Σοκ μετά την πρόκριση στον ΠΑΟ

Βαρκελώνη, όλοι στο στρατόπεδο των «πρασίνων» σοκαρίστηκαν, μιας και ο Μάικ Μπατίστ βρέθηκε θετικός στην χρήση ινδικής κάνναβης.
Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού δεν μπορούν να πιστέψουν το γεγονός ότι θα χάσουν το ματς στα χαρτιά και θα πρέπει να πάνε να πάρουν την πρόκριση στην έδρα της Μπαρτσελόνα, μιας και η τιμωρία για τον Αμερικάνο εκτός από αποκλεισμό του από τη αγωνιστική δράση έχει και…
σαν αποτέλεσμα την ήττα του Παναθηναϊκού στα χαρτιά.

Πλέον στο «τριφύλλι» καλούνται να επαναλάβουν την χθεσινή εμφάνιση στην έδρα της Μπαρτσελόνα ώστε να πάρουν την πρόκριση, στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς.

Όλα αυτά βέβαια θα ήταν ευχάριστα νέα για τους Ισπανούς, αλλά δυστυχώς για αυτούς είναι… Πρωταπριλιά

http://www.balla.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

12 Comments

  1. Ανώνυμος

    brabo ston bazelo epexe katapliktika…….. polu kalh omada to paradexome kaliterh apo ton gayro …kai palu brabo ……ala kai ena brabo ston MARINAKI poy sas ekane palu besketikoys………..

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Νασαι καλα δικε μας…και του χρονου….για πες μας τωρα αληθεια…ποσο παει το κιλο ο γαυρος στο λιμανι???????….ενας Σπανουλης δεν φερνει την ανοιξη στη ψαραγορα ρεεεεεε!!!!!!!!
    καθηστε τωρα αναπαυτικα στην τηλεοραση να ΜΑΣ δειτε στον τελικο γαυροι…φιλακια πρασινα

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Αυτό μάλιστα, έιναι πρωταπριλιάτικο αστείο…

    Όχι σαν τη μαλακία που ακούσαμε από το Θέμα ας πούμε…οτι ο πρίγκιπας χάρρυ χαμουρεύτηκε με την…τέτοια του πρίγκιπα γουίλιαμ και χαλάει ο γάμος…Τι λε ρε παιδί μου;;…Εδώ πάει το "χεστήκαμε κι η βάρκα έγειρε"

    Reply
  4. Ανώνυμος

    αντε χασου μαλακα μου εκοψες τα υπατα που να ψοφησεις της πεινας στο κτηριο της υπατιας!
    Κοπανε!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *