Η ΕΡΤ μετά της φυλές της Αθήνας, θα μας φέρει και τους φυλάρχους.

Νέαρχος 

Ρατσιστής δεν είμαι και δεν πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός είναι σήμερα ανώτερος άλλων λαών, πιστεύω όμως ότι για λόγους που …
έχουν να κάνουν με την συνοχή και την ομαλή λειτουργία της δικής μας κοινωνίας πρέπει να είμαστε πολλοί προσεκτικοί σε ότι έχει σχέση με το μεταναστευτικό. Δεν υπάρχει λόγος από μόνη της η ελληνική κοινωνία να αυτουπομονεύει την συνοχή της στο όνομα μιας δήθεν ελευθεριότητας και εξατομικευμένης διαφορετικότητας.

Μια κοινωνία για να λειτουργήσει αποτελεσματικά και για να δώσει την ευκαιρία στα μέλη της να προσφέρουν πρωτίστως στην ίδια και δευτερεύοντος στους εαυτούς τους, θα πρέπει πάνω από όλα να θωρακίζει συνεχώς – συνεχώς την συνοχή της. Μια κοινωνία δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ένας μηχανισμός ενός αυτοκινήτου ο οποίος για να λειτουργήσει σωστά είναι απόλυτη ανάγκη τα επιμέρους εξαρτήματα του να αλληλοπροσαρμόζοντε για να αλληλοϋποστηρίξουν την κίνηση του αυτοκινήτου.

Είναι σεβαστοί και καλοδεχούμενοι στην Ελλάδα οι μετανάστες στον βαθμό και στο μέτρο βέβαια που χρειάζονται για την κάλυψη των αναγκών της ελληνικής οικονομίας (βέβαια τώρα δεν υπάρχει ελληνική οικονομία) και όχι των ιδεολογικών προτεραιοτήτων και πολιτικών σκοπιμοτήτων του α ή του β.

Στην Ελλάδα όμως όσο και αν μια μεγάλη μερίδα της κοινωνίας νομίζουν ότι είναι προοδευτικοί, με την έννοια της αποδοχής της πραγματικότητας και της ευθύνης της πορείας της κοινωνίας που ίδιοι ζουν, εν τούτοις αυτοί οι ίδιοι προοδευτικοί λειτουργώντας θρησκόληπτα έχουν αποδεχτή ως πραγματικότητα ότι κάποιος καλός θεός, ή κάποια καλή τύχη αυτόματα θα προστατεύσει την ελληνική κοινωνία από τον κίνδυνο της πλήρους αποσύνθεσης.

Δεν είναι το πρόβλημα μας ο Ιμπραήμ ή ο Ομέρ ως άτομα, το πρόβλημα είναι ότι ο Ιμπραήμ και ο Ομέρ πολύ εύκολα γίνονται όργανα κάποιου ο οποίος ως επιλογή και συνειδητά λειτουργώντας ως Φύλαρχος, θα θελήσει να τους χρησιμοποιήσει εναντίων της κοινωνίας που και οι ίδιοι ζουν, εκμεταλλευμένος την διαφορετικότητα της φυλής τους και με την υποστήριξη της ΕΡΤ.

Η ΕΡΤ, όπως και τα υπόλοιπα ελληνικά κανάλια λόγο έλλειψης ορθολογικής σκέψεις, δεν κάνουν τίποτα περισσότερο από το να υπονομεύουν την έννοια της συλλογικότητας της ελληνικής κοινωνίας.

Πιστή λοιπόν στον ρόλο της λόγο αφέλειας και η ΝΕΤ, μας παρουσιάζει μια εκπομπή με τίτλο: Οι φυλές της Αθήνας.

Προσωπικά δεν ήξερα ότι στην Αθήνα έχει αναγνωριστεί επίσημα άλλη φυλή πέραν της ελληνικής φυλής, όπως όμως φαίνεται να έχει ανακαλύψει η ΝΕΤ καταφέραμε να δημιουργήσουμε πολλές φυλές μέσα στην Αθήνα και αυτό που απομένει τώρα είναι να αποκτήσουν αυτές οι φυλές και τους δικούς τους Φύλαρχους, γιατί έτσι λειτουργούν όλα τα υποσαχάρια κράτη τα οποία ως φαίνεται έχουν ως πρότυπα οι ψευτοπροοδευτικοί της ΕΡΤ να δημιουργήσουν και στην Ελλάδα.

Όλες οι υγιείς κοινωνίες και κράτη λειτουργούν συνθετικά, μόνο η άρρωστη ελληνική κοινωνία λειτουργεί αποσυνθετικά λες και θέλει να αυτοκαταστραφεί.

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τις γενικότερες ασχολίες και καθήκοντα της ΕΥΠ, η περίπτωση όμως του τίτλου (όχι του περιεχομένου) αυτής της εκπομπής της ΝΕΤ, είναι πολύ χειρότερος από την όποια προσπάθεια ξένων παραγόντων που ενδεχομένως θα ήθελαν την αποσύνθεση της ελληνικής κοινωνίας σε πρώτη φάση και του ίδιου του Κράτους σε δεύτερη φάση, ως φυσική εξέλιξη βέβαια μιας κοινωνίας που αποτελείται από φυλές και Φυλάρχους.

Αν κάποιος με κατηγορήσει ότι είμαι υπέρ της λογοκρισίας, του απαντώ ευθέως, ναι, γιατί δεν έχει κανένας υπαλληλίσκος της δημόσιας τηλεόρασης το δικαίωμα να λειτουργεί κατά το δοκούν, η δημόσια τηλεόραση πρέπει να υπηρετεί το συμφέρον και τις γενικότερες κατευθύνσεις του έθνους και όχι να εφευρίσκει φυλές σήμερα και Φυλάρχους αύριο στην Αθήνα.

.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *