Το παλεύει για Μπόρεκ ο Παναθηναϊκός

Δυσκολίες για Μόρα, ραντεβού με «Κάρα»
Η περίπτωση Ντελαπλάς δεν είναι η μοναδική με την οποία ασχολείται μεταγραφικά ο Παναθηναϊκός. Ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του έχουν ξεχωρίσει τον Τομάς Μπόρεκ, που ανήκει στην Ντούκλα Πράγας και δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Η τσεχική ομάδα για τον 27χρονο άσο, που αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ κι εσωτερικός μέσος, αξιώνει περίπου 200.000 ευρώ και οι «πράσινοι» προσπαθούν να ρίξουν την τιμή του.

Τον ποδοσφαιριστή, που φέτος έχει 26 συμμετοχές και 7 γκολ έχοντας προσελκύσει ενδιαφέρον από ομάδες εντός κι εκτός Τσεχίας, θα παρακολουθήσουν προσεχώς άνθρωποι του Παναθηναϊκού από κοντά και οι επόμενες 2-3 εβδομάδες θα είναι καθοριστικές για το θέμα της απόκτησής του.

Δυσκολίες για Μόρα, ραντεβού με «Κάρα»

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Βαγγέλη Μόρα είναι δεδομένο, όμως υπάρχουν δυσκολίες. Με την άνοδο της Ελλάς Βερόνα στη μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας το συμβόλαιο του Λαρισαίου στόπερ ανανεώθηκε αυτομάτως για ένα χρόνο. Έτσι εφόσον θέλει να τον αποκτήσει ο Παναθηναϊκός θα πρέπει είτε να κάνει πρόταση στους Ιταλούς είτε να εξασφαλίσει την ελευθερία του από την ομάδα ο παίκτης.

Στο μεταξύ, την επόμενη εβδομάδα, με την άφιξη του Γιώργου Καραγκούνη στην Ελλάδα, θα υπάρχει ραντεβού μαζί του για το ενδεχόμενο επιστροφής του.

Καμία συμφωνία με τους Ισπανούς

Πολιτική εφημερίδα ανέφερε χθες πως υπάρχει συμφωνία με τους Βιτόλο και Τοτσέ για τη μείωση του συμβολαίου τους μετά από πρόταση του Παναθηναϊκού. Κάτι τέτοιο διαψεύστηκε από την πλευρά του «τριφυλλιού», ενώ είναι δύσκολο να γίνει πραγματικότητα. Ο πρώτος έχει συμβόλαιο που προβλέπει 620.000 ευρώ για την επόμενη σεζόν και ο δεύτερος 550.000 ευρώ, χρήματα που είναι δύσκολο να βρουν στην αγορά, ειδικά ο Βιτόλο (ο Τοτσέ έχει κάποιες κρούσεις από Λεβάντε και Τουρκία).

Πηγή: sport-fm.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *