ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ…..ΨΕΜΑΤΟΥΡΗΣ !!!

Διέψευσε σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. τις δηλώσεις του που φέρεται να έκανε ενώπιον κομματικού ακροατήριου στη Λάρισα ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγέρμου Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος σήμερα είχε συνάντηση με τον Παν. Ψωμιάδη.
«Σε μια ομιλία στη Λάρισα είχα πει ότι εμείς τους μετανάστες θα τους μειώσουμε στην ποσόστωση 2,5% – 3%. Εν συνεχεία και μετά από 10 λεπτά λόγου είπα προς την Τουρκία να ξέρει ότι το……
πάρτι της στο Αιγαίο τελειώνει, όσο υπάρχει η σημερινή κυβέρνηση. Διότι εμείς όποιο αεροπλάνο δεν καταθέτει σχέδιο πτήσης θα καταρρίπτεται. Ομοίως και όποιο πολεμικό πλοίο παραβιάζει τα εθνικά ύδατα. Κάποιοι έκαναν κοπτική και ένωσαν αυτό το θέμα με το άλλο. Ε, υπάρχει στο επάγγελμά μας και η αηδία», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης.
Απαντώντας σε άλλες ερωτήσεις, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. εκτίμησε ότι στο μυαλό του πρωθυπουργού είναι οι πρόωρες εκλογές, για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Υπήρξε και μια εμπλοκή από τους βουλευτές τους που τον είπαν, εμμέσως πλην σαφώς, ανήθικο, λέγοντας ότι υπάρχει άλλη ηθική στην κοινοβουλευτική ομάδα και άλλη στην κυβέρνηση. Και προέκυψε θέμα εκλογών το Σαββατοκύριακο».

http://patrinaki.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

21 Comments

  1. Μέλος της ΝΕ.Ο.Σ

    Και διαψεύστηκε και απεδείχθη χθες ότι η σχετική "είδηδις" ήταν προϊόν μοντάζ. Ο Πρόεδρος μιλούσε για τα Τουρκικά πλοία που παραβιάζουν τα χωρικά μας ύδατα και ότι θα έπρεπε να βυθίζουμε τα πολεμικά πλοία της γείτονος που φθάνουν στο Σούνιο και κάποιοι κόλλησαν αυτή του την φράσι, στο σημείο που μιλούσε, αρκετή ώρα πριν, για τους λαθρομετανάστες. Ήθελα νά ξερα τί άλλο θα σκεφθούν στην Ρηγίλλης, για να αντιμετωπίσουν την άνοδό μας.

    Όλο το βίντεο εδώ:
    http://melostisneos.wordpress.com/2011/04/13/%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b6%ce%b1%cf%86%ce%b5%cf%81%ce%b7%cf%83-05-04-2011-%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bb%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b1/

    Reply
  2. Ανώνυμος

    O φασισμος δεν ερχεται απο το μελλον καινουργιο κατι να μας φερει.Τι κρυβει μες τα δοντια του το ξερω,καθως μου δινει γελαστος το χερι.Οι ριζες του το συστημα αγκαλιαζουν και χανονται βαθια στα περασμενα.Οι μασκες του με τον καιρο αλλαζουν,μα οχι και το μισος του για μενα.ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ!ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Φοβήθηκαν τα ποσοστά που θα πάρει το ΛΑΟΣ στις εκλογές και ανέλαβαν να μας πείσουν ένας ή το πολύ δύο με το αζημίωτο βέβαια ότι είναι πατριώτες και εξαπατημένοι της πολιτικής του Καρατζαφέρη και… μετά ξύπνησαν. Ξυπνήστε ρε!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    1) EXEI GINEI συρραφή!
    2) Προφανώς μερικοί εδωμέσα αρέσκονται στο να γίνεται πάρτυ στο Αιγαίο και στον αέρα και στην θάλασσα, όπως ακριβώς μπορεί να γίνεται πάρτυ και στον πισινό τους. Αυτό όμως πρέπει να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ! Για το Αιγαίο μιλάω! Στον πισινό τους μάλλον θα συνεχιστεί ……

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ , ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ !!!
    ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ .
    ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ !!!!!
    ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ .

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ….
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ….

    Περνά περνά η μέλισσα, με τα μελισσόπουλα…
    Λόλα, να ένα μήλο…
    τσιριτσιμπλίμ τσιριτσιμπλόμ!

    Τι σχόλιο να κάνει κανείς πάνω σε παν-ηλίθιες δηλώσεις!!

    Χέσε μας ρε μεγάλε…μπουχέσα!
    Πάνε να τα πεις αυτά στους "ομοίους" σου.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Ψήφισε Καρατυαφέρη
    για να δείς
    πως θα σ΄την φέρει

    Μἰλησε τὠρα και ο αρχιτσολιάς του κεροσκοπισμού.
    Ολο λόγια λόγια. Απεύχομαινα γίνει πρωθυπουργός αλλα Θέλω να τον δώ αν θα κάνει τον νταή στόν τούρκο. Είναι και αυτός της περιδρομιάσεως και του παραμυθιού. Απο πίσω αέρας

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Μας κορόιδεψε μία φορά τώρα όμως τον καταλαβάμε. Πατριδοκάπηλος είναι που εγκλωβίζει στο τηλεκόμμα του Έλληνες Πατριώτες, είμαι 40 χρόνων και τέτοιον φαφλατά,κωλοτούμπα και σαλιάρη δεν έχω ξαναδεί. Μας ζάλισε τα "φρύδια" με την κωλοπολυκατοικία,λες και το πρόβλημα του Έλληνα είναι αυτό,ψήφισε το μνημόνιο μαζί με τα άλλα celebrities πρόβατα βουλευτές και τώρα λένε άρες μάρες κουκουνάρες, ο ένας δεν το είχε διαβάσει, ο άλλος(Μπουμπούκος)θέλει να του πούμε και ευχαριστώ γιατί χάρη σε αυτόν πληρωνόμαστε μισθούς-συντάξεις, οι άλλοι κάνουν τους "Κινέζους" δεν ήξεραν ,δεν άκουσαν. Με λίγα λόγια είναι ένα τηλεκόμμα πολιτικών απατεώνων, που οι νταβατζήδες μεγαλοεργολάβοι των καναλιών και των δημ.έργων, το θέλουν οπωσδήποτε στη Βουλή. Αλλά ο λαός ξύπνησε και θα μαυρίσει τους μαυρογυαλούρους, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ, ΜΑΣ ΦΑΓΑΤΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ!!!!!

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΠΩΣ ΘΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ? ΜΕ ΣΦΕΝΔΟΝΑ???ΑΝΤΕ ΡΟΥΦΑ Τ ΑΥΓΟ ΣΟΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ…

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΑΡΧΙ-ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ.Αυτός είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας που έχει περάσει από τη χώρα.Άλλα λέει το πρωί ,άλλα το βράδυ, άλλα την επόμενη!!!! Δεν πείθεις κανέναν πιά. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΝΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥ…
    ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΑΛΛΟΝ ΕΕΕ;;;;
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ, ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΥΘΙΖΑΝΕ….

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *