Νέο προεδρείο στην Επιτροπή του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Γερμανικών οφειλών.

Η Συντονιστική Επιτροπή του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Γερμανικών οφειλών (Ε.Σ.Δι.Γε.Οφ.), προς την Ελλάδα, συνήλθε την Πέμπτη, 7.4.11 και επανεξέλεξε για την προσεχή διετία 2011-2013, το Μανώλη Γλέζο ως Πρόεδρο και το Βαγγέλη Μαχαίρα ως Γραμματέα.
Εξέλεξε επίσης εξαμελή Ειδική Γραμματεία υλοποίησης και…..
δημοσιοποίησης των αποφάσεων της Συντονιστικής Επιτροπής που αποτελείται από το…
Δημήτρη Αλευρομάγειρο, το Στέφανο Ληναίο, το Δημήτρη Χατζαρόπουλο και τους εκπροσώπους των αντιστασιακών οργανώσεων Στέλιο Ζαμάνο, Θανάση Μπρακατσούλα και Χρήστο Τζιτζιλιώνη.
Αποφάσισε επίσης τη δημιουργία ειδικών επιτροπών που θα επεξεργάζονται όλα τα επί μέρους θέματα του Εθνικού Συμβουλίου και θα συμμετέχουν όλα τα μέλη ανάλογα με το αντικείμενο κάθε επιτροπής και τις δυνατότητές τους.
Τέλος, το νέο Προεδρείο αποφάσισε να ξεκινήσει μια, νέα, συντονισμένη προσπάθεια για την οριστική επίλυση αυτού του τεράστιου Εθνικού προβλήματος.
Καλεί όλους του θεσμικούς εκπροσώπους του Ελληνικού Λαού, να ασκήσουν την επιρροή τους προς την Κυβέρνηση ώστε να τεθεί, επί τέλους, τέρμα στην προσβλητική αδικία σε βάρος του Λαού μας και της Χώρας μας.
Καλεί ιδιαίτερα τη νεολαία μας, να κάνει τον αγώνα του Εθνικού Συμβουλίου δική της υπόθεση και να πυκνώσει,δίπλα στο λαό μας, με τη δυναμική της ορμή, τις τάξεις μας. Ώσπου να δικαιωθούν οι αγώνες όλων μας, για το μέλλον της Πατρίδας και το δικό της μέλλον, που τώρα κινδυνεύουν, περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

1 Comment

  1. Gmavros50

    …….Τέλος, το νέο Προεδρείο αποφάσισε να ξεκινήσει μια, νέα, συντονισμένη προσπάθεια για την οριστική επίλυση αυτού του τεράστιου Εθνικού προβλήματος.
    Ας περιμενουμε τοτε,να δουμε τι θα κανει,…το νεο προεδρειο!!!!
    Δεν εχουμε αλλη επιλογη,προς το παρον!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *