ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ Γ. ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, σχετικά με την ανακοίνωση της Ν.Δ. για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Κοζάνη, έκανε την ακόλουθη δήλωση.
Χαρακτηρίζοντας η Ν.Δ. ως κομματική φιέστα τη λεπτομερή και συγκεκριμένη εξαγγελία του Πρωθυπουργού για τη δημιουργία στη Κοζάνη του μεγαλύτερου φωτοβολταϊκού πάρκου στον κόσμο, που…..
θα συνοδεύεται από την κατασκευή εργοστασίου, ενός σημαντικότατου για όλη τη χώρα αναπτυξιακού έργου, αποδεικνύει περίτρανα το πώς εννοεί τον κομματισμό, όπως και την ανάπτυξη.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και εκλήθη και μίλησε στη συγκεκριμένη εκδήλωση, παρά τη διαρροή που επιχειρούσε η ΝΔ από το πρωί για δήθεν απαξίωσή του.

Το να συγκρίνει βέβαια, η Ν.Δ. σημερινά στοιχεία ανεργίας με αυτά της περιόδου της διακυβέρνησής της αποτελεί πρόκληση, αφού συγκρίνεται η πραγματικότητα με την επιστημονική παραποίηση στην οποία επιδιδόταν η κυβέρνηση Καραμανλή.

Για την ανάπτυξη η κυβέρνηση διαθέτει σχέδιο, το οποίο υλοποιεί και αποφέρει συγκεκριμένα και δρομολογημένα αποτελέσματα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

9 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ… ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΖΩΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΤΡΑΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΣΒΙΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΟΥΦΟΚΡΥΑΡΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.
    Η ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ,Η ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΒΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ!!!!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Μεχρι τον απριλη που θα γινουν εκλογες θα ακουσουμε πολλα ,θα -θα -θα ,και υποσχεσεις,..στοχο θα εχουν να αρπαξουν την ψηφο μας,για να μας αποτελιωσουν.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *