Ο Σαμαράς φλερτάρει με όσους κοντοστέκονται

Ο μηδενισμός της διαφοράς που χωρίζει τη Νέα Δημοκρατία από το ΠΑΣΟΚ, και μάλιστα σε χρόνο-ρεκόρ, μετά τη βαριά εκλογική ήττα της 4ης Οκτωβρίου 2009, με διαφορά 11%, πιστώνεται εκ των πραγμάτων στον Αντώνη Σαμαρά, και στη στρατηγική στόχευση που έχουν χαράξει ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και οι συνεργάτες του.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ωστόσο, γνωρίζει ότι μέχρι στιγμής έχει διαβεί το……
ήμισυ της διαδρομής. Γι’ αυτό και μένει προσηλωμένος στον πολιτικό του στόχο, που δεν είναι άλλος από το να πείσει με τα επιχειρήματά του, και τις θέσεις τις οποίες διατυπώνει για την υπέρβαση του αδιεξόδου στο οποίο έχει περιέλθει η χώρα, ότι η Συγγρού είναι ήδη η εναλλακτική λύση διακυβέρνησης, στην οποία μπορούν να στραφούν οι Έλληνες.

Γι’ αυτό και ο Αντώνης Σαμαράς δίνει μεγάλη έμφαση στο «Ζάππειο 2», εκεί όπου θα παρουσιάσει… με αριθμούς, ρεαλιστικές και κοστολογημένες προτάσεις για έναν άλλο οδικό χάρτη ανάκαμψης, πολύ διαφορετικό και εμπνευσμένο, σε σχέση με εκείνον που… περιγράφει με μισόλογα ο Γιώργος Παπανδρέου.

Στην πραγματικότητα, ο Αντώνης Σαμαράς δεν κουράζεται να επισημαίνει ότι το στοίχημα που έχει μπροστά της η Νέα Δημοκρατία είναι να οδηγήσει σε αίσια έκβαση το πολιτικό φλερτ της με εκείνους που… κοντοστέκονται. Δηλαδή, τους ψηφοφόρους οι οποίοι σε όλες τις μετρήσεις της κοινής γνώμης δηλώνουν αναποφάσιστοι, οι περισσότεροι εκ των οποίων προέρχονται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Και πολλούς από εκείνους που στις εκλογές του 2009 δεν προσήλθαν καν στις κάλπες να ψηφίσουν, απογοητευμένοι από τη «γαλάζια» διακυβέρνηση.

Home

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

11 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΑΝ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!
    ΣΑΜΑΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ…ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΥΣ,ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΗΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ?ΣΤΗΝ ΠΟΛ.ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΤΕ?

    Reply
  2. Ανώνυμος

    9.00 ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ.
    ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΔΙΚΑ ΧΩΡΙΣΤΙΚΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΨΩΜΙ.
    ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    9.00 Ο Σαμαράς έφερε τους Αλβανούς; και όλοι αυτοί που ερχόντουσαν 20 χρόνια ο Σαμαράς τους έφερνε;

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΞΕΦΟΥΣΚΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΝΔ. ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ 2 ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Η ΟΧΙ.
    ΑΝ ΔΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗΣ ΑΠΌ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Ρε μας δουλεύετε έφερε τους αλβανους στην Ελλάδα και εσείς σκέφτεστε να τον ψηφίσετε? Πόσο ζώα μπορεί να είστε? Άμα βγει αυτός πρωθυπουργός θα φέρει όλη την αλβανία. Μας δουλεύετε?

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ 8.39 ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ. Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ Ο ΛΑΟΣ?? ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ.ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΓΑ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ 92(10 ΧΡΟΝΩΝ ΗΜΟΥΝ)ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ…

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Κόψε τις προβακούρικες αναφορές 8,36.

    Δεν είμαστε ούτρε ζωά πασοκ
    ούτε ΛΑγΟι.. κωλοτούμπες.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΝΑΙ ΡΕ ΣΥ ΑΝΤΩΝΗ!!!ΑΠΕΝΕΙΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!ΤΟ ΩΦΕΙΛΕΙΣ ΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ!!!

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Αποτελεί ντροπή η εμφάνιση του Τσοχατζόπουλου στη Βουλή.
    Η θέση του είναι στη φυλακή και η δήμευση της περιουσίας των συγγενών Α βαθμού είναι επιβεβλημένη.
    Αλλιώς, οι 300 κλέφτες για μια ακόμη φορά θα έχουν δείξει ότι δεν έχουν βάλει μυαλό και έχουν υπογράψει την πολιτική τους καταδίκη.
    Άσε τα λόγια Σαμαρά. Βάλε φυλακή τον Άκη και τους άλλους κλέφτες. Αυτό είναι το βασικό. Όλα τα άλλα είναι ψύλλοι στ' άχυρα.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *