ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ !!

Σαφώς έχουμε ευθύνη και εμείς ως πολίτες που δεν αντιδρούσαμε όταν ακούγαμε ότι δανειζόμαστε κάθε χρόνο, αλλά το γεγονός ότι ΔΕΝ αναλαμβάνετε την ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ που συμμετείχατε οι περισσότεροι στα πολιτικά σχήματα των τελευταίων δεκαετιών που οδήγησαν την χώρα εκεί που την οδήγησαν, λόγω ΔΙΚΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, είναι άνευ προηγουμένου !!! Εάν ζητούσατε ομαδικώς ΣΥΓΝΩΜΗ από τον λαό, με….
δικαίωμα συμμετοχής του λαού και όχι με αυταρχικές αποφάσεις που πηγάζουν και καλά από διλλήματα «ΔΝΤ ή πτώχευση», τώρα τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, με ένα λαό που θα είχε τουλάχιστον πιο ψύχραιμη σκέψη.
Το γεγονός ότι μεταβαίνετε σε ρυθμίσεις οριζόντιες, χωρίς να υπολογίζετε τις κοινωνικές επιπτώσεις, με το δίλλημα «ΦΟΡΟΙ ή παύση πληρωμών», αν μη τι άλλο είναι απάνθρωπο και επιβεβαιώνει την ιδιοτελή πολιτική σας, αλλά το χειρότερο τον ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ τρόπο σκέψης σας, αφού βυθίσατε στην απελπισία το 80% του Ελληνικού λαού μέσα σε ένα χρόνο. Και λέω το 80% καθώς το υπόλοιπο 20% είναι τα γνωστά «πρόβατα» που σας στηρίζουν και δεν έχουν άμεσο πρόβλημα, παρόλο που προσπαθείτε να τους «βάλετε χέρι στην περιουσία», αλλά με ωραίο τρόπο για να μην τους πληγώσετε και σας ρίξουν από την πολιτική στήριξη.
Ένα άλλο πλήγμα που επιφέρατε λόγω κακής εξωτερικής πολιτικής διαχείρισης, είναι ο διασυρμός της υπερηφάνειας του Έλληνα, ότι είμαστε «δήθεν απατεώνες», κοροϊδεύουμε, δεν πληρώνουμε φόρους, κάναμε την μεγάλη και καλά ζωή τα τελευταία χρόνια, χωρίς να έχετε ενημερώσει τις Ευρωπαϊκές χώρες που φοβάστε αυτή την στιγμή, ότι όλα αυτά τα χρόνια στηρίζατε ένα τραπεζικό σύστημα στην Ελλάδα, που συνεχώς έριχνε το τυράκι στους πολίτες, “πάρτε δάνεια και δήθεν ευκολίες”, παρασέρνοντας τους με τις ευλογίες των δικών σας πολιτικών σχημάτων, σε παράλογους δανεισμούς για ένα καλύτερο μέλλον. Ποιός δεν θυμάται το κυνήγι των τραπεζών μέσω τηλεφώνων, αποκτήστε “δάνειο για διακοπές και ότι μπορεί να φανταστεί ο νους των Ελλήνων θυτών”….. Μια παγίδα που έβαλε όλο τον κόσμο να υποθηκεύσει το μέλλον των παιδιών τους, με τις δικές σας ξεκάθαρα ευλογίες, αφού στηρίζατε όλα αυτά τα κόμματα αγαπητοί πολιτικοί της σημερινής κατάστασης που πασχίζει να μας σώσει από την κρίση !!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ που δεν ζητάτε ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ακόμα και τώρα που η χώρα διαλύεται και επιτρέπετε στον κ. Πάγκαλο να προβαίνει σε σχόλια που μειώνουν “την κίνηση των αγανακτισμένων”, στην προσπάθεια του να είναι ειλικρινής. Κύριε Πάγκαλε, λυπάμαι γιατί πίστεψα κάποτε στην παλληκαριά σας, αλλά κατάλαβα ότι μπερδεύετε την ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ με το ΘΡΑΣΣΟΣ !!!!
Εύχομαι ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ο Θεός να σας συγχωρέσει για το κακό που κάνετε στην πατρίδα σας, γιατί διαφορετικά αρχίστε να ψάχνετε από τώρα άλλη πατρίδα……….. Κρίμα γιατί θα μπορούσατε να προσφέρετε με την μόρφωση σας, αλλά βλέπετε η μόρφωση εάν δεν περάσει και από πνευματική βελτίωση, μετατρέπεται απλά σε ΦΕΡΕΤΖΕ !!!!!!!!!!!

ΑΝΩΝΥΜΟΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *