ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΜΕ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ-ΠΑΤΡΑ-ΣΠΑΡΤΗ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Με αφορμή τις αυξήσεις στις τιμές των διοδίων στον αυτοκινητόδρομο της “Ολυμπίας Οδού” και της Ανατολικής Πελοποννήσου, που θα τεθούν σε ισχύ από τα μεσάνυχτα, το ΠΑΜΕ μαζί με την ΠΑΣΥ ετοιμάζει αύριο ολοήμερη κινητοποίηση στους σταθμούς διοδίων.
“Σηκώνουμε τις μπάρες να μην πληρώσει κανείς από το πρωί στους σταθμούς διοδίων Ισθμού, Ζευγολατιού,….
Σπαθοβουνίου, Νεστάνης και γέφυρας Μάναρη στην Ασέα, ώστε από την Αθήνα ως Πάτρα, την Σπάρτη και την Καλαμάτα, η διέλευση των οδηγών να είναι ελεύθερη”, μας είπε μέλος της γραμματείας του ΠΑΜΕ στην Πελοπόννησο και τόνισε, “αυτή είναι η δική μας απάντηση στις αυξήσεις που κάνουν. Καλούμε τους πολίτες να δυναμώσουν τον αγώνα και την κινητοποίηση, για να μην επιβληθεί καμία αύξηση στη τιμή των διοδίων, για να καταργηθούν όλα τα διόδια και ο ΦΠΑ στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, στο ηλεκτρικό ρεύμα, στο νερό, στο πετρέλαιο”.

ΝΕWSN.WORDPRESS.COM

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. Ανώνυμος

    Καλά κάνει το ΠΑΜΕ και τα ανοίγει για λογαριασμό του. Και όποιος άλλος θέλει αν μπορεί να τα γκρεμίσει κιόλας. Να γνωρίζει όμως καλά ότι το κίνημα δεν πληρώνω δεν το καπελώνει. Οι ελεύθεροι πολίτες δεν εκπροσωπούνται ούτε από κόμματα ούτε από άτομα που έδρασαν πολιτικά στην μεταπολιτευτική Ελλάδα. Τα κόμματα είναι μίασμα και πρέπει να εξαφανιστούν.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    αριμπα μουτσατσος, ενωμενοι ολοι να ριξουμε την σαπιλα μετα, τα βρισκουμε οχι ομως λαμογιες μεταξυ μας και διεθνιστικουλικες μαλακιες….μονο ετσι.πρωτα την φυλη μας…….ουγκ ο ινδιανος

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *