Παίζουντο ΤΕΛΟΣ μας με εξαλλοσύνες υποκρισίας και τρομοκρατίας

Η φρίκη δεν έχει τέλος.

Ούτε η κομπάζουσα αυθάδεια τωνκυβερνητικών ανδρεικέλων, η εξαλλοσύνη της κοροϊδίας και το όργιο τωνεκβιαστικών διλημμάτων, της τρομοκρατίας και καταστροφολογίας.

Δεν έχει τέλος η πρωτοφανής καικτηνώδης λεηλασία του ελληνικού λαού από τους…………
κυβερνητικούς ταμίες της ευρω-χούνταςκαι των τοκογλύφων.

Το ΤΕΛΟΣ για όλα αυτά τα κτήνη τωνληστοσυμμοριτών και των καθεστωτικών τους παρασίτων (παπαδήμια κυβέρνηση,κόμματα και ΜΜΕ) είναι ο ολοκληρωτικός ΘΑΝΑΤΟΣ της Ελλάδας και του λαού της.

Αυτό το ΤΕΛΟΣ παίζουν σήμερα σε μιαμακάβρια παράσταση τρομοκρατικής κοροϊδίας, υποκριτικών κραυγών καικροκοδείλιων δακρύων.

Ταυτίζουν οι κτηνάνθρωποι το ΤΕΛΟΣ μαςκαι τον παρατεταμένο μαρτυρικό μας ΘΑΝΑΤΟ με τη «σωτηρία» μας!!!!

Ρουφούν με πελώριες σύριγγες κάθεσταγόνα αίματος από τον ελληνικό λαό και το σώμα της ελληνικής κοινωνίας, τομετατρέπουν (το αίμα) σε σβώλους χρυσαφιού στις τσέπες των τραπεζιτών, των δανειστώνκαι τοκογλύφων, μας μετατρέπουν σε μια χώρα ζωντανών νεκρών και συρόμενωνπτωμάτων, εν μέσω πολεμικών εκβιαστικώνιαχών και τρομοκρατίας, και όλα αυτά για να μας …σώσουν!!!!

Τη ΣΩΤΗΡΙΑ των τραπεζιτών και τωντοκογλύφων την βαπτίζουν «σωτηρία» της Ελλάδας και του λαού της!!!

Την καταστροφή και τη διάλυση της χώρας, καθώς και την βάρβαρη πτώσητης σε αποικιοκρατική γαλέρα, της ευρω-χούντας και του 4ου Ράιχ, όλααυτά τα βαπτίζουν «εθνική σωτηρία» και «πατριωτισμό».

Ο δωσιλογισμός δεν έχει πάτο, όπως δενέχει πάτο η βαρβαρότητα, η κτηνωδία και η ΦΡΙΚΗ που σπέρνουν τα ιμπεριαλιστικάθηρία και το καθεστώς της πλανητικής «τάξης» τους: Η «τάξη» του θανάτου…

Δεν έχει πάτο ούτε αυτό το θέατρο τηςυποκριτικής εξαλλοσύνης που παίζουν τα παράσιτα-ανδρείκελα της συγκυβέρνησηςκαι τα ιερατεία της προπαγάνδας τους: Ένα θέατρο φρενοβλαβούς και τρομοκρατικούεμπαιγμού του ελληνικού λαού…

Το πιο παχύδερμο ζώο αυτής της μακάβριας παράστασης είναι οΒενιζέλος: Η παρασιτική εξαλλοσύνη του δωσιλογισμού και των δικολαβικώντεχνασμάτων της ΑΠΑΤΗΣ.

Κραύγαζε, εν εξάλλω, στη συνεδρίαση τηςεπιτροπής της Βουλής για το νέο Μνημόνιο:

«Τελείωσεη πλάκα. Παίζουμε με τη μοίρα της χώρας…»!!!

Σε αυτό το παχύδερμο απαστράπτει ο δωσίλογος κυνισμός,αλλά και η βλακεία των παρασίτων, λόγω της ασυγκράτητης ναρκισσιστικής φλυαρίαςτου και της πολιτικής του κενοδοξίας.

Είναι «πλάκα»λοιπόν, η ΦΡΙΚΗ της αχαλίνωτης λεηλασίας του ελληνικού λαού αυτά τα χρόνια!!!

Και η «Πλάκα» αυτή «τελείωσε» τώρα, τώρα που εκτελούμε την τελική πράξη του θανατηφόρουΤΕΛΟΥΣ του ελληνικού λαού, διότι δεν μπορεί να εξακολουθούμε να «Παίζουμε με τημοίρα της χώρας…»!!!

Αν αφαιρέσουμε το διπλωματικό λίπος, δηλαδή εάν στη «μοίρατης χώρας» τοποθετήσουμε τη «μοίρα των τοκογλύφων και των τραπεζών», τότεέχουμε το πραγματικό νόημα της έξαλλης κραυγής του Βενιζέλου:

«Τελείωσετώρα η πλάκα. Παίζουμε τη μοίρα τωννταβάδων μας»!!!

Πάντα τα ανδρείκελα θεωρούσαν τη χώρα ιδιοκτησία τους καιΤΑΥΤΙΖΑΝ τη χώρα με τα συμφέροντα της συντεχνίας των «νταβάδων» τους.

Ο Βενιζέλος το διαλαλεί αυτό με εξαλλοσύνη, την εξαλλοσύνητου πανικού σχετικά με τη «μοίρα» των αφεντικών του και τη δική του.

Και με τον κυνισμό του λιπώδους ανδρείκελου: Να θεωρεί«πλάκα» τη δολοφονική εξόντωση του ελληνικού λαού και της Ελλάδας…

«Φωτιά και τσεκούρι»: Η ρήση αυτή του Κολοκοτρώνη πρέπεινα δονήσει ξανά την Ελλάδα…


ΠΗΓΗ:http://www.resaltomag.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *