ΟΣΟΙ ΤΟ ΧΑΛΚΕΟΝ ΧΕΡΙ ΒΑΡΥ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΕ,ΖΥΓΟΝ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΑΣ ΕΧΟΥΣΙ.ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.-Α.ΚΑΛΒΟΣ.

Στον μεταπτωτικό κόσμο αναλόγως της αντίληψης των ανθρώπων,δηλαδή της κακίας τους-αδυναμία μέθεξης της Χάρις, βλέπουμε διαφόρων τύπου είδωλα,από τους περιβεβλημμένους με ανθρώπινο κάλλος,αρετές και ανθρώπινα πάθοι ΄΄θεούς΄΄ στην Αρχαία Ελλάδα-παρόλη την αποστροφή των φιλοσόφων ,μέχρι τα εκτρώματα των αιγυπτίων με κεφάλια ερπετών,ζώων και κτήνων.
Ειδωλολατρεία είναι άγνοια του αληθινού Θεού, μια πλανεμένη αντίληψη ότι η……
δημιουργία Του είναι θεός. Ο θεός αυτός, όμως, που είναι η πτωτική φύση, είναι απρόσωπος, μια τυφλή δύναμη, πάνω απ’ όλους τους προσωπικούς θεούς και καλείται «Ανάγκη». Στην πραγματικότητα η Ανάγκη αυτή είναι η προβολή του ανθρώπινου λόγου, σαν μια μαθηματική ανάγκη που κυβερνά τον κόσμο. Η ορθολογιστική αυτή ΄΄Ανάγκη΄΄ είναι ο αληθινός, υπέρτατος, τυφλός θεός των ειδωλολατρών. Οι ειδωλολάτρες θεοί είναι τμήματα του κόσμου και είναι κατ΄ανάγκην αθάνατοι λόγω όπως είπαμε της ΄΄Ανάγκης΄΄ για ζωή. Σ’ αυτήν την ειδωλολατρική αντίληψη ο άνθρωπος είναι μόνο η ψυχή του και πιστεύουν ότι η ψυχή του ανθρώπου είναι άναρχη και αθάνατη από μόνη της, αφού είναι μέρος της ουσίας του σύμπαντος, που θεωρείται αθάνατο και αυθύπαρκτο. Έτσι ο άνθρωπος είναι θεός και ο λόγος του είναι κέντρο όλων των πραγμάτων.

Ολες οι αιρέσεις ανέμιξαν αυτό τον ειδωλολατρικό τρόπο σκέψεις με τον χριστιανισμό Άρχισαν να διακρίνουν όχι μεταξύ Θεού και της δημιουργίας Του αλλά μεταξύ πνεύματος και ύλης.Άρχισαν να πιστεύουν την ψυχή του ανθρώπου σαν κάτι αιώνιο και άναρχο από μόνο του και να θεωρούν την κατάσταση του ανθρώπου μετά το θάνατο σαν την πραγματική ζωή του ανθρώπου ανεξαρτήτως της σχέσεως με τον Θεό, στην οποία η ανάσταση των νεκρών, δεν είχε να προσθέσει τίποτα.Η κόλαση και ο παράδεισος είναι γι΄αυτούς η ΄΄απολαβή΄΄ των πράξεων στον κόσμο-με κριτήριο βεβαίως την ηθική-φαρισαική αντιληψή τους και ο Θεός είναι απλά ο Τιμωρός.
Οι θρησκείες του κόσμου δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να πλάθουν έναν θεό-φάντασμα με βάση την πτωτική αντιληψή τους και τους ηθικιστικούς νόμους της πτώσης -τύποι του Νόμου, ασχέτως αν κάποιες από τις σημερινές όπως,ιουδαίοι,μουσουλμάνοι,άθεοι δηλώνουν πίστη στον μοναδικό θεό οι δύο πρώτοι –πρόσωπο μέν απρόσωπο δε και οι τελευταίοι την ανυπαρξία κάποιου όντος πέραν της φύσης της φθοράς, του θανάτου και της Τύχης και κατ επέκτασιν την θεοποίηση εν αγνοία τους των πτωμάτων,της φθοράς και του θανάτου .
Υπό αυτό το πρίσμα αυτό η μόνη διαφορά σε σχέση με τους παγανιστές είναι ότι οι παγανιστές θεοποιούν τον πτωτικό άνθρωπο με όλες τις ιδιότητες και τα πάθη του πέραν της υπερφυσικής ορολογίας και αποδίδουν στον θάνατο και την φθορά ιδιότητες της όντως Ζωής ενώ οι υποτιθέμενες μονοθειστικές θρησκείες πλάθουν ένα θεό φάντασμα με ηθικολογικούς τύπους-νόμους και έτσι φιλονικούν για το ποιό είδωλο είναι πιο αληθινό.

Ο ΄΄καθολικισμός΄΄-παπισμός από την άλλη συνέλαβε τον τύπο του χριστανισμού και εκμοντέρνισε τον Ιουδαισμό-από απρόσωπη εκπροσώποιηση σε προσωποιημένη(πλην παθολογικά ανθρώπινη,προβάλλωντας έτσι έναν Θεό Τιμωρό και αδίστακτο,που θέλει εκδίκηση για κάθε παράβαση)και δίνει λύσεις ΄΄καθάρσεως΄΄ μέσω του ΄΄εκπροσώπου΄΄ Του,του Πάπα.

Στο αντίχριστο αυτό κατασκεύασμα-τέρας εφαρμόζεται επακριβώς το σχέδιο του πονηρού όπου ο άνθρωπος έχει δύο επιλογές,είτε να γίνει υποκριτής και να εφαρμόζει ηθικιστικές εντολές ανθρώπων με αποτέλεσμα να αποκτήσει την κατάσταση ΄΄δύο φορές παιδί της γεένας΄΄ είτε να γίνει άθεος αρνούμενος-με το δίκιο του έναν Θεό τιμωρό,εκδικητικό,αδίστακτο που θέλει ανταλάγματα από τους ανθρώπους .Αλλωστε η Αθεία και οι Διαμαρτυρόμενοι είναι τα δύο γνήσια τέκνα του Παπισμού από τα πολλά που απέκτησε σήμερα.

Κατ΄αυτόν τον τρόπο μετά από αιώνες εσκεμμένων και τροφοδοτούμενων εκ του Πονηρού πολέμων,φιλονικίων και συζητήσεων σήμερα στο πρόσωπο του Πάπα εν ονόματι της ειρήνης!!δηλαδή της εωσφορικής Πανθρησκείας γίνεται η ύστατη προσπάθεια ώστε όλες οι μερικές αλήθειες!!!(βλέπε τα πάντα είναι σχετικά στους σημερινούς παραμορφωμένους ανθρώπους) να ενωθούν και να έχουμε ειρήνη!!! και ασφάλεια!!!ώστε να γίνουμε παιδιά ενός θεού ΄΄καλού΄΄ βέβαια που θα ευλογεί την διαστροφή και το ψεύδος και που θα τον πλάσουμε αυτή την φορά όλοι μαζί από κοινού ενώνοντας το παζλ των διαστροφών.

Ο Απόστολος Παύλος μας αποκαλύπτει με μαθηματική σαφήνεια:
΄΄Όταν λέγουν, “Ειρήνη και ασφάλεια”, τότε έρχεται επάνω τους αιφνίδια καταστροφή΄΄. (Προς Θεσσαλονικείς Α΄, 5, 3)

Ηρθε λοιπόν η ώρα να ενωθούν όλοι στο πρόσωπο ενός νέου ΄΄σωτήρα΄΄-φωτισμένου,του αποκαλούμενου παγκόσμιου κυβερνήτη,που τα φερέφωνα της αποστασίας διαλαλούν, με της ευλογίες του καταραμένου και την αιτία των κακών ψευδοπροφήτη Πάπα κατά τον εθνικό ευεργέτη μας τον Ισαπόστολο Αγιο Κοσμά τον Αιτωλό.

Πέραν των φιλονικιών των ομάδων αυτών με διαφόρους ιδεολογικοθρησκευτικούς μανδύες και με κέντρο όλων το νέο είδωλο της σοσιαλοικολογίας,το κοινό χαρακτηριστικό τους είναι το αβυσσαλέο μίσος για την Αλήθεια,την Ορθοδοξία.
Αποφεύγουν να το εκφράσουν φανερά τουλάχιστον στους υψηλούς κύκλους,διότι έχουν ελπίδες στους ΄΄πράκτορες΄΄-ιερείς που έχουν διεισδύσει εντός της Εκκλησίας μας και υποσκάβουν υπογείως το οικοδόμημα της Μαχόμενης Εκκλησίας.Μάλλον οι ανόητοι αυτοί ΄΄ιερείς΄΄αδυνατούν να εννοήσουν την υπόσχεση του Αληθινού Θεού στα ζώντα τέκνα Του.

Η Πανθρησκεία και ο διαστροφικός οικουμενισμός δεν είναι τίποτα άλλο από μία προσπάθεια υλοποίησης της μασονικής πειραματικής δηλαδή της αποδοχής του ερχομένου ΄΄φωτισμένου΄΄-θεοποιημένου ανθρώπου( βλέπε μασονία στην οποία προτυπώνεται και σκιαγραφείται η Πανθρησκεία παίζοντας τον ρόλο του προδρόμου και ενώνοντας θρησκευτικές αντιλήψεις,ιδεολογίες,αγνωστικισμούς,θεοσοφίες και κάθε πνευματική διαστροφή),του αντίχριστου όπου εντός αυτού θα είναι σκηνωμένος ο άρχων αυτού του κόσμου(δηλαδή φθοράς και θανάτου) και η εφαρμογή του αρχέγονου ψεύδους΄΄κάντε ότι θέλετε,μην ακούτε τον Λόγο του Θεού και θα γίνετε μόνοι σας θεοί΄΄ εκ νέου στον τύπο της σφραγίδας του,στον σύγχρονο απαγορευμένο καρπό.

Ο ερχόμενος παγκόσμιος κυβερνήτης δεν θα πει τον εαυτό του θεό αλλά θα απαιτήσει να τον λατρέψουν σαν θεό μετά βεβαίως από την επίδειξη των μεγάλων φιλανθρωπικών αρετών του!!! προς παγίδευση της ανθρωπότητας καθώς θα διώξει με μένος όσους πιστεύουν στον Αληθινό Θεό έχοντας φροντίσει πρώτα να τους περιθωτιοποιήσει κάτι που ήδη άρχισαν οι προδρομοί του(βλέπε μονή Εσφιγμένου,ηγ.Εφραίμ,επίσκοπο Αχρίδος,επίσκοπο Αρτέμιος,Πατριάρχης Ιεροσολύμων Ειρηνέος κλπ.υπό το πρόσχημα διαφόρων ψευδών και κατασκευασμένων τύπων).
Mία προγεύση για το ΄΄προφίλ΄΄ του μπορούμε να δούμε στα πρώην κομμουνιστικά κράτη και τελευταία στην Β.Κορέα, όπου όσοι δεν θρηνούσαν για τον ηγέτη τους τιμωρούνταν παραδειγματικά.Φανταστείτε αν για τους προδρόμους του επιβάλεται τέτοια τιμωρία ακόμμα και όταν πεθαίνει κάποιος, τι θα συμβεί όταν παρουσθιασθεί ο ίδιος.
Το νέο σοβιέτ όπως προαναφέραμε θα έχει βάση την σοσιαλοικολογία.
Ασχέτως αν κάποιος έχει την δύναμη της πίστης ή όχι ,δεν είναι δύσκολο να καταλάβει περί τίνος πρόκειται.

Ο άγιος Ιωάννης της Κλίμακος αναφέρει ότι «πρίν την πτώση μας οι δαίμονες μας έλεγαν ότι ο Θεός είναι φίλος του ανθρώπου και δεν τιμωρεί, μετά την πτώση μας όμως λένε ότι είναι αμείλικτος». Αυτό είναι το πανούργο ψέμμα του πονηρού: να μας πείσει ότι οποιοδήποτε κακό στη ζωή μας έχει σαν αιτία του τη διάθεση του Θεού ότι ο Θεός είναι Εκείνος που θά μας συγχωρήσει ή θά μας τιμωρήσει.Κατ΄αυτό τον τρόπο αποποιούμαστε των ευθυνών μας και επιρρίπτουμε τις ευθύνες αλλού.

Η σωτηρία μας ή ο αιώνιος θάνατός μας-αποχωρισμός από την όντως Ζωή δεν είναι ζήτημα απόφασης του Θεού, αλλά ζήτημα δικής μας απόφασης, είναι ζήτημα απόφασης της ελεύθερης βούλησής μας, την οποία ο Θεός σέβεται απόλυτα.Ο Θεός ούτε τον θάνατο δημιούργησε ,ούτε την κόλαση,ούτε τα πάθοι που μας βασανίζουν, τα οποία είναι δημιουργήματα δικά μας δια του ανθρωποκτόνου ένεκεν του αυτεξούσιου τουτέστιν του δώρου του επιλέγειν ελέυθερα των λογικών όντων.
Ο κίνδυνος δεν προέρχεται από τον Θεό,μακάρι να ήταν έτσι και θα πρέπει ακριβώς αυτό να το εννοήσουμε και να επιμείνουμε ώστε να θέσουμε το αυτεξούσιο μας υπό το Μέγα Ελεος Του διότι είναι αδύνατον να μας το στερήσει ή να το παραβιάσει(γενηθήτω το Θελημά Σου), αλλά προέρχεται από μας τους ίδιους,από την προαίρεσή μας και την στάση μας απέναντι στον Λόγο-Νόμο που είναι η Αιτία της Δημιουργίας και ο Νόμος που διέπει όλη την Κτίση και τα όντα και δεν δύναται να αλλάξει ούτε στο ελάχιστο.Ο Λόγος δεν δύναται να καταργηθεί διότι είναι Αναρχος,Αθάνατος,Αναλλοίωτος και Απαρράλακτος και εώς εκ τούτου Ενσαρκώθει ο Ιδιος για να πάρει τις αμαρτίες μας και να μας ελευθερώσει.Αν όμως δεν πιστέψουμε και δεν ενωθούμε με Αυτόν τότε είναι αδύνατον να εισέλθουμε στην όντως Ζωή .Αντιλαμβανόμαστε τι σημαίνει αυτό.
Επομένως ο κίνδυνος δεν προέρχεται από το Θεό, προέρχεται από μας τους ίδιους.Ο Λόγος Ενσαρκώθηκε και είναι η Μόνη οδός σωτηρίας αλλά οι σημερινοί άνθρωποι στην πλειοψηφία είμαστε πολέμιοι του Λόγου είτε εν γνώση είτε εν αγνοία και από την άλλη επιρρίπτουμε τις ευθύνες στον Δημιουργό και όπου αλλού μπορούμε εκτός βέβαια από τον εαυτό μας.
Οι ΄΄ορθολογιστές΄΄ σύγχρονοι άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η αποδοχή ή η απόρριψη της Χάρις του Θεού εξαρτάται αποκλειστικά από τα λογικά πλάσματα. Ότι ο Θεός δε σταματάει ποτέ, όπως και ο ήλιος, να λάμπει το ίδιο «επί πονηρούς και αγαθούς». Ότι τα πλάσματα τα λογικά όμως είναι τελείως ελεύθερα να δεχτούν ή ν’ απορρίψουν τη ζωοποιό Χάρι. Και ότι ο Θεός, με τη γνήσια αγάπη Του, δεν εξαναγκάζει τα πλάσματά Του να Τον αποδεχτούν, αλλά σέβεται απόλυτα την ελεύθερη θέλησή τους. Δεν αποσύρει τη χάρη και την αγάπη Του, η διάθεση όμως των λογικών πλασμάτων πρός αυτή την αστείρευτη χάρη και αγάπη είναι η διαφορά μεταξύ παραδείσου και κόλασης. Εκείνοι που αγαπούν αληθινά τον Θεό είναι ήδη από τον κόσμο αυτό ελεύθεροι και ευτυχισμένοι μαζί Του παρά την δουλεία και τα πάθοι της σαρκός και εκείνοι που τον μισούν αισθάνοντε ήδη την κένωση,προγεύοντε ήδη την οδύνη και μάταια προσπαθούν να βρουν ανάπαυση κάπου αλλού αποφεύγοντας εντέχνως τον ΄΄εαυτόν΄΄τους με το ΄΄χάδι΄΄του θανάτου και με την ΄΄κοινωνία ΄΄του ψεύδους.Βεβαίως θα αισθάνοντε υπερβολικά δυστυχείς που θα είναι υποχρεωμένοι να ζούν με την παρουσία Του αιωνίως και βεβαίως προς το παρόν δεν βιώνουν παρά μόνον περιστασιακά το πυρ ένεκεν του δερμάτινου χιτώνα της μετανοίας και των πεπερασμένων ηδονών αυτού. Και δεν υπάρχει τόπος όπου μπορεί κανείς να ξεφύγει τη στοργική πανταχού παρουσία του Θεού διότι εντός ημών εστί και πανταχού παρών εις το Απειρον.
Επομένως το ζήτημα είναι η ΄΄αγωγιμότητα΄΄=μέθεξη της Χάρις η οποία εξαρτάται από την στάση κάθε λογικού πλάσματος προς τον Λόγο του Θεού,τον Χριστό και όχι από τις θρησκευτικές πεποιθήσεις και τις φαρισαικές εντάξεις.
Ευκολα λοιπόν αντιλαμβανόμαστε τι μέλλει γεναίσθαι με κάποιον δεν αντέχει να ακούσει τον Λόγο του Θεού.
Που άραγε μπορεί να κρυφτεί όταν αφήσει τον δερμάτινο χιτώνα της μετανοίας-την σάρκα;Και τί άραγε θα αποφέρει το θέλημα αυτού;
Tην τρομακτική αυτή την κατάσταση της αποκοπής εκ της Χάριτος του Θεού μας δηλαδή του Λόγου Του την αποκαλύπτουν με σαφήνεια οι δαίμονες οι οποίοι παρακαλούν τον Ζωοδότη να μην τους στείλει πίσω στην άβυσσο αλλά να τους αφήσει να μετέχουν (ανασάνουν)έστω δια των χοίρων εν τω αίματι αυτών στο παρακάτω χωρίο:
Λουκά- Ή -31 – Και τα δαιμόνια παρακαλούσαν τον Ιησού να μην τα διατάξει να πάνε στην άβυσσο (στον άδη)….ήταν δε εκεί κοντα στο βουνό ένα κοπάδι χοίρων που έβοσκε. ¨όλοι οι δαίμονες τον παρακαλούσαν λέγοντας : «Στείλε μας στους χοίρους για να μπούμε σ’ αυτούς» Και ο Ιησούς τους επέτρεψε και αφού βγήκαν τα ακάθαρτα πνεύματα μπήκαν στους χοίρους και το κοπάδι τότε των χοίρων έπεσε στον γκρεμό.
Αρα τα κατασκευάσματα του αρχηγού των νεκρών(θρησκείες.αιρέσεις,ιδεολογίες θνησιγενούς αντίληψης κλπ με κέντρο την τριαρχία Μασονία-Αθεία-Παγανισμό)θα ενωθούν εις το βδελυρό σατανικό τρίδυμο(σατανάς,ψευδοπροφήτης,αντίχριστος) με μόνο σκοπό την ύστατη προσπάθεια αφανισμού των υιών του Φωτός ,δηλαδή της Μίας, Αληθινής Εκκλησίας,της Ορθοδοξίας και του σπέρματος Αυτής ,δηλαδή των μετανοούντων της Δύσης και της Ανατολής,κάτι που συντελείται διαχρονικά δια της τεκτονικής τακτικής και εύκολα κάποιος μπορεί να παρατηρήσει ότι προτυπώνει την Εωσφορική Πανθρησκειακή ένωση με σοσιαλοικολογικές αποχρώσεις.
Οπωσδήποτε θα πρέπει να τονίσουμε εδώ και την άγνοια που διακατέχει τους περισσότερους συνάνθρωπούς μας που έχουν παγιδευτεί εντός αυτού του τερατουργήματος που λέγεται τεκτονισμός ή μασονία εις το οποίο ο κύριος σκοπός είναι η υποβίβαση του Λόγου του Θεού σε άλλη μία ηθικολογική και φιλοσοφική διδασκαλία και των Σωτήρα ημών σε έναν μύστη και διδάσκαλο από τους πολλούς που πέρασαν από την ανθρώπινη ιστορία και η ένταξη αυτής της διδασκαλίας στο παζλ των διαστροφών.
Βεβαίως οι πιο πολλοί συμπατριώτες μας οι οποίοι είναι ΄΄Ελληνες Ορθόδοξοι΄΄το γνωρίζουν αυτό αλλά ένεκεν της έλξης τους στο είδωλο του μαμωνά δεν θέλουν να αποχωριστούν το έκτρωμα της μασονίας για να επιβεβαιώσουν την προφητική ρήση του Θεανθρώπου και Σωτήρα ημών ειδικά για το τερατούργημα αυτό που έχει αφετηρία τον Χιράμ-αρχιτέκτονα του Βασιλιά της Τύρου(κατά την βιβλική ερμηνεία ο Βασιλιάς της Τύρου προτυπώνει τον Σατανά εν σαρκί κατά κάποιο τρόπο),τον μυστικιστισμό ,την προσκόλληση στον μαμωνά και την κενοδοξία:
(Mκ 4: 21-25)
16Kανένας, πάντως, όταν ανάψει ένα λυχνάρι, δεν το καλύπτει με κάποιο σκεύος κι ούτε το βάζει κάτω από το κρεβάτι, αλλά το τοποθετεί πάνω στο λυχνοστάτη για να βλέπουν το φως εκείνοι που μπαίνουν μέσα. 17Δεν υπάρχει, άλλωστε, κρυφό πράγμα, που δε θα φανερωθεί, ούτε μυστικό, που δε θα μαθευτεί και δε θα έρθει στο φως. Προσέχετε, λοιπόν, με τι διάθεση ακούτε, 18γιατί, όποιος έχει θα του δοθεί, αλλα όποιος δεν έχει, κι εκείνο που πιστεύει πως έχει, θα του αφαιρεθεί.

ΛΟΥΚ.16. Δεν μπορείτε να υπηρετείτε και το Θεό και τον Μαμωνά.

ΛΟΥΚ11. 23Όποιος δεν είναι με το μέρος μου, είναι εναντίον μου και όποιος δε συνάζει μαζί μου, σκορπίζει(και με τον ΜΑΤΣ και με τον Χριστό είναι αδύνατον).
Δυστυχώς συνεχίζουν πολλοί συμπατριώτες μας να μετέχουν στα αντίχριστα και ανθελληνικά σχέδια των ονομαζόμενων υπερεθνικών σιωνιστών είτε εν γνώση τους είτε εν αγνοία με κύριο στόχο την εξόντωση της Ορθόδοξης Ελλάς.Στην τεχνητή οικονομική και ψυχοπαθολογική κρίση εφαρμόζουν ΄΄άνωθεν΄΄ εντολές με στόχο την οικονομική και ψυχολογική εξαθλίωση των συμπατριωτών μας,μην υπολογίζωντας τίποτα.
Με το χέρι στην καρδιά σας λέγω ότι είστε οι πρώτοι που θα δεχθείτε την Οργή του Θεού.
Νομίζετε ότι ο μαμωνάς και οι ΄΄φωτισμένοι΄΄=νεκροί ΄΄προστάτες΄΄ θα σας σώσουν από την επερχόμενη οδύνη.Πιάνοντε τα τέκνα του διαβόλου φίλοι;Μα τόσο αφέλεια;
Ελπίζουμε έστω και τώρα να αντιληφθήτε την Απάτη και να φύγετε από αυτό το τερατούργημα διότι δεν υπάρχει χρόνος.
Aγαπητοί φίλοι μασόνοι ή όπως αλλιώς θέλετε να αυτοαποκαλείσται,
Δεν αναρωτιέστε γιατί ο Θεάνθρωπος αποκαλείται από την μασονία, Διδάσκαλος, Προφήτης, Μύστης, σαν το Βούδα,τον Μουάμεθ κλπ;Δεν αντιλαμβάνεστε ότι αυτός είναι ο ορισμός του αντίχριστου;
Α` Ιωάννη 2:22 λέει, «Ποιος είναι ο ψεύτης; Δεν είναι αυτός που αρνείται πως ο άνθρωπος Ιησούς είναι ο Χριστός(ο Θεάνθρωπος Σωτήρας); Αυτός είναι ο αντίχριστος. Αυτός αρνείται συγχρόνως και τον Πατέρα και τον Υιό».
Δεν καταλαβαίνετε ότι οι αρχαίοι ημών φιλόσοφοι δεν αναζητούσαν την ΄΄αλήθεια΄΄του πτωτικού κόσμου που διαφημίζετε στην μασονία,αυτήν την ξέρανε ήδη και την αποκάλεσαν ΄΄Τραγωδία΄΄ και ακριβώς σε αυτό το σημείο το Ελληνικό Πνεύμα έφτασε στην κορύφωση,στο ΄΄γνώθις αυτόν΄΄ δηλαδή στην μετάνοια.Ακριβώς σε αυτό το σημείο ήρθε ο Θεάνθρωπος και μας ελευθέρωσε δια της παραλαβής της πτωτικής φύσης μας-η Ενσάρκωσης και της ένωσης αυτής με την Θεία.
Iω.8.15.Eσείς κρίνετε σύμφωνα με τις φυσικές σας παρορμήσεις.
Παγιδευτήκατε στην εωσφορική πτωτική ΄΄αλήθεια΄΄ και όχι μόνον αυτό αλλά είστε άξιοι συνεχιστές της διαστροφής του Ελληνικού Πνεύματος(νεοπλατωνιστές,νεοπυπαγόριοι,σκεπτικιστές κλπ,γιατί άραγε δεν τους άρεσε η ονομασία πυθαγόριοι ή πλατωνιστές);
Πραγματικά φίλοι μου θεοποιήσατε τον διάβολο,κάνατε θρησκεία τον θάνατο και αποκαλείτε κοινωνία την υποκρισία και το ψεύδος.
Και αν αναρωτιέστε γιατί είμαστε επιθετικοί προς εσάς(σε αντίθεση με άλλες δυτικές χώρες) σας λέμε ότι είμαστε επιθετικοί εως θανάτου στο αντίχριστο πνεύμα,στον ανθρωποκτόνο πατέρα του Ψεύδους,τον διάβολο και όχι σε εσάς.Το αντίχριστο,ανθελληνικό πνεύμα, μας ενοχλεί παράφορα και αυτό ακριβώς εκφράζει η επιθετικότητά μας έστω και αν η πλειοψηφία από εμάς δεν ενοχλείται δια ΄΄επιχειρημάτων΄΄ που προσπαθείτε να προβάλλετε κατά καιρούς στα ΜΜΕ ώστε να πείσετε ,αλλά βέβαια επιλέγετε ανθρώπους χωρίς γνώση του Ελληνορθόδοξου Πνεύματος και τους παγιδεύετε αλλά αυθόρμητα θα λέγαμε σας ΄΄μυρίζουμε΄΄.Ελπίζουμε και ευχόμαστε να φύγετε σύντομα από τις σατανικές αυτές εστίες.
Είναι λοιπόν ζήτημα ζωής και θανάτου να ξυπνήσουμε όλοι από τον χοικό λήθαργο,οι πλούσιοι συμπατριώτες μας-ειδικά αυτοί των 600 δις, επιβάλλεται υπό τις σημερινές συνθήκες να δώσουν έστω και το 1% σε συνεργασία με την Εκκλησία ώστε να κατασκευαστούν ξενώνες για τους συμπατριώτες μας που είναι στον δρόμο μέχρι να περάσουμε και αυτή την δοκιμασία διότι τα λεφτά τα οποία συσσωρέυοντε και μένουν ΄΄στάσιμα΄΄ υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες αντί να προσφέρουν ΄΄σωτηρία΄΄, θα είναι κατάρα μη αναστρέψιμη .
Και αν ένεκεν της απιστίας δεν μπορούμε κάποιοι να ατενίσουμε την αιωνιότητα δεν είναι όμως καθόλου δύσκολο να διαπιστώσουμε τον παρόντα χρόνο,την ψυχή ημών που σιγά-σιγά νεκρώνει και γίνεται ανίκανη να βιώσει έστω και τις απλές χαρές.Αυτό είναι το αποτελέσματα της στάσεως ημών απέναντι στον Λόγο-Νόμο και όχι οι προφάσεις-ψευδοεπιστημονικού χαρακτήρα εν αμαρτίες που σπέρνει ο πονηρός.Διότι ο Θεός αναπαύεται στον άνθρωπο που δείχνει έλεος και αναζητά την Αλήθεια.
Και μην ξεχνάμε ότι τα αγαθά μας έχουν παραδοθεί άνωθεν με σκοπό την εύχρηστη διαχείρησή τους και θα απολογηθούμε γι΄αυτήν την διαχείρηση.Εκτός αν εμείς τα θεωρούμε δικαιωματικά δικά μας και ασχέτως αν το ίδιο μας το σώμα δεν μας ανήκει και θα το παραδώσουμε εκεί από όπου το δανειστήκαμε αλλά και η ίδια η ψυχή μας ήδη κολά-ζει άνευ της Χάρις.
Το χωρίο της Αγίας Γραφής με τον φτωχό Λάζαρο και τον πλούσιο απαντά με σαφήνεια στην κεντρική βάση της κρίσης και στους πλουσίους(ασπλαχνία) και στους φτωχούς(υπομονή,ανεξικακία και αληθινή πίστη στον Θεό) .
Ας προσέξουμε λοιπόν μήπως αυτό που θεωρούμε ότι θα μας σώσει, μας αποκτείνει για πάντα.
Και ας μην νομίζουμε ότι θα οφείλεται σε κάποιον άλλο εκτός από εμάς που αγνοούμε ή παραφράζουμε κατά τις διαθέσεις της καρδίας ημών, τον Λόγο-Νόμο.
Είπε δε προς αυτόν ο Θεός ΄΄Άφρον, ταύτην την νύκτα την ψυχήν σου απαιτούσιν από σού· όσα δε ητοίμασας, τίνος θέλουσιν είσθαι; Ούτω θέλει είσθαι όστις θησαυρίζει εις εαυτόν και δεν πλουτεί εις Θεόν.΄΄ Λουκ.12:19-21.
Πολλοί βεβαίως επικαλούμαστε την κατάσταση των παραπάνω συμπατριωτών μας (μασόνων,πολιτικών,πλουσίων κλπ)για να δικαιολογήσουμε την σημερινή κατάσταση αποφεύγοντας τις ευθύνες μας για την κατάντια πρωτίστως της Πατρίδος χάριν στην αναξιοτητά μας (διαστροφή γλώσσας,Ιστορίας ,Παιδείας,Παράδοσης κλπ)που συντελείται από την εποχή της δολοφονίας του Καποδίστρια με κορύφωση την σημερινή.
Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι και συμμέτοχοι στο έγκλημα και ο καθένας μας οφείλει να αναλογιστεί για τις πράξεις του και τις ευθύνες του και ας αφήσουμε επιτέλους τις ΄΄μαγκιές΄΄ του καφενείου και της πλατείας και τις ψευδοιδεολογίες.Κάποια ερπετοειδή ανθρωπόμορφα προσπαθούν να αφανίσουν τον πλανήτη και εμείς βριζόμαστε μεταξύ μας.ΑΡΚΕΤΑ.
Είναι καιρός μετανοίας,είναι καιρός να σταθούμε σαν αληθινοί Ελληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί, ατάρραχοι σε κάθε δοκιμασία διότι δεν αρμόζει η μιζέρια και η κλάψα στους Ελληνες.
Είναι καιρός να επιστρέψουμε στην Ελληνορθόδοξη Παραδοσή που μας παρέδωσαν οι ένδοξοι προγονοί μας και να γίνουμε οι άξιοι συνεχιστές τους και όχι χοικά υποχειρίδια των παιδιών του σκότους και η ντροπή των αγιασμένων προγόνων μας.

Είναι καιρός να αναπαυτούν πάνω μας, οι ορδές των Αγίων μας και όλων των ουρανίων ταγμάτων με την Υπέρμαχο Στρατηγό τους έθνους μας,την Παναγία μας, που είναι έτοιμοι να επέμβουν αλλά προς το παρόν αλλάζουν το βλέμμα τους από αισχύνη ένεκεν της καταντιάς μας και του δαιμονικού ύπνου που μας εξουσιάζει.
Ολος ο πλανήτης που άλλωτε μας θαύμαζε και έβλεπε σε εμάς τους φύλακες της οικουμένης έχοντας μας σαν οδηγό τώρα μας χλευάζουν όχι βέβαια λόγω οικονομικής κρίσης αλλά ένεκεν ανανδρείας, εκτός λίγων εξαιρέσεων στην Δύση και στην Ανατολή που σέβοντε και αγαπούν την Ελλάς και είναι πιο Ελληνες από εμάς και με το δίκιο τους διότι είναι άξιο κατάκρισης η πνευματική πρωτίστως και κατ΄ επέκτασιν η ηθική μας πτώση.
Εως εδώ λοιπόν η μιζέρια και το φοβικό σύνδρομο.
Ορθιοι όλοι στις επάλξεις μας ο καθένας κατά το θείο χαρισμά του.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ και δεν μας επιτρέπεται από την φύση μας αυτή η μιζέρια.
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος στον ορίζοντα για εμάς εκτός από τον γνωστό:
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ.
Αλλά τι λέγω,πεθαίνουν οι αθάνατοι;
Αποκ. 17,12 Και τα δέκα κέρατα, τα οποία είδες, συμβολίζουν δέκα βασιλείς, οι οποίοι δεν εβασίλευσαν ακόμη, αλλά σαν(προσέξτε το ΄΄σαν΄΄) βασιλείς παίρνουν βασιλικήν εξουσίαν επί μίαν ώραν και θα βασιλεύσουν μαζή με το θηρίον ολίγον χρόνον.(1913-…)
Ολα τα σχέδια των παιδιών του σκότους ( μασονικές επαναστάσεις, αμερικανική,ρωσική,γαλλική κλπ,΄΄κάποιοι βέβαια από σας τους μασόνους λέτε εσκεμμένα ότι δήθεν είσασταν οι δημιουργοί και της Ελληνικής το 1821 αλλά η αλήθεια είναι ότι εφόσον άρχισε η επανάσταση και είδαν ότι η Ρωσία μπαίνει στο παιχνίδι άρχισαν πράγματι την χρηματοδότηση της και στο τέλος μετά την απελευθέρωση,φυλάκισαν,σκότωσαν και καταδίωξαν όλους του Ηρωές μας με την συμβολή της Στοάς Του Λονδίνου και των Γάλλων…,1ος-παγκ πόλεμος,2ος-παγκ. πόλεμος,ψυχρός πόλεμος-εξοπλισμός με 13.000 δορυφόρους για την επίτευξη του τελικού σχεδίου,πόλεμος ενάντια στην ΄΄τρομοκρατία΄΄,τεχνητή οικονομική κρίση και παγκόσμια οικ.κατάρρευση με κεντρικό άξονα την Ευρώπη,΄΄δημοκρατία΄΄ τύπου Σόρος=γενική αναρχία,3ος παγκόσμιος πόλεμος με στόχο την ανάδειξη της Ιερουσαλήμ σε παγκόσμια πόλη και ο εικονικός ΄΄πόλεμος΄΄ με τους εξωγήινους ο οποίος σχεδόν διαφημίζεται για τις 21/12/2012-βέβαια ο χρόνος δεν είναι στην εξουσία τους αλλά του Δημιουργού,που σχεδιάζουν με την βοήθεια των ΄΄ενδογήινών εκ της Βασάν στην Νεβάδα΄΄ δια των ολογράμάτων-Ηααrp-Blue beam-rfid chip κλπ) έχουν σαν στόχο:
-Tην ενθρόνιση του παγκόσμιου κυβερνήτη-Αντίχριστου καθ΄ημάς ή ( αρχηγό του παγκόσμιου προλετάριου,ειρηνιστή του κόσμου χωρίς έθνη κατά τους χωρίς ταυτότητα ΄΄αναρχικούς΄΄ συνανθρώπους μας,μεσσία των εβραίων,ερχόμενου φωτισμένου των μασόνων-σιωνιστών,μαχντί των μουσουλμάνων,δευτέρα παρουσία του Χριστού εν σαρκί!!! των αιρετικών,5 βούδα των βουδιστών ,τον αρχηγό των Ελ κλπ.Ολες της διαστροφές θα καλύψει εφόσον αυτός τις δημιούργησε).Η εωσφορική πεντάλφα,απαραίτητο σύμβολο της μαγείας,της αθείας και του σημερινού υπερεθνικού ονομαζομένου σιωνισμού, είναι το σύμβολο ένωσης των διαστροφών στο πρόσωπο του ανθρώπου-Βδελύγματος.
-Την αποδοχή του σφραγίσματος αυτού,το barcode EAN 13 (που ΄΄κοσμεί΄΄και είναι απαραίτητο για την διακίνηση σε όλα τα υλικά αγαθά σήμερα).
Το σφράγισμα-αόρατο biochip barcode EAN 13 που ετοιμάζουν (για την ειρήνη!!! και την ασφάλεια!!!της νέας τάξης) και οι κάρτες πρόδρομοι-αποδοχής του,
είναι ο σύγχρονος απαγορευμένος καρπός τον οποίο κανείς δεν πρέπει να δοκιμάσει.
Αποκ. 13,16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,
Σήμα δε τοις τότε πάσοι βροτοίς,σφραγίς
επίσημος(στ.28)
Οποιος δεν θέλει να εννοήσει ας μην εννοήσει.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΤΑΚΟΥΛΑΣ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *