«Το τζαμί θα μας το κτίσετε εσείς οι Έλληνες με δικά σας λεφτά…»

Ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος Ναίμ Εργαλούρ προκαλεί με δηλώσεις του

Ο ακραίος πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος Ναίμ Εργαλούρ τόνισε σε τηλεοπτικό σταθμό της Αθήνας ότι οι προσευχές δεν αποτελούν πίεση για…
την ανέγερση τζαμιού. «Είναι θέμα πολιτισμού. Η Ελλάδα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα χωρίς τζαμί, πρέπει να γίνει σύντομα για να μαζέψουμε αυτούς τους χώρους λατρείας που φυτρώνουν συνεχώς», τόνισε.

«Εμείς δεν θέλουμε ξένα λεφτά για να γίνει το τζαμί, πρέπει να γίνει με ελληνικά λεφτά να το ελέγχει το ελληνικό κράτος. Πήραμε τα μαθήματα από το εξωτερικό», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Εργαλούρ, έχουν υπογραφεί τα συμβόλαια με το δήμο Αθήνας για την ανέγερση του τεμένους.

Ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης τόνισε ότι βάσει των αδειών παραμονής 500.000 μουσουλμάνοι διαβιούν στην Ελλάδα, 250.000 έχουν καθεστώς ασύλου, ενώ υπάρχουν οι έλληνες μουσουλμάνοι καθώς και οι παράνομοι.

hellenicrevenge.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

15 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΑΦΟΥ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ,ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;ΜΗΠΩΣ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ,ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ;ΕΠΕΙΤΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.ΑΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟ(ΖΩΣΜΕΝΟΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ,ΣΚΑΝΕ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ, ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ ΚΟΣΜΟΥ),ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ;ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΨΑΜΕ;ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ,ΠΡΩΤΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΥΤΟΙ.

    Reply
  2. ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΛΥΚΟΣ

    Τώρα θα καταλάβουν οι Έλληνες του 65% που δεν πήγαν να ψηφίσουν τι μαλακία έκαναν.
    Πιστεύω οτι σύντομα θα επανορθώσουν.
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
    ΥΓ. Δεν υπήρξα ποτέ ρατσιστής και ξενοφοβικός αυτοί με έκαναν.

    Reply
  3. ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΛΥΚΟΣ

    Επειδή υπάρχουν μερικοί πούστιδες Δήμαρχοι με σκουλαρίκια στα αυτιά (Καμίνης-Μπουτάρης)δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ πρωην καταδρομείς που είναι έτοιμοι να τους γαμήσουν την
    μάνα και όλοι τους την οικογένεια.
    Να είναι σίγουροι οτι σύντομα και η ΕΛΛΑΔΑ θα ακολουθήσει το παράδειγμα των Γάλλων και των Σουηδών οχι φυσικά με τα πουσταράκια του ΠΑΣΟΚ
    αλλά με πραγματικούς ΕΛΛΗΝΕΣ και οχι μπάσταρδους
    Αμερικανόφιλους.

    Reply
  4. microvios

    κυριε προεδρε της ελληνικης μουσουλμανικης κοινωτητας!(ελληνικη μουσουλμανικη κοινωτητα,ακουστε εδω…απο ποτε ο ελληνισμος απεκτησε μουσουλμανικη κοινoτητα;)
    κατα αρχην να σας πω οτι δεν ειμαι εχθρος του μουσουλμανισμου,ουτε πιστος χριστιανος,ουτε τιποτα,πιστευω σε ενα κοινο θεο που ολοι μας εχουμε μεσα μας γιατι ολοι μας εχουμε την αναγκη της πιστης.ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!
    ειληκρινα δε μπορω να καταλαβω γιατι θα πρεπει να σας φιλοξενησω και να σας προσφερω οτι μου ζητατε.ειληκρινα δε μπορω να το καταλαβω,σας προσκαλεσαι κανεις;εαν σας προσκαλουσαμε σαφως και θα ειχατε καθε δικαιωμα να διαμαρτυρεστε…
    δεν ειμαι ρατσιστης αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα πρεπει να τα μαζευεται και να φευγεται σιγα-σιγα,δε σας σηκωνει ο τοπος και οχι οι πολιτες του.
    μη προσπαθειτε να παρετε τις εντυπωσεις,ολος ο πλανητης ξερει ποσο εχετε καπηλευτει τη θρησκεια σας και εσεις και οι ομοθρησκοι μου.
    αλλιως να κανετε τα ιδια διαβηματα και στους φιλους σας μουσουλμανους τουρκους να ανοιξουν το μεγα μνημιο του χριστιανισμου την Αγ.Σοφια…
    ασ το διαολο πια κοθωνια…καπηλευτες της ανθρωπινης ζωης,φονιαδες της ιστοριας,εμποροι τη ανθρωπινης ψυχης,ας το διαολο πια…
    αυτα σας προσφερει η ελλαδα.εαν σας αρεσει μενετε,εαν οχι φευγετε,ουτως η αλλως απροσκλητοι ηρθατε…

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Monday, February 8, 2010
    Το 68% των βιασμών στην Δανία γίνεται απο Μουσουλμάνους 2ης και 3ης γενιάς

    Σύμφωνα με πρόσφατα στατιστικά που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Δανίας, το 68% του συνόλου των βιασμών στη χώρα τους το περασμένο έτος έχει διαπραχθεί από μουσουλμάνους μετανάστες.
    Σπάνια βγαίνουν στη δημοσιότητα τέτοια στατιστικά στοιχεία γιατί αντιβαίνουν στο κρατικό "αντιρατσιστικό" δόγμα, βάση του οποίου δεν πρέπει να προκαλείται η "ξενοφοβία" με την αποκάλυψη στοιχείων εθνικής καταγωγής των εγκληματιών.
    Στην πραγματικότητα αυτό που θέλουν να αποκρύψουν είναι η

    πραγματικότητα.

    Αυτό που είναι σημαντικό στην περίπτωση της Δανίας και αφορά ιδιαίτερα το ζήτημα που έχει προκύψει και στην χώρα μας, είναι το γεγονός ότι οι περισσότεροι βιαστές ήταν νεαροί μουσουλμάνοι μετανάστες, δεύτερης και τρίτης γενιάς. Τα δε θύματά τους ήταν σχεδόν όλα Δανές μικρής ηλικίας.

    Αυτά τα δεδομένα καταδεικνύουν ότι ούτε αφομοίωση υπήρξε, ούτε πολυπολιτισμικό μοντέλο υπάρχει στην πράξη.

    Στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης μάλιστα, η δημοσίευση τέτοιων στοιχείων, θεωρείται ρατσιστική πράξη και διώκεται από τον νόμο, με κυριώτερες την Σουηδία και τη Γερμανία.
    Στην Γαλλία, παρά την απαγόρευση της μαντήλας σε δημόσια σχολεία, καταμετρήθηκε ότι το 77% των μουσουλμάνων γυναικών συνεχίζουν να τις φέρουν διακριτικά στο λαιμό τους, από φόβο για τις περιπόλους ηθικής επιβολής των ισλαμιστών που την επιβάλλουν με παρενόχληση και σεξουαλική κακοποίηση.

    Μάλιστα πρόσφατα ένας Μουφτής σε ομιλία του στην Κοπεγχάγη, υπεραμύνοντας το δικαίωμα στην μαντήλα δήλωσε δημόσια ότι οι γυναίκες που αρνούνται να την φορούν "είναι σαν να προκαλούν τον βιασμό"…

    Απέναντι σε αυτή την πραγματικότητα, οι φεμινιστικές οργανώσεις της Ευρώπης, στην καλύτερη περίπτωση σιωπούν, ενώ στην χειρότερη είναι φανατικά "αντιρατσίστριες", προπαγανδίζοντας μία αφηρημένη "ανοχή στη διαφορετικότητα"…
    Είναι ολοφάνερο, όπως δείχνει το παρελθόν των εισβολών στην Ελλάδα, ότι χωρίς αυτο-οργάνωση ΠΑΛΛΑΪΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ… οδηγούμαστε με ταχύτατους ρυθμούς στο να "απολαύσουμε" τα αποτελέσματα της λατρεμένης πολυπολιτισμικότητας των σύγχρονων πολιτικών ηγετίσκων, που αποφασίζουν για εμάς, διαμένοντας οι ίδιοι μέσα σε καλά φυλαγμένους χώρους

    Reply
  6. ανώνυμος

    ΠΕΡΙΠΟΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ, ΟΙ "ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ" ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΣΙΑ, ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ω ΤΙ ΘΑΥΜΑ! ΟΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Οι πολιτικοί βρήκαν ψηφοφόρους όπως είδαμε! Ας είναι καλά όσοι απείχαν στις εκλογές! Δώσαμε δικαίωμα να μας ανέβουν στο σβέρκο…

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΕΡΓΑΛΟΥΡ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ; ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΧΤΙΖΟΥΝ, ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΩΛΟΤΖΑΜΙ ΤΟΥΣ.

    Reply
  9. panais

    ότι μέσα στο τζαμί θα τους ανοίξουμε και λάκκους για να είναι και νεκροταφείο(διότι τους σκύλους και τα ζώα σε νεκροταφείο τους βάζουμε)το ξέρουν;Τους δε ανθρώπους σε κοιμητήριο…Άρα 2 σε ένα νοικοκυρεμένα….ο πρόεδρος των μουσουλμάνων μήπως θα ήθελε και ολίγους "χριστιανούς"που δεν ξέρουν απο Χριστό να τους κατεβάσει τα παντελόνια για περιτομη;;;Να αρχίσει απο τον Καμίνη και τον Μπουτάρη και να ακολουθήσουν στην γραμμή οι ψηφοφόροι τους!!

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΞΗΓΙΟΜΑΣΤΕ… ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Μ Α Ζ Ι Κ Ο Ι ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΣΑΣ, ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ! ΚΑΠΙΣΙΙΙ;;;;;;;;;; Ή ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΚΑ;

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΣΑΣ Σ Φ Α Ξ Ο Υ Μ Ε ΣΙΓΟΥΡΑ! ΧΡΕΟΣ ΤΙΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *