Τατσόπουλος: Χίτλερ-μπρελόκ ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Άλλη μία επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής, με αφορμή την συζήτηση για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος
Τατσόπουλος.

Μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook ο βουλευτής κάνει μία ιστορική αναδρομή στην Συμφωνία του Μονάχου και το πώς την ερμήνευσε ο Αδόλφος Χίτλερ. Στην συνέχεια κάνει μία αντιπαραβολή με την σημερινή κατάσταση και το πώς βλέπει την απόσυρση του νομοσχεδίου ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Η ανάρτηση έχει ως εξής:

H Συμφωνια του Μοναχου, τον Σεπτεμβριο του 1938, εχει καταγραφει στην ιστορια ως η πιο “λαθος απαντηση” στο πολιτικο νταηλικι. Ο νταης εν προκειμενω, ο Χιτλερ, ερμηνευε καθε τακτικη κατευνασμου απεναντι του ως πολιτικη αδυναμιας των πολιτικων του αντιπαλων και θεωρουσε παραλληλα τη δικη του υπογραφη κατω απο καθε σκουπιδο-συμφωνια (συμπεριλαμβανομενου του γερμανοσοβιετικου συμφωνου μη επιθεσης που ενεκρινε την επομενη χρονια) σαν κερδος πολυτιμου χρονου εως τη στιγμη που θα αισθανεται ετοιμος για να τους τσακισει το σβερκο.

Τηρουμενων παντοτε των αναλογιων, ο Νικος Μιχαλολιακος, αυτος ο Χιτλερ-μπρελοκ, εχει καθε λογο να επιχαιρει για την αποσυρση του αντιρατσιστικου νομοσχεδιου και να την εκλαμβανει ως εκδηλη αδυναμια της ελληνικης δημοκρατιας ν’ αντιμετωπισει τη ναζιστικη του συμμορια με κοινοβουλευτικα μεσα. Ο Αντωνης Σαμαρας, ως συγχρονος Νεβιλ Τσαμπερλεν, πιστευει πως με αυτον τον τροπο θα εμποδισει τη διογκωση του χρυσαυγιτικου ρευματος στις καλπες, ενω ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ, με τον αερα του “νικηφορου τσαμπουκα”, το ποσοστο των νταηδων θα αβγατισει. Μην τρεφεις τους νταηδες, Αντωνη. Ο καιρος του κατευνασμου εχει παρελθει.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *