“Αποσπάσεις” από ΥΠΕΘΑ και ΓΕΕΘΑ στα δικαστήρια κάνουν οι εισαγγελείς! Έρχονται συλλήψεις;

“Αποσπάσεις” από το ΥΠΕΘΑ για τα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων “βγάζουν” οι εισαγγελείς, οι οποίοι φαίνεται ότι είναι έτοιμοι για δεύτερο κύκλο “επιχείρησης κάθαρσης” του “εξοπλιστικού παρελθόντος” της χώρας. Το πόσο “λυσσασμένα” ψάχνουν συγκεκριμένες υποθέσεις φαίνεται και από το γεγονός ότι οι εξετάσεις μαρτύρων που θεωρούνται σημαντικοί δεν κρατούν ώρες ή μέρες αλλά…εβδομάδες.

Απόδειξη αυτού που λέμε το έγγραφο που δημοσιεύουμε από το Πρωτοδικείο Αθηνών . Με αυτό το έγγραφο ζητείται από το ΓΕΕΘΑ να αποδεσμευτεί από τα καθήκοντά του συγκεκριμένο άνθρωπος ο οποιος θα καταθέτει για τρεις εβδομάδες! Η υπόθεση για την οποία θα καταθέσει; Το περιβόητο πλέον σύστημα ΕΡΜΗΣ.

Όπως λένε δικαστικές πηγές “οι έρευνες για τους εξοπλισμούς δεν έχουν σταματήσει ,ούτε έχουν ολοκληρωθεί όπως πολλοί θέλουν να πιστεύουν δίνοντας άλλη σημασία στον αθόρυβο τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε”.

Οι ίδιες πηγές δεν απαντούν με ένα ναι ή ένα όχι όταν ερωτώνται αν επίκεινται εντάλματα σύλληψης. Απαντούν “θα δείτε τις εξελίξεις”.

Το έγγραφο με το οποίο ζητείται η “απόσπαση” ανθρώπου από το ΓΕΕΘΑ στα δικαστήρια της Ευελπίδων . Δεν είναι το μοναδικό.

http://www.onalert.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *