ξυλο και βγηκε στο Μεγκα να μιλησει σαν να μην συμβαινει τιποτα αποφασισε να κοψει ακομη περισσοτερο απο τους προυπολογισμους των νοσηλευτικων ιδρυματων.

Ο Βασιλακης Καιλας λοιπον αφου κατεστρεψε ολη την εργασιακη νομοθεσια,εστειλε στον Καιαδα χιλιαδες εργαζομενους αποφασισε να ξεμπερδεψει και με τους ασθενεις των νοσοκομειων,και οπως παει θα τα καταφερει.

Αν συνεχιστει αυτη η τραγωδια θα θρηνησουμε θυματα απο ελλειψη φαρμακων και υλικων στα νοσοκομεια,θα φυγουν οι ανθρωποι μας αδικα και οδυνηρα χωρις να μπορουμε εμεις να τους βοηθησουμε.
Αυτο ειναι τεραστιο εγκλημα κατα των ανθρωπων και θα χαρακτηρισω εγκληματια οποιον συμβαλει σε κατι τετοιο.
Ιδιαιτερα τον ιδιο τον υπουργο υγειας.

http://harrytsopanos.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

10 Comments

  1. Χαρης

    1.53 με το συμπαθειο εισαι απολυτα ηλιθιος,εδω μιλαμε για ανθρωπινες ζωες γελοιε,ποια κακως κειμενα εννοεις?

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Ρε μπορουμε να μαζευτούμε 200.000 στό σύνταγμα;; Χωρίς αρχηγό μόνοι μας γίνεται συνενόηση από εδώ μέσα;;

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Θέλουν να πεθάνουν οι γέροι και οι άρρωστοι!!Ετσι, οι φωστήρες πού ψηφίσαμε θα σώσουνε την χώρα!!! Για τόν κώλο τους και τίς οικογένειές τους έχουν εξασφαλίσει τα πάντα πλήρωμένα από εμας στά ιδιωτικά νοσοκομεία!!! Εξέγερση τώρα γιατί αν αργήσουμε να τούς διώξουμε, θα κλάψετε τίς μάνες σας και τούς πατεράδες σας πού θα πεθαίνουν σαν τα σκυλιά στούς διαδρόμους τών λιγοστών νοσοκομείων πού θα απομείνουν!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Πω! Πω! Φασισταριά εδώ μέσα ..Χειρότερα και από τα Μαοειδή τους Ταλιμπάν του Σύριζα..

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΟΙ ΠΡΟΝΟΜΟΙΟΥΧΟΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟ ΣΕ ΛΑΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ –ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΕΛΛΕΤΕΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ–ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΣΟΚΕ ΑΜΕΤΑΝΝΟΗΤΕ- ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΣ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΤΗΝ ΖΗΜΕΝΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΗΡΕΣ ΤΙΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΠΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙ[ΠΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝΥΚΤΙΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΟΥ ΣΕΡ ΠΕΤΑΛΩΤ κλπ κλπ—Ο ΣΕΡ ΠΕΤΑΛΩΤ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ- ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΣΑΜΑΡΑ ΤΣΙΠΡΑ—ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΕΤΑΛΩΤ……ΜΕ ΤΟ ΑΠΛΑΝΕΣ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΥΦΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΡΑΜΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ–ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ–ΤΟ ΕΥΡΥ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΡΗΚΝΩΘΗΚΕ ΤΩΡΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ—Ο κ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ –ΡΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΛΑΟ–ΑΠΟ ΤΟ 1989 ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΞΕΣΚΙΖΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΝΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ –ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΕΒΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ –ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ–προεκλογικα θα καταλαβετε π[ολλά πολλά πολλά–ΠΑΠΟΥΤΣΟΠΕΤΑΛΩΤΙΔΕΣ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Αστείοι είναι αυτοί που πολεμάνε μια δημοκρατική κυβέρνηση που προσπαθεί να βάλει τάξη στα κακώς κείμενα..

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΥΦΟΣ ΓΚΕΜΠΕΛ – Αρχιναζι, για τους νεώτερους- ΩΧΡΙΑ ΕΜΠΡΟΣ ΣΕ ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΠΟΥΣΤΗΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΨΕΥΤΗΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΛΕΚΟΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ
    ΚΑΡΑΤΖΑΚΩΛΟΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΚΛΑΝΑΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΧΕΣΤΗΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΠΑΙΡΝΕΙΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΛΕΥΡΗΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΒΛΑΚΑΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΡΧΙΔΗΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΠΙΠΑΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ….
    ΚΑΡΑΤΖΑΜΑΛΑΚΑΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΠΑΠΙΑΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΒΛΑΚΑΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΤΙΠΟΤΑΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΑΧΡΗΣΤΟΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΧΛΕΧΛΕΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΦΛΟΥΦΛΗΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΠΑΠΑΡΑΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΠΙΠΕΡΙΜ
    ΚΑΡΑΤΖΑΦΑΝΦΑΡΑΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΓΛΕΙΩΔΗΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΠΙΠΕΡΙΜΠΙΠΕΡΙΜ
    ΚΑΡΑΤΖΑΟΥΣΤΑΠΟΔΩ
    ΚΑΡΑΤΖΑΧΑΜΕΝΟΚΟΡΜΙΜ
    ΚΑΡΑΤΖΑΚΑΡΑΤΖΑ
    ΚΑΡΑΤΖΑΞΕΚΑΡΑΤΖΑ
    ΚΑΡΑΤΖΑΞΕΞΕΚΑΡΑΤΖΑ
    ΚΑΡΑΤΖΑΞΕΚΑΡΑΤΖΑΞΕΚΑΡΑΤΖΑ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *