ΟΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ

Πως να χτυπάμε την γυναίκα στο ισλάμ οδηγίες…….

Παιδεραστεία.
http://www.youtube.com/watch?v=FVpGjrn1iKE

Η ενοχοποίηση της σεξουαλικότητας
http://www.youtube.com/watch?v=UVxmDoklkJc&feature=player_embedded#!

Λιθοβολισμός

Θυμυηθείτε πως έκαψαν την Αθήνα για ασύμαντη αφορμή.

Πολλοί θα πούν ότι είναι μεμονωμένα γεγονότα (προπαγάνδα αριστεριστών) ε λοιπόν δεν είναι και αν δεν κάνουμε κάτι με τους μουσουλμάνους στην Ευρώπη οι εικόνες αυτές θα είναι συχνό φαινόμενο.

ΕΛΛΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

23 Comments

  1. Ανώνυμος

    Ο κάθε έλληνας και η κάθε ελληνίδα έχουν όλο το δικαίωμα να γράφουν και να λένε την γνώμη τους, αυτό τουλάχιστον προστάζει ο βασικός κώδικας της δημοκρατίας, αρκεί η άποψη τους να μην βλάπτει το εθνικό συμφέρων.

    Και όταν λέω εθνικό συμφέρων, εννοώ την προδοτική άποψη, αυτήν που μόνο σκοπό έχει την έμμεση η άμεση κατάλυση της χώρας.

    Επί ευκαιρίας, θα ήθελα να στείλω σε όλους αυτούς που χώρισαν τους έλληνες σε αριστερούς και δεξιούς, για να έχουν πάντα μια σίγουρη θέση στην βουλή άνευ έργου, χρόνια πολλά, δεν ξέρω μόνο, έως πότε θα τα έχετε τα χρόνια τα πολλά.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Βρε μανία με τους αριστερούς. Τι έγινε ρε παιδιά; ΄Ολο βιντεακια κι αφιερώματα μου είστε. Λόξιγκας μας έχει πιάσει μαζί σας. Και γιατί δεν αφιερώνετε κάτι και στους Πασόκους ας πούμε; ΄Η στους χρυσαυγίτες; Στο πηγάδι κατουρήσαν όλοι αυτοί; Δεν έχουν ψυχή αυτοί; Μια χαρά παιδιά είναι. Ε, λίγο μυαλό τους λείπει αλλά …………………….κανείς δεν είναι τέλειος.
    ΄Αντε καλά Χριστούγεννα και με το καινούριο έτος να κάνετε και κανένα αφιέρωμα στους Πασόκους ή στους χρυσαυγίτες. ΄Η στους νεοδημοκράτες. Ε, κάπου τέλος πάντων. ΄Οχι πάλι στους αριστερούς. Βάλτε λίγη ποικιλία στη ζωή σας.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Αυτοι ηρθαν με την θεληση τους στην ελλαδα,αυτοι πρεπει να σεβονται τα ηθη και τα εθιμα της χωρας.Αν δεν τους αρεσει να γυρισουν πισω..ειναι ελευθεροι οι δρομοι..

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ο γραπτος λογος καμμια φορα ειναι παρεξηγησιμος
    δεν εχει χρωμα και τονο
    ας μην πυροβολουμε αδικα καποιους πριν τους ζητησουμε καποιες διευκρινησεις
    χρονια πολλα σε ολους!!!ξημερωνει χριστουγεννα

    Reply
  5. ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ

    …εξακολουθεις να εισαι νουμερο και να απαντας ως νουμερο. Αποψη σου ειναι αν ειμαι μαλακας η τον παριστανω. Εσυ καταλαβες οτι εγω θελω να βλεπω ανθρωπους στην πατριδα μου με κομμενη μυτη? Τι να σου ρε ανθρωπε χρονιαρα μερα? Αντε στο καλο σου…..

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΔΙΩΞΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΧΑΟΣ.

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ, ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ.

    ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΛΑΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΟΙ ΥΔΡΥΤΕΣ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ, ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ, ΕΝΩ Ο ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Εμαι ο 10.26 Καλλιμαχε αν δεν καταλαβα το σχολιο σου ζητω συγνωμη, χρονια πολλα και σε σενα.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΛΟΙΠΟΝ 8.36 Η ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ Η ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ Η ΕΧΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΑΝΡΩΠΕ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΘΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ.

    Reply
  9. ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ

    Αγαπητε φιλε 10.26 οπως βλεπεις εχω ονομα και θα επιθυμουσα να μου απευθυνεις τον λογο επωνυμα. Σου απαντω και σου ευχομαι χρονια πολλα. Ισως δεν καταλαβες το σχολιο μου και το ειρωνικο υφος του.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    8.36 Tι λες βρε ανθρωπε? εχετε τρελλαθει εντελως? ειναι υγειεις κοινωνια και ανθρωποι αυτοι που κοβουν τις μυτες στις γυναικες και μαλιστα μας λες οτι μπορει να το κανουν και ελληνες αυτο? Πραγματικα εισαστε ψυχοπαθεις οταν στην προσπαθεια σας να υπερασπιστειτε τους ανθρωπους αυτους τους εξομοιωνετε με τους ελληνες.Αντε πνιγετε να τελειωνουμε χριστουγεννιατικα γιατι πραγματικα ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ! Εμεις δε ησυχους τους αφηνουμε αλλα να μας αφησουν και αυτοι ησυχους και να μην μας λεει ο αλαβανος οτι προσφερουν στον ελληνικο πολιτισμο. Εχετε καταντησει πολυ γραφικοι τελικα.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Τύποι τής Αριστεράς ψευτοδημοκρατες και ψευτοανθρωπιστές, με τις θεσεις σας κανατε και κανετε μεγαλη ζημεια στην πατριδα μας.
    Συπληρώνετε το κακό που μάς κάνει ο Τζέφρυ.
    Είχαμε μία πατριδα ελεύθερη, με την μεγαλύτερη ταξη καί άσφαλεια στο κόσμο καί βαλθήκατε να τήν κάνετε τριτοκοσμική.
    Δέν μ΄ενδιαφέρουν οι ΄πολύχρωμοι τι θα κανουν και πως θα ζήσουν. Αν έχουν προβλήμτα με τίς κυβερνήσεις τους, να παλαίψουν στίς χώρες τους.
    Δέν θα ισοπεδώσουν τήν πατριδα μου. Κομπλεξικοί αριστεροι, χονέψετέ το . Πού τρεχετε σάν γλύτσα να κάνετε συγκρίσεις καί να πείτε ότι κι΄εμείς είμαστε όμοιοι.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ.
    ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΞΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.
    Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ. τΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙΟ…
    ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΝΙΒΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ…
    ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΠΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΙ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΑΧΑΛΟ…

    Reply
  13. Ανώνυμος

    μηπως δεν υπαρχουν και ελληνες ταλιμπαν εδω που κακοποιουν σωματικα και ψυχολογικα γυναικες?

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ?ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ.

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΕΑΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΛΥΠΗΘΗΚΑΝ ΠΟΥ ΤΑ ΑΦΗΣΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΝΕ ΠΙΣΩ.

    ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.

    ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΤΕ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΑΣΑΔΕΣ, ΕΜΙΡΙΔΕΣ, ΕΜΙΡΑΤΑ, ΚΟΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΕΖΙΡΙΔΕΣ.

    ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΜΕ ΦΟΥΝΤΩΜΕΝΟ ΤΟ ΜΙΑΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.

    Reply
  16. ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ

    Εαν νομιζεις οτι αυτα τα αισχη, οι ακροτητες, οι βρωμοψυχιες ειναι ιδεες αριστερες εχεις μεγαλο λαθος! Αυτα που βλεπεις φιλε δεν εχουν ιδεολογια ουτε κατατασσονται σε καμμια. Λυπαμαι που στηριζεις αυτην την αποψη και θαθελα εδω στη χωρα μας να δεις κοπελα στο δρομο με κομμενη μυτη, και να εβλεπα εγω εσενα με κομμενη την ανασα. Ειμαστε ευτελεις ως Ελληνες πλεον και μην το αμφισβητησεις, Σε τετοιες πραξεις δεν χωρανε ιδεολογιες, εσυ πως τις κατεταξες δεν καταλαβαινω. Ας αφησουμε την ανθρωποτητα να βαδισει ετσι οπως νομιζει. Ας αφησουμε ησυχους αυτους τους λαους να πραττουν ετσι ειναι δικαιωμα τους να κυκλοφορουν καποιες γυναικες χωρις μυτη, ομως μην ταυτιζουμε τα γεγονοτα αυτα με ιδεολογιες αλλων υπαρξεων και βιωσεων γιατι θα θα χασουμε τις δικες μας υπαρξεις και που ξερεις ισως και τον δικο μας βιο.

    Reply
  17. Ανώνυμος

    Πρός όλους τους προδότες.

    ΕΞΩ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΕΞΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ.

    ΕΞΩ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.

    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΡΑΝΙΑ.

    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ.

    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΘΕΟΥ.

    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ.

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ.

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΙΔΕΣ;;;
    ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΥΤΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ
    ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *