Συμβουλές για τη μετακόμιση

Μετακομίσεις : Συμβουλές πριν αλλά και κατά τη διάρκεια των μετακομισεών σας
Οι μετακομίσεις δεν μπορούν να διενεργηθουν σωστά χωρίς τη καλύτερη πρόσβαση στο σπίτι. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνεννοηθεί με τους γείτονές σας για τις απαραίτητες θέσεις στάθμευσης των φορτηγών μετακομίσεων για την καλύτερη μετακίνηση των επίπλων και των αντικειμένων σας. …

Πριν τη μετακόμιση πρέπει να έχετε φροντίσει τη μεταφορά των τηλεφωνικών γραμμών από την παλιά στη νέα σας κατοικία, ώστε να γίνει γρήγορα η μεταφορά για τη διευκόλυνσή σας.
Αν κάποιος από την οικογένειά σας λαμβάνει κάποια φαρμακευτική αγωγή ή αγωγή για το άρθμα, φροντίστε ότι τα φάρμακα αυτά θα τα έχετε πάντα μαζί σας κατά τη διάρκεια της μετακόμισης και σε ασφαλές σημείο. Στις μετακομίσεις η σκόνη και η βρωμιά μπορεί να επηρεάσουν τα άτομα που έχουν πρόβλημα με το άσθμα τους και η χορήγηση φαρμάκων ή εισπνοών κρίνεται απαραίτητη ανα πάσα στιγμή.
Κάντε μια λίστα για να σας βοηθήσει να καταγράψει ό, τι υπάρχει σε κάθε κουτί ή σακούλα. Κολλώντας αυτοκόλλητα πάνω σε κούτες ή και σακούλες θα διευκολύνει εσάς αλλά και το συνεργείο στο να τοποθετηθούν στα σωστά σημεία τα αντικείμενα στο νέο σας σπίτι . Εκτός αυτού το ειδικό συνεργείο για τις μετακομίσεις θα ξέρει ποια αντικείμενα μπορεί να είναι εύθραυστα ώστε να δώσει περισσότερη προσοχή όσον αφορά την ασφάλειά τους.
Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε παραγεμίσει τα κουτιά και τις σακούλες σας, για να μην υπάρξει πρόβλημα κατά τις μετακομίσεις . Αν τα κουτιά είναι υπερπλήρη τότε υπάρχει κίνδυνος να σκιστούν και να χαλάσουν ή να σπάσουν τα προσωπικά σας αντικείμενα. Σε αυτή τη περίπτωση η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τον ιδιοκτήτη και όχι τόσο το συνεργείο μετακομίσεων. Βοηθήστε τους μεταφορείς να κάνουν την καλύτερη μεταφορά των αντικειμένων σας βοηθώντας τους με όχι πολύ βαριά και γεμάτα κουτιά.
Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό υλικό συσκευασίας πριν αλλά και στη διάρκεια της μετακόμισης. Είναι σημαντικό ότι έχετε αρκετό χαρτί , κουτες, προστατευτικά υλικά , σακούλες και κολλητική ταινία. Αυτά τα υλικά σχεδόν πάντα χρειάζονται συμπληρωματικά όταν κάνετε μετακομίσεις για να διορθώσουν και να προλάβουν καταστάσεις.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *