ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ! ! !

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΪΡΟΥ ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΝΕΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ

Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΑΒΙΚΗ ΔΥΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΑ ΣΥΝΟΡΑ.ΛΟΓΙΚΟ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΙΑ Η…..
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΡΑΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 5η ΗΜΕΡΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑΣ ΕΚΕΙ.
ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ TAHRIR ΤΟΥ ΚΑΪΡΟΥ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ” ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ” .ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ
( ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΝΩΣΤΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ Η ΑΠΟ ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΛΗΘΟΣ. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ ΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ Ε BLACK OUT ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ

NEWSN.WORDPRESS.COM

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

11 Comments

  1. Ανώνυμος

    Eμεις θα κανουμε την μεγαλητερη επανασταση του αιωνα , για να τους δειξουμε τι εστι Ελληνες Πρεπει να μας γραψει η ιστορια , οπως τους προγονους μας , Ελληνες ετοιμαστητε να παρουμε πισω τα δικαιοματα μας

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Δυστυχώς μόνο στα λόγια μένουμε !!!!!!! για αυτό μας κάνουν ότι θέλουν!!! Ενώ είναι τόσο απλό εμείς τους πληρώνουμε είναι υπάλληλοι μας και εμείς ι εργοδότες τους ,όταν ένας υπάλληλος δεν κάνη σωστά την δουλεία του λογικά τον απολύουμε. Στο χέρι μας είναι Έλληνες όχι στο δικό τους !!!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    εμεις ποτε θα ξυπνησουμε,μηπως αυτα που γινοντε εκει ειναι ενα παραδειγμα γεια εμας,ποσο ακομα θα αντεξουμε,γεια ποσο ακομα θα τους ανεχομαστε να προσβαλουν το εθνος μας,υπαρχουν πολλοι Ελληνες που πεινανε κ δεν εχουν θερμανση,αυτους ποιος θα τους βοηθεισει ποιος¨βλεπετε οι λαθρομεταναστες εκβιαστες ειναι πιο πολυτιμοι απο εμας για αυτους ετσι κ αλλιος αυτο θελουν να μας αφανισουν σαν εθνος,δεν ξερουν ομως οτι ΕΛΛΗΝΑΣ γενιεσαι δεν γινεσαι…Ενας Ελληνας αν βγει μπροστα θα ακολουθησουν χιλιαδες κ τοτε αλιμονο τους..

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Πω πω πω συνθήματα στην Αίγυπτο!φωνάζουν για 'ψωμί'κραυγάζουν για 'ελευθερία',ουρλιάζουν για 'κοινωνική δικαιοσύνη'!Ρε μπας και φωνάζουν έλληνες απέξω από το πολυτεχνείο?Αυτά τα συνθήματα πασίγνωστα ακούγονται.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Καθεστώτα κι αυτά..,η δημοκρατία τους τρέχει απ΄τα μπατζάκια.Σοσιαλιστές και δημοκράτες με θητείες 25 και 30 χρόνια ο καθένας.Ενώ ο λαός της Αιγύπτου 80 εκατομμύρια ζει σε άθλιες συνθήκες.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Τρίζει το καθεστώς Μπουμπάρακ,ήδη λένε έφυγε ο γιος και η γυναίκα του με 100 σχεδόν βαλίτσες στο εξωτερικό!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *