Τελευταία Νέα

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πρωθυπουργός επιμένει συνειδητά στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου

Σε άλλη μια συνάντηση διεθνούς επιπέδου, χάθηκε η ευκαιρία να διατυπώσει η κυβέρνηση και ο Αντ. Σαμαράς, αυτό που
πλέον και οι δανειστές παραδέχονται ως «λάθος», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιό του για τα αποτελέσματα της επίσκεψης του Φρανσουά Ολάντ στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση όφειλε να θέσει το ζήτημα της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει η χώρα και να υπενθυμίσει στο γάλλο πρόεδρο τα όσα προεκλογικά έλεγε και ο ίδιος για τα αδιέξοδα και τις στοχεύσεις των ασκούμενων κυρίαρχων πολιτικών λιτότητας.

«Αντ’ αυτού, ακούσαμε πάλι τον Πρωθυπουργό να επιμένει συνειδητά στην καταστροφική πολιτική της λιτότητας και του ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου και το γάλλο πρόεδρο να δηλώνει παρών σε αυτή τη διαδικασία με πολλά ερωτήματα να γεννιούνται για τις προς ιδιωτικοποίηση δημόσιες επιχειρήσεις, όπως αυτή του νερού, καθώς και για άνευ χρησιμότητας, ιδιαίτερα για αυτή την περίοδο, αγορές φρεγατών», επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Καταλήγοντας ο ΣΥΡΙΖΑ παρατηρεί πως η κοινωνία δεν στέκεται απαθής στις εξελίξεις και με τη μαζική και ειρηνική σημερινή διαδήλωση έδειξε ότι υπάρχει ελπίδα για να αναστραφεί αυτή η πορεία και να διεκδικήσει μια κοινωνικά δίκαιη έξοδο από την κρίση, στον αντίποδα της εφαρμοζόμενης μνημονιακής πολιτικής.

 Απαντώντας στο σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ ενοχλείται κάθε φορά που η χώρα βρίσκει ξένους ηγέτες που στηρίζουν αποφασιστικά την Ελλάδα και την εθνική μας προσπάθεια.
«Θα προτιμούσε τη χώρα απομονωμένη και αυτό ακριβώς επιδιώκει. Δεν θα το επιτρέψουμε», προσθέτει.

naftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *