Η εμμονή των ανδρών με τις τσόντες και οι συνέπειες της


Μια γυναίκα αποκαλύπτει:

1. Οι άντρες βλέπουν πορνό επειδή δεν έχουν τα κότσια να πλησιάσουν τις γυναίκες και φυσικά δεν έχουν ιδέα πως να κερδίσουν μια γυναίκα!
2. Η εμμονή τους με το πορνό μειώνει τις επιδόσεις τους στο αληθινό πεδίο της μάχης, αφού έχουν συνηθίσει να το κάνουν μόνοι τους και τους φαίνεται παράξενο ξαφνικά να βρεθούν με παρέα…
3. Όσο πιο πολλές στιγμές αυτοϊκανοποίησης έχει ζήσει ένας άντρας τόσο πιο ανίκανος είναι να ικανοποιήσει μια γυναίκα, αφού το μόνο πράγμα που ξέρει να κάνει, και φυσικά το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να ικανοποιεί τον εαυτό του.
4. Όταν εξακολουθούν να κατεβάζουν και να βλέπουν τσόντες ακόμη και όταν….
.

4. (κατά τύχη) κάνουν σχέση, τα πράγματα είναι σοβαρά και πρέπει επειγόντως να ζητήσουν βοήθεια από κάποιο ψυχίατρο…
5. Οι γυναίκες όταν ανακαλύπτουν την εμμονή αυτή των ανδρών το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκέφτονται είναι πως αυτοί οι άνθρωποι είναι εντελώς ανίκανοι να έχουν σχέση με κάτι περισσότερο από τη χούφτα τους, και να μην προσπαθούν σε καμία περίπτωση να μοιάσουν με πλαστικές φουσκωτές κούκλες!
6. Το πόσο αρέσει το πορνό στους άντρες αποκαλύπτει πόσο άβουλα όντα είναι, ανίκανα να πάρουν πρωτοβουλίες. Προτιμούν να ζουν την εικονική πραγματικότητα,όπου όλα είναι απλά,βολικά και εύκολα, παρέα με την οθόνη, το ποντίκι,το πληκτρολόγιο και τη χούφτα…
7. Μην απογοητευτείς αν διαπιστώσεις πως η ιδανική γυναίκα για τον καλό σου είναι μια πλαστική κούκλα. Είναι τόσο ανίκανος να επικοινωνήσει με τα υπόλοιπα ζωντανά όντα, και δεν μπορεί με τίποτα να διαχειριστεί την οποιαδήποτε κατάσταση, που θα του ταίριαζε κάτι που δεν έχει ζωή!
8. Αν αυτός ο τύπος που έχει εμμονή με τις τσόντες δε μπορεί να τα πάει καλά μαζί σου μην απογοητευτείς! Για αυτόν όλες οι γυναίκες είναι μία! Δεν αξίζει τον κόπο, άφησε τον και θα δεις πως ούτε με την επόμενη (αν βρει) θα καταφέρει να συνεννοηθεί.
9. Μην προσπαθήσεις να αναζητήσεις συναισθήματα σε έναν άντρα κολλημένο με το πορνό. Είναι πολύ ανασφαλής, φοβάται να νιώθει και να μοιράζεται και δεν μπορεί να τα πάει καλά ούτε με τον ίδιο του τον εαυτό, αφού φοβάται και τη σκιά του, αλλά είναι πολύ κομπλεξικός για να το παραδεχθεί.
10. Με λίγα λόγια βράστα… Δεν υπάρχει σωτηρία για αυτούς τους τύπους! “Κλάφτα Χαράλαμπε”!

http://trupokarudos.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

1 Comment

  1. Ανώνυμος

    ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΞΕ Η ΤΟΣΗ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΗΣ… ΠΟΣΑ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΩ???????????? ΑΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ………. ΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΙΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΤΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΣ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ…..

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *