Ο Αχ. Μπέος δίνει στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα ελέγχων νερού στα σχολεία του Βόλου

Το ‘πε και το ‘κάνε ο νέος Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος…
Δεσμεύτηκε για τον έλεγχο της καταλληλότητας του νερού που χρησιμοποιούν οι μαθητές στα σχολεία του Βόλου και με συνοπτικές διαδικασίες, μέσα από μία γιγάντια επιχείρηση, συνεχίζει τις αναλύσεις σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα του Δήμου.

Σύμφωνα μάλιστα με νέα σχετική ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ, δίνονται στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των ελέγχων και γίνεται γνωστό ότι προχωρούν όλες οι κατάλληλες ενέργειες για την αντικατάσταση των προβληματικών παροχών.

Πιο συγκεκριμένα, από την ΔΕΥΑΜΒ ανακοινώθηκαν τα εξής:

Συνεχίζονται από τη ΔΕΥΑΜΒ οι αναλύσεις νερού στα σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Βόλου.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρατίθενται τα αποτελέσματα αυτά, όπου γίνεται σαφής διάκριση μεταξύ του δικτύου της ΔΕΥΑΜΒ και των εσωτερικών δικτύων των σχολικών μονάδων:

* Αποτέλεσμα επαναληπτικής δειγματοληψίας μετά από διορθωτικές ενέργειες στο εσωτερικό δίκτυο του συγκροτήματος

Όσο αφορά τα εσωτερικά δίκτυα των σχολικών μονάδων του παραπάνω πίνακα, ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι, ώστε να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες είτε αποκατάστασης του προβλήματος είτε περαιτέρω ενημέρωσης αρμοδίως.

Όσο αφορά το δίκτυο της ΔΕΥΑΜΒ στα σημεία όπου παρουσιάζεται υπέρβαση της παραμετρικής τιμής του Fe, η υπηρεσία θα προβεί στην αντικατάσταση της παροχής και στα όποια απαραίτητα έργα.

Ασφαλή συγκροτήματα

Κατάλογος σχολικών συγκροτημάτων των οποίων τα εσωτερικά δίκτυα ελέγχτηκαν την 21η και 22η Οκτωβρίου 2014, βρέθηκαν ασφαλή σύμφωνα με την ΚΥΑ Υ2/2600/2001 με τις τροποποιήσεις της και τις σχετικές εγκυκλίους του Υπουργείου Υγείας, και συνεπώς είναι κατάλληλα προς χρήση από τους μαθητές:

Πηγη: e-Volos.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *