ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ !!!

Αναρχικοί έκαναν επίθεση στην ομάδα περιφρούρησης του βωμού .Έπεσαν πολλές καρέκλες…απίστευτος πανικός.Αποκαλύφτηκε για μια ακόμη φορά για ποιον δουλεύουν οι αναρχικοί και οι κουκουλοφόροι!!Είναι ο Στρατός της ανθελληνικής εξουσίας!!Είναι τυχαίο ότι όλα αυτά έγιναν και εννοώ και τον νόμο Γερουλάνου για την κατάχωση του βωμού εν μέσω απεργίας των Μ.Μ.ΜΕ??

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ….
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!!

Αν νομίζουν ότι θα μας διαλύσουν με την τρομοκρατία είναι γελασμένοι!!Δείτε τι λέει η αυτόπτης μάρτυρας Κατερ. Ιωάννου!!Θα μπορούσε να έχει χτυπήσει άσχημα πολύς κόσμος.Ένας από την ομάδα περιφρούρησης χτύπησε κάπου στο κεφάλι και στο πρόσωπο.Είδα μόνο ,ότι του είχαν βάλει παγοκύστη.Από διακριτικότητα δεν τον ενόχλησαν για να μάθω την κατάστασή του…κάποιοι άλλοι όμως μου είπαν, ότι ήταν άσχημο χτύπημα….

ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ !!!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

43 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ.
    ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    εσύ 12:43 τί ρόλο βαράς; Απάντηση: πρ-ώ-κτορας, αποπροσανατολισμού και θολώματος των νερών. Βρώμικη δουλειά (βρωμερότατη), αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει… και βρήκανε εσένα, τον κομπλεξικό. Είσαι ευτυχής;

    Reply
  3. Ανώνυμος

    σκοτωστε ολους τους αριστερους αναρχοκομουνιστες τις οικογενειες τους και τους ξενους λαθρομεταναστες!!!!
    η ελλαδα στους ελληνες!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Ευχαριστώ τον κ. Γ. Παπανδρέου από το βάθος της καρδιάς μου επειδή:

    * 1 Μετά από πολλά χρόνια ασυνεννοησίας του ελληνικού έθνους/λαού κατάφερε να τον ενώσει.
    * 2 Η αηδία, η θλιβερή κατήφεια, η απαισιοδοξία, η αγανάκτηση, ο θυμός και όλα όσα αρνητικά συναισθήματα προκάλεσε και προκαλεί με τα έργα και τις παραλήψεις του τον τελευταίο ενάμισυ χρόνο στους Έλληνες, είναι ο κρίκος που η πλειοψηφία του έθνους/λαού μας, μας έδεσε με ένα δεσμό και ένα όνειρο πλέον. Το πότε θα μας ….αδειάσει τη γωνιά, αυτός και η κυβέρνησή του, να ελευθερωθούμε!
    * 3 Μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε ξεκάθαρα πια το ποιόν όλων των κομμάτων και κυρίως την μηδαμινότητα των ηγετών τους.
    * 4 Είδαμε την ανυποληψία στην οποία τοποθέτησε τη χώρα μας διεθνώς.
    * 5 Αντιληφθήκαμε την ενδοτικότητα και την ανεκτικότητα που έδειξαν και δείχνουν στα αληθινά προβλήματα, εθνικά θέματα, κοινωνικά θέματα, οικονομικά θέματα, εμάς, τον λαό, μας κανουν μιά γροθιά, έτοιμους για αληθινή κάθαρση.
    * 6 Μας έδειξε ακόμα το ό,τι, από δω και πέρα πρέπει να προσέχουμε επίσης και τους μεγαλοδιαπλεκόμενους επιχειρηματίες, οι οποίοι ούτε και τώρα, σε τόσο δύσκολους καιρούς, δεν πρόσφεραν ούτε ένα ευρώ για την Πατρίδα! Αντιθέτως, κάνουν ό,τι μπορούν να αυξήσουν τα άνομα κέρδη τους με τις υπερτιμολογήσεις Δημ. έργων, με διόδια, τριόδια κ.λ.π.
    * 7 Μας γέμισε με ψεύτικες υποσχέσεις, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δεν πρόκειται να τις υλοποιήσει.
    * 8 Σκλάβωσε την Πατρίδα μας στο ΔΝΤ, αδιαφορώντας για τους νέους μας, για τους ηλικιωμένους, τους ασθενείς, κ.λ.π.
    * 9 Μας έκανε να σιχαθούμε επειδή ενώ εμείς ο ελληνικός λαός υποφέρει, εκείνος ζει μέσα στη χλιδή, πετώντας εκατομμύρια σε ταξίδια με τα πανάκριβα αεροπλάνα, ποτέ της γραμμής(!), και στα ακριβώτερα ξενοδοχεία του κόσμου.
    * 10 Γνωρίζοντας τη διαφθορά των συνεργατών του και γενικότερα των πολιτικών, δεν έκανε τίποτε για την απονομή κάποιας έστω δικαιοσύνης.
    * Και πάλι τον ευχαριστώ και ελπίζω πως όλα όσα ανέφερα και όσα μου διέφυγαν να αναφέρω θα γίνουν αιτία για την ανάσταση του έθνους.

    Υ.Γ.: Δεν νομίζω να υπάγονται όσα έγραψα στην “εχθροπάθεια”, αλλά είμαι έτοιμος για όλα. Η ΕΛΛΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ!
    ΓΚ

    Reply
  5. GAP και ξερό ψωμί

    οι παρακρατικοι που γραφετε τα προβοκατορικα και εδω μεσα, εισαστε μήπως οι κρανοφόροι "οργανωτές" των "αναρχικών";

    Όσο και να χτυπιόσαστε, το τί είδους "αναρχικοί" χτύπησαν τους άνθρωπους που ήταν στα τραπεζάκια της διαμαρτυρίας, ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟ. Είναι οι "αναρχικοί" της ΚΥΠ και του Σορος, σε διατεταγμενη υπηρεσία.

    Που να γαμιόσαστε πρακτόρια, που δουλειά σας είναι να σπέρνετε τη διχόνοια, δεν θα μας βάλετε άλλο ένα "δίπολο" (εθνικοί/χριστιανοι) για να μας στραβώνετε. Εγώ δεν γουστάρω τους παπάδες (ούτε και τους χρυσαυγίτες), αλλά να ξέρετε καθήκια, ότι όταν έρθει η ώρα, θα σας πολεμάμε δίπλα-δίπλα ΟΛΟΙ, και ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ.

    ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑΚΙΑ/ΣΗΜΑΙΟΥΛΕΣ/ΛΟΓΟΤΥΠΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ "ΜΑΝΤΡΙΑ" (κομμα, οργάνωση, κινημα κλπ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ. (αυτό για τους νεότερους, να ξέρουν πόσο απλό είναι να καταλάβεις ποιός είναι τί)

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΜΠΑΙΝΕΙ Η Χ.Α.ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!Ο ΦΑΛΑΚΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΙΩΜΑ ΑΠΟ ΜΠΥΡΕΣ ΟΡΜΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙΡΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΤΡΩΕΙ ΜΙΑ ΚΛΟΤΣΙΑ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ(ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΗΣ Χ.Α.)ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ!Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΦΑΛΑΚΡΟ ΜΑΘΗΤΗ…….ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΝΑΚΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟΥ ΣΚΑΕΙ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΕΙΑ…….Ο ΦΑΛΑΚΡΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΠΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ ΚΛΑΝΕΙ ΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ!ΠΑΜΕ ΣΤΟ DANCING;;;;;;;;;;;

    Reply
  7. Ανώνυμος

    kala twra katalabate oti oloi aytoi einai ths kybernisis?? den thymaste ti ginotan me thn nd? pou ta spagane olh mera? twra me to pasok tipota. ston bomo omws phgan. e, poso pio ksekatharo na ginei? oloi aytoi apla einai meros tou systimatos kai ta tsimpane kala gia na kanoun oti kanoun. bebaia exoun kai kalypsh apo ta mme, alliws den ginotan.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    10,53 ΠΕΣΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ!!!Α Κ Ρ Ο Δ Ξ Ξ Ι Α!!!ΓΚΡ……….ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ!!!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΟΛΙ ΡΕΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΠΙΕ ΕΒΡΑΙΟΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΙΑΣ.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ …ΧΤΕΝΙΖΟΝΤΑΙ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ ΤΟΥ Γ.Α.Π ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ … ΕΘΝΙΚΟΜΑΛΑΚΙΖΕΣΤΕ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ…ΧΩΡΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΖΟΡΟ!ΟΛΕ!ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!ΟΛΕ!ΧΡΥΣΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΑΥΓΑ!ΟΛΕ!10,31 Β ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ!!!

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΕΛΟΣ
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΜΕ ΤΕΛΟΣ
    Η ΕΛΛΑΔΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΜΕΓΑΛΗ
    ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΤΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΗΝ ΜΕΛΑΓΧΟΛΗΤΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΤΕ
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΡΕ
    ΑΛΛΑΞΤΕ ΜΥΑΛΑ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ
    ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΕΞΩ ΚΑΝΕΙΣ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
    ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΥΝΑΜΗ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ
    ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΡΕ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΡΕ

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ 12ΘΕΙΣΤΕΣ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ; ΑΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΡΑΦΕΙ Ο 10:27

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Εσύ 10:15 Έλληνα "δημοκράτη" που βρίζεις τη Χρυσή Αυγή, είμαι σίγουρος ότι τις έχεις φάει από δαύτους και σου φύγαν τα τσισάκια, ε;;; Την αλήθεια πες αδελφούλα.
    Υ.Γ. Τέτοια δημοκρατία να την βάλεις στον πάτο σου. Με τον "κακό" Παπαδόπουλο υπήρχε πλεόνασμα 500 εκατ.δραχμές, 0% ανεργία και ασφάλεια για όλους τους Έλληνες.Κάντε τις συγκρίσεις μόνοι σας.

    Reply
  15. Ανώνυμος

    10,27 κατουρα ρε και λιγο μη γαμας τοσο πολυ για τσιμπουκακι περνα αργοτερα……

    Reply
  16. Ανώνυμος

    σκοτωστε ολους τους αριστερους αναρχοκομουνιστες τις οικογενειες τους και τους ξενους λαθρομεταναστες!!!!
    η ελλαδα στους ελληνες!!!

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΕΣ !
    Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
    Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
    υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
    + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
    ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
    450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
    600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
    Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΓΑΜΩ ΤΟ 12ΘΕΟ!!!! ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…..ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥΤΣΑ ΤΡΩΝΕ …ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!!!!!ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΟ12ΘΕΟ!!!!!
    ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΟΓΑΜΙΑΣ

    Reply
  19. Ανώνυμος

    (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΘΝΙΚΑ ΣΩΣΤΟ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ….ΓΑΜΩ ΤΟ 12ΘΕΟ!!!!

    10 Απριλίου 2011 9:57 μ.μ.)
    ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΤΡΙΦΤΗ ΕΣΥ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ;TI ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΑΠΟΧΑΥΛΟΜΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ
    ΣΚΥΛΑΣ ΓΕΝΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΗΚΑΛΕΣΑΙ ΤΙ ΛΕΞΗ ΕΘΝΙΚΑ
    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΝΥΜΙΑ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ αντρακι ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΡΕΜΑΛΙΑ

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΘΝΙΚΑ ΣΩΣΤΟ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ….ΓΑΜΩ ΤΟ 12ΘΕΟ!!!! ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…..ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥΤΣΑ ΤΡΩΝΕ …ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!!!!!ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΟ12ΘΕΟ!!!!!

    Reply
  21. Ανώνυμος

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΒΡΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΡΒΑΤΙΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΜΗΝ ΑΠΟΡΗΣΕΤΕ.
    ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΑ ΒΓΑΛΑΝ ΗΔΗ.
    ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΣΑΣ.
    ΑΠΟ ΤΕΡΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΩΣ ΒΑΘΕΙΑ ΔΕΞΙΟΥΣ.

    Reply
  22. Ανώνυμος

    ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ!ΖΟΡΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΧΡΥΣΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΑΥΓΑ ΚΛΠ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ!!!

    Reply
  23. Ανώνυμος

    ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ… ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΠΟΤΕ.
    ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

    Reply
  24. Ανώνυμος

    Οι δύο 9:57 συναγωνίζονται ο ένας τον άλλον στη μαλακία!!! Οι Έλληνες πιστεύουν σε 2 θρησκείες, όσοι θέλουν στο Χριστό και όσοι θέλουν στο 12θεο. Δεν μας ενδιαφέρει αυτό, αρκεί να αγαπούν την Ελλάδα και ότι πρεσβεύει. Χρυσαυγίτης -Πανελληνιστής.

    Reply
  25. Ανώνυμος

    Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ 12ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.Η ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ……….

    Reply
  26. Ανώνυμος

    μη …"γαμάς" τόσο πολύ 9:57. κόψε κάτι. σε φαντάζομαι, κρυφο-πουστάκι, χοντρός και κομπλεξικός, πίσω από την οθόνη του υπολογιστή σου, να την έχεις λιώσει από το πολύ παίξιμο (δεν έχεις "γαμήσει" ποτέ στη ζωή σου, και όνειρό σου είναι να σε γαμήσει επι τελους κάποιος).

    Reply
  27. Ανώνυμος

    Ρε Αθηναίοι, πηγαίνετε όσοι μπορείτε να βοηθήσετε. Εξαπολύουν Ύβρη στην Ιστορία μας ρε… Κάντε το Κερατέα. Αυτό δεν πρέπει να περάσει. Ο Βωμός δε θα καταχωθεί.-

    Reply
  28. Ανώνυμος

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΘΝΙΚΑ ΣΩΣΤΟ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ….ΓΑΜΩ ΤΟ 12ΘΕΟ!!!!

    Reply
  29. Ανώνυμος

    ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΟΙ ΚΝΕΔΕΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝΕ ΓΙΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥΣ.

    Reply
  30. Ανώνυμος

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΡΑΝΕ.
    ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΣΕ ΠΗΔΑΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΑΛΕΚΟΣ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.

    Reply
  31. Ανώνυμος

    Αποκαλύφθηκαν τα γιουσουφάκια του ΓΑΠ. Μαζί τις κάνουν τις δουλειές οι επιδοτούμενοι αντίφα του Σόρος και του Γιωργάκη. Πουλημένα τομάρια αναρχοαριστεροί θα σας θυσιάσουμε στο βωμό. ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Reply
  32. Ανώνυμος

    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΝΝΕΚΕΝ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

    Reply
  33. Ανώνυμος

    ΑΛΗΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΤΕ ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΙΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΑ ΖΕΙ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *