Το μέλλον μας είναι στα χέρια μας και μας ανήκει.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ένα απλό και συνάμα δύσκολο πράγμα.
Δεν θα σωθούμε αν δεν θέλουμε να σωθούμε. Δεν θα επιβιώσουμε σαν Έθνος αν δεν κάνουμε εμείς οι ίδιοι προσωπικά και συλλογικά, αυτά που……
δεν θέλει ή δεν μπορεί να κάνει η νομεκλατούρα που μας κυβερνάει.

Κανείς δεν θα μας υπερασπισθεί, αν εμείς δεν υπερασπίσουμε τον εαυτό μας. Χρειάζεται σάλπισμα θέλησης, αποτίναξη της υπνηλίας, της μαστούρας που μας ποτίζουν. Σημαίνει έχθρα ζωντανή, ξεχειλισμένη, βαθιά κατά οποιουδήποτε προσβάλει την υπόσταση μας.

Οι «Ευρωπαίοι» δεν θα θυσιάσουν ούτε μία σταγόνα αίμα, δάκρυα, ιδρώτα ή συμφέρον για να μας υπερασπισθούν. Ο Τούρκος, σαν καλός κουμπάρος, θα θυσιάσει τα πάντα για να μας καταβροχθίσει, ονειρευόμενος την αυτοκρατορία του. Οι Σλάβοι θα περιμένουν χαιρέκακα την συντριβή μας για να γλείψουν κάνα κοκαλάκι από τα αποφάγια του Τούρκου.

Οι πολιτικατζήδες αφου φρόντισαν για το μέλλον των παιδιών τους θα πηδήξουν στα κότερα τους και θα φύγουν νύχτα για να ξεκοκαλίσουν τα κοψίδια της αρπαχτής και της λαμόγιας τους σε άλλους τόπους. Οι διανοούμενοι ρυπαροί και τρισάθλιοι, όσοι προλάβουν να την κοπανίσουν, θα παίξουν «τον θλιμμένο και αδικημένο πρόσφυγα» και μερικοί άλλοι, που στην κωλοτσεπη ή στο ταγάρι κρατάνε και κάνα αμερικάνικο διαβατήριο θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Ποια πατρίδα; Μήπως είχανε και ποτέ.

Μόνο εμείς μπορούμε να τα ανατρέψουμε όλα αυτά…. Αν θέλουμε..

Αλλιώς η Ελλάδα, ό,τι απομείνει θα είναι η χώρα των χαμένων ευκαιριών και των χαμένων ανθρώπων που…”Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα – προσμένουμε ίσως κάποιο θάμα!”

Στις εκλογές που έρχονται σπρώχνουν τους “αγανακτισμένους” να πάνε εκδρομή, για φραπέ, να κάτσουν σπίτι ……Πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά μας στις σειρήνες που με μαστοριά παρουσιάζουν την αποχή σαν ψήφο διαμαρτυρίας. Επιβάλλεται να ψηφίσουμε “με νύχια και με δόντια” έξω από τα εγκεκριμένα κόμματα των προπαγανδιστικών δημοσκοπήσεων, τα συνδικάτα ελέγχου της κοινής γνώμης. Κανείς αγανακτισμένος να μη πάει εκδρομή, για φραπέ να κάτσει σπίτι. Έστω και για μία φορά ας βγούμε από το μαντρί.

Πιστέψτε με! Η επόμενη μέρα θα είναι γεμάτη ικανοποίηση. Θα έχουμε πάψει να είμαστε “σαν τα σκουλήκια κάθε φτέρνα – όπου μας εύρει μας πατεί”

 ΤΑΜΠΟΥΡΙ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

7 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ
    ΒΡΕ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ
    ΒΑΖΟΥΝ ΒΟΜΒΕΣ
    ΤΙ ΕΒΡΑΙΟΙ
    ΧΑΛΟΟΥ
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ–ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΑΪΜΟΥ ΜΕ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ-ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΔΙΑ ΑΛΛΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ
    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/blog-post_04.html

    ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»
    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_23.html

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Λιάνα, καταλαβαίνω την αγανάκτηση σου…αλλά εδώ δε βάζουμε στοιχήματα μεταξύ μας για το πόσους ψήφους θα πάρει ο καθένας. Εδώ εμείς ψηφίζουμε για το μέλλον μας. Αποχή σημαίνει ότι δε με νοιάζει τι θα ψηφίσουν οι άλλοι. Εμένα όμως με νοιάζει τι θα ψηφίσω εγώ!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    324 ΔΗΜΑΡΧΟΙ Χ 3000 ΕΥΡΟ=972.000 ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ

    54 ΝΟΜΑΡΧΕΣ Χ 3000 ΕΥΡΟ=152.000 ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΩΝ

    ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΙΣΧΝΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΑΤΕ;

    ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΕΝΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

    ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΟΥΤΕ ΗΠΑ ΟΥΤΕ ΡΩΣΙΑ ΟΥΤΕ ΕΕ ΕΙΜΑΣΤΕ

    54 ΚΛΙΚ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙ 324 ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ!!!

    Με σύνθημα λοιπόν «Ψηφίζω Λευκό για να τους Μαυρίσω» μετέχουμε στο Κίνημα του Λευκού στη προσπάθεια να στείλουμε το ορθό μήνυμα στο πολιτικό σκηνικό αλλά και να το ταρακουνήσουμε……

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Εγώ δεν αρνιέμαι, όση αγανάκτηση κι αν νιώθω, το δικαίωμά μου να τους φτύσω στα μούτρα με την ψήφο μου. Είναι το μόνο δικαίωμα που δε μου στέρησαν… ακόμα. Κατανοώ, όμως, κι όσους σιχαίνονται ακόμα και να πάνε στα εκλογικά κέντρα.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Το μέλλον είναι στα χέρια των πολιτών και ότι αποφασίσουν θα πάθουν. Καλώς ή κακώς αυτή είναι η αλήθεια.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ
    ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
    ΝΑΙ, ΟΙΚΟΜΙΚΑ ΤΗ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
    ΤΩΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΔΝΤ ΕΧΕΙ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ
    ΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ? ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ
    ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
    ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ Η ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΔΕΝ Μ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΨΗΦΟ Σ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ
    ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΔΩ ..ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΙΑΝΑ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *