Η νύχτα βγάζει επίσκοπο και το Κούτσι…

Ετούτη τη νύχτα που το σκοτάδι που απλώθηκε, κάποιοι δεν κοιμούνται. Νοιάζονται κι εργάζονται χτυπώντας στο αμόνι το σίδερο για να του δώσουν σχήμα. Και τα πρώτα σίδερα που από ετούτο το εργαστήρι θα βγούνε, θα είναι σπάθες δίκοπες…
Κάτι τέτοιο θα σκεφτόταν κάποιος ποιητής για να χαρακτηρίσει την πριν μερικά βράδια στο πανηγύρι στο Κούτσι επιλογή των Φρούσιου και Βαφειάδη να μην κάτσουν στο τραπέζι που βρίσκονταν τοπικοί παράγοντες αλλά σε ξεχωριστό.

Ο λόγος ήταν σύμφωνα με πληροφορίες πως στο τραπέζι βρισκόταν ο Καλαντζής, και έτσι μετά το πανηγύρι στην Λέριζα όπου Βαφειάδης- Καλαντζής δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα παρότι κάθονταν στο ίδιο τραπέζι ήρθε και αυτή η βραδιά για να δείξει πως μεταξύ τους οι σχέσεις δεν είναι και οι καλύτερες.

Μάλιστα ο Βαφειάδης φέρεται να είπε πως ”δεν θα γίνω το δεκανίκι του Καλαντζή” αιτιολογώντας την απόφαση του να μην κάτσει μαζί τους. κάτι που έχει γίνει πρώτο θέμα στο χωριό.

Μάλιστα ο πρόεδρος του Κουτσίου που βρισκόταν στο τραπέζι ένιωσε ιδιαίτερα ενοχλημένος από την περιφρόνηση των Φρούσιου-Βαφειάδη να τον τιμήσουν και πήρε το θέμα προσωπικά.

Είπε μάλιστα και την εξής ατάκα: ”H νύχτα βγάζει επίσκοπο και το Κούτσι Μητροπολίτη” υπονοώντας τον Καλαντζή.

Λέτε;…

http://araxni74.blogspot.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *