Είναι τόσο σίγουρος ο Δημαράς οτι θα γίνει Περιφερειάρχης που βγαίνει μεθυσμένος σκνίπα για συνεντευξη … απλά ακούστε ξεφτίλα!

Σχόλιο Antii: Απλά ακούστε το ηχητικό με τη συνεντευξη που έδωσε στον Red 105,5!….
Ρεζίλι των σκυλιών! Μόνο αυτή η λέξη φαίνεται να ταιριάζει στον Δημαρά. Πραγματικά, ο αντιμνημονιακός χαρακτηρας της υποψηφιότητας του, του έχει δώσει τέτοια σιγουριά, που δεν αισθάνεται καν την υποχρέωση να βγαίνει νηφάλιος σε συνεντευξεις, αλλα ουτε την αναγκη να μιλάει επακριβώς για το τι θα κάνει όταν εκλεγεί Περιφερειάρχης…χεσμένο το έχει το πρόγραμμα του εκλογικού συνδυασμού του!
Ο Δημαράς δεν καταλαβαίνει Χριστό από τις ερωτήσεις που του κάνουν, εσεις πολλές φορες δεν θα καταλάβετε τι λέει, είναι εριστικότατος αρνουμενος μέσω προσβολών να απαντήσει σε πολύ απλές ερωτήσεις, ενώ κατα το τελος της συνεντευξης φωνάζει συνέχεια στους δημοσιογράφους! Θα είναι πραγματικά ξεφτίλα να εκλεγεί αυτός ο ανθρωπος με μηδέν πολιτικές θέσεις απλά και μόνο επειδή έκανε γυριστή στο μνημόνιο! Δηλαδή ούτε καν το ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου δεν μπορεί να απαρνηθεί, συνεπως όλοι καταλαβαίνουμε ότι εν καιρώ θα γυρίσει στα λημέρια του και το μόνο που θα μένει θα είναι η εκλογή του στη θέση Περιφερειάρχη λόγω της αντιμνημονιακής του γυριστής!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

36 Comments

  1. ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ

    ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ…???ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΕΡΩΤΟΥΣ…ΕΓΩ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 6 ΛΕΠΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ,ΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ…ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΘΑ ΙΑΜΑΕΓ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Ψηφίστε μπουλουκιδών Δημαρά πρόβατα… τον βρήκαμε το νέο εθνοσωτήρα.. Τι έρωτας κι αυτός..

    Κάποιος μίλησε για μοντάζ, για εφέ δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Ας βγει να το καταγγείλει, δεν νομίζω να μην έχει βήμα στο blog, κάθε άλλο θα έλεγα…

    Ψηφίστε πάλι ηλιθιωδώς και μετά από τρεις μήνες που θα έχουν διαψευσθεί οι προσδοκίες σας για άλλη μια φορά εδώ θα είστε να μουρμουράτε… και πάλι θα βρεθεί ένας "ανεξάρτητος" να σας εφαρπάξει την ψήφο… Το εκατοντάκοις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού..

    Μαύρο σε όλους… είναι η τελευταία μας ευκαιρία.. μετά θα είναι πολύ αργά, αν δεν είναι ήδη. (Μαύρο κατράμι και στον Σγουρό, για να μη με πείτε πασοκο, μαύρο και στο Κικίλια)

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Καραγκιόζη αρθρογράφε σας την κάρφωσε ο Δημαράς και έχετε τρελαθεί?? Ξέρετε ότι εάν χάσετε αυτές της εκλογές οι μέρες σας στην εξουσία είναι μετρημένες και έχετε βάλει όλα τα πολιτικά περιττώματα του ΠΑΣΟΚ να εκτοξεύουν λάσπη παντού,, επίσης προσπαθείτε να πείσετε τον κόσμο να απέχει από της εκλογές γιατί αυτό σας βολεύει. Όμως ότι και να κάνετε το τέλος σας είναι προδιαγεγραμμένο και σίγουρο και πιστεύω ότι δεν θα καθαρίσετε με μια απλή ήτα στις εκλογές. Πιστεύω και εύχομαι αυτό να είναι μονό η αρχή, στην συνεχεία πρέπει να απολογηθείτε στον λαό για τα δεινά που έχετε επιφέρει στην χώρα και το πραγματικό σας τέλος θα είναι αυτό που αξίζει σε κάθε προδότη ενός ολοκλήρου λαού την κρεμάλα με πρώτο τον ΓΑΠ…οι δήθεν δηλώσεις του Δημαρά είναι προϊόν τεχνικής επεξεργασίας..

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Καραγκιόζη αρθρογράφε σας την κάρφωσε ο Δημαράς και έχετε τρελαθεί?? Ξέρετε ότι εάν χάσετε αυτές της εκλογές οι μέρες σας στην εξουσία είναι μετρημένες και έχετε βάλει όλα τα πολιτικά περιττώματα του ΠΑΣΟΚ να εκτοξεύουν λάσπη παντού,, επίσης προσπαθείτε να πείσετε τον κόσμο να απέχει από της εκλογές γιατί αυτό σας βολεύει. Όμως ότι και να κάνετε το τέλος σας είναι προδιαγεγραμμένο και σίγουρο και πιστεύω ότι δεν θα καθαρίσετε με μια απλή ήτα στις εκλογές. Πιστεύω και εύχομαι αυτό να είναι μονό η αρχή, στην συνεχεία πρέπει να απολογηθείτε στον λαό για τα δεινά που έχετε επιφέρει στην χώρα και το πραγματικό σας τέλος θα είναι αυτό που αξίζει σε κάθε προδότη ενός ολοκλήρου λαού την κρεμάλα με πρώτο τον ΓΑΠ…η δήθεν δηλώσεις του Δημαρά είναι προϊόν τεχνικής επεξεργασίας

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ψηφιστε ανεξαρτητους η μικρα κομματα εξωκοινοβουλευτικα η μικρα κομματα κοινοβουλευτικα ακομη και αν δεν τα γουσταρετε απο τον γελοιο τον ΓΑΠ που θα βγει μετα τις εκλογες θα πει οτι τον στηριζουμε και οτι θα συνεχισει τις ¨μεταρυθμισεις¨ δηλαδη μειωσεις μιεθων και συνταξεων ατξηση οριων συνταξειοδοτησης και καταργηση των εργασιακων κεκτημενων προς οφελος των εργοδωτον και πολλα αλλα καλυτεροι ειναι

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΡΕ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ Κ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!!!!!!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    οσο περισσοτερο λασπη τοσο καλυτερα να βγει ο Δημαρας
    η μηπως ειναι καλυτεροι οι αλλοι?

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΚΑΤΑ ΤΕΤΟΙΟΝ ΛΑΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ!

    ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, Ο ΔΗΜΑΡΑΣ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΓΑΝΤΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΠΑΣΟΚΙΑ, ΠΕΡΙ ΜΕΘΗΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ, ΚΑΘΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΗΤΑΝ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΑΣ.

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΞ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ, ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΖΙΒΑΓΚΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΤΕΚΙΛΑΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!

    ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ, ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΚΙΛΕΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ!

    Reply
  9. ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ χαχαχαχα

    ΜΑΛΑΚΑΣ

    Ειχα καποιεσ φοβιες να χρησιμοποιω τον όρο

    Δεν τις εχω πια…

    Πωππωωωωωωωωωωωωωω τι θα γινει

    Αν δε τον αποσύρουν θα τους γαμαω με τρέλλα.

    NON STOP

    HE IS IDIOT.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝΕ
    ΛΙΓΟ ΑΓΟΥΡΟΞΥΠΝΗΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟ
    ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΣΓΟΥΡΟΥ ΕΝΤΕΧΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΣΓΟΥΡΟΣ 10-11% ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΑΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑΜΠΑΙΝΕ ΣΤΟ Β ΓΥΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΚΙΛΙΑ πχ ΠΑΦΙΛΗΣ
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΔΝΤ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΧΑΙΡΕΤΑΙ

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Ωχ,,από τη μια πλευρά βλέπω τη Σκύλλα(ΓΑΠ-ΣΓΟΥΡΟΣ) και από την άλλη πλευρά βλέπω τη Χάρυβδη(Μεθύστακας).

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Όμως μ' ένα-δύο ποτηράκια
    σβήνουν της καρδιάς τα φαρμάκια
    και φωνάζω μέσ' απ' τη ψυχή μου
    ΓΑΠ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

    Reply
  13. ΜΑΙΡΗ

    Ακόμα ένα ποτηράκι, ακόμα ένα ποτηράκι…….χικ,χικ
    Εγώ για τον Μπουτάρη ήξερα ότι είναι κρασοκατάνυξη, κι άλλος…

    Reply
  14. Ανώνυμος

    "ΩΡΑΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ…..ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΗΠΙΑΤΕ ΠΟΤΕ Ε?ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΟΝΤΑΖ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ….ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑΝΑΙ?ΑΛΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ,ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ…… "

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ Ο Σ Α ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ Α Ν ΒΓΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ… ΤΙ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΜΜΕΝΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ… ΗΔΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ Κ Α Ι ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Η ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΟΥ…. ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΡΛΟ! ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΣΕΠΩΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ 3,000 ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑ ΤΑ 7,000 ΜΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ! ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ Η Δ Η…. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΣΩΤΗΡΑΣ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΝΤ…. ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΤΑΝ Ο ΓΑΠ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ή ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ….

    ΜΠΕΕΕΕΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΙΙ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ……ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΔΩ……(ΑΝΤΙΤΡΟΚΤΙΚΟ…ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ,ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ)…..

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΡΗΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΒΑΝΤΑΡΕ… ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ…. ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ… ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ..o ανθρωπος χτυπαει ''μπιελες''και ειναι πολυ κοντα στη φαση να πει κι ενα τραγουδι για να βγει εκτος θεματος,και να πεταξει γι'αλλου..

    ..''πειτε να ξανα-ρωτω..

    ..ν'ανεβουμε το βουνο..

    ..να κουρεψουμε το σκυλο..

    ..πουναι πανω στο γιαλο..χικ-χικ..

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΩΡΑΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ…..ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΗΠΙΑΤΕ ΠΟΤΕ Ε?ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΟΝΤΑΖ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ….ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑΝΑΙ?ΑΛΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ,ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ……

    Reply
  19. Ανώνυμος

    ΤΟ ΠΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ 30% ΤΟΥ ΑΕΠ ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ

    Reply
  20. Ανώνυμος

    Ο ΔΗΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ , ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ . ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΓΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ , ΑΛΛΑ ΣΠΑΝΙΑ ΤΟΣΟ ΣΑΘΡΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΣΩΣΑΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ , ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΟΜΩΣ.

    ΓΙΑΝΝΗΣ

    Reply
  21. Ανώνυμος

    Επαθα πλάκα, μου το λέγανε και δεν το πίστευα!!! Ο τύπος έχει σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού. Ντροπή του, άμα δεν μπορεί να το καταπολεμήσει να παραιτηθεί.

    Reply
  22. Ανώνυμος

    ρε συ δεν λεμε να πιει κανα ποτηρι παραπανω αλλα τι παει και βγαίνει να δινει συνεντευξεις. Ειπε κανεις να μην πιει. Κρίμα γιατι τον συμπαθώ

    Reply
  23. Ανώνυμος

    ενταξει ρε παιδια κριμα μπορει να ειπιε
    ενα κρασακι παραπανω ανθρωπος ειναι αλλα για αλλο τιποτα δεν κανει

    Reply
  24. Ανώνυμος

    ελεος τι ακουνε τα αυτάκια μας και τι βλεπουν τα αυτιά μας. οτι να ναι μιλάμε

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *