Προπηλάκισαν τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ

Του πέταξαν μπουκάλια με νερό και κόκκινη μπογιά

Επεισόδιο με τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ έξω από το υπουργείο Εργασίας. Την ώρα που ο Πάνος Σόμπολος βρισκόταν πάνω στην εξέδρα, που έχει στηθεί για τις καθιερωμένες ομιλίες, κάποιοι από τους παρευρισκόμενους εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό και κόκκινη μπογιά, αλλά…..
και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Αρχικά, ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών κρύφτηκε πίσω από τους άνδρες των ΜΑΤ, που ούτως ή άλλως βρίσκονταν έξω από το υπουργείο Εργασίας, και στη συνέχεια βρήκε καταφύγιο στην παρακείμενη στοά.

Αυτή την ώρα, δημοσιογράφοι και εργαζόμενοι στα ΜΜΕ, που απεργούν σήμερα διαμαρτυρόμενοι για τις μαζικές απολύσεις και την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, κατευθύνονται προς το υπουργείο Οικονομικών.

newsbeast

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

19 Comments

  1. Ανώνυμος

    1. Δεν φταίει ο συνδικαλισμός για τους εργατοπατέρες,αλλά αυτοί που τους ανέχονται. Βέβαια εδώ μέσα είναι γνωστό ότι γράφουν κάποιοι κύριοι απόλυτα φασιστικών αντιλήψεων που περίμεναν αφορμή για να τα βάλουν με τα συνδικάτα. Όμως όσο κι αν πασχίζουν, όσο υπάρχουν εργαζόμενοι θα υπάρχει και συνδικαλισμός-και όχι βέβαια αυτός ο τρισάθλιος κρατικο-ψευτοσυνδικαλισμός.
    2.Το συνθηματάκι "αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι" αν δεν απατώμαι πρωτοακουγόταν σε πορείες του …αντιεξουσιαστικού-αναρχικού χώρου στη δεκαετία του '80. Βέβαια όλοι τότε "σοκαρίζονταν" δείχνοντας τον αποτροπιασμό τους για κάποια "τσογλάνια" που έβριζαν τους "αγνούς" "αγωνιστές" και "μαχητές" της δημοκρατίας κονδυλοφόρους, ενώ οι ίδιοι οι θιγόμενοι εξαπέλυαν μύδρους για τα "κακομαθημένα χουλιγκάνια" από τις φυλλάδες τους. Σήμερα μετά από τόσα χρόνια κι αφού η ιστορία γύρισε ανάποδα, το σύνθημα αυτό ακούγεται από ένα μεγάλο μέρος της οργισμένης ελληνικής κοινωνίας δικαιώνοντας εκείνα τα…κωλόπαιδα.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Σόμπολε είσαι καραγκιόζης. Δεν ήξερες ότι όποιος διαλύει τους θεσμούς κάποια μέρα υφίσταται τα έργα του. Καλά θα κάνεις να μην μιλάς και να περιοριστείς στην οικία σου. Τέρμα τα δίδραχμα για τους πουλημένους δημοσιοκάφρους.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    σα τον βαλιαντο σε προχωρημένη σήψη είναι ο σομπολος ο γυμνοσάλιαγκας ..
    ρουφιάνοι δημοσιογράφοι!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΙΝΔΙΑΝΟΣ

    ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΑΛΗΤΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ…

    ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΓΑΝΤΙ…..

    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΡΕΜΟΥΛΙΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ;;;

    ΑΓΓΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗ ΠΟΥ ΑΛΑΞΑΝΕ ΑΝΤΡΕΣ ;;;

    ΤΟ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΟ Ο ΚΑΨΗΣ ,ΤΟ ΑΠΡΟΣΑΡΜΩΣΤΟ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ;;

    Η ΓΑΛΙΑΝΤΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΚΡΗ ;;

    ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟΥΣ; ;

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΗΡΜΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ…

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΠΟΥ' ΤΡΩΕΙ' ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

    ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ!

    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΙΑΛΑ ΤΕΤΟΙΑ!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Σκεφτείτε μόνοι σας γιατί σήμερα έχουν απεργία τα ΜΜΕ! Δείτε μόνοι σας τις ειδήσεις που παίζουν εδώ και σε άλλα μπλογκς και θα καταλάβετε!

    Το ίδιο κολπάκι που κάνουν τα ΜΜΕ σε κάθε πορεία που κατά τύχη έχουν μαζί τους απεργία!

    Το νου σας και θα καταλάβετε πολλά
    Μάριος

    Reply
  8. Ανώνυμος

    κυριε σομπολο όταν φάγανε τον γκιολια τι σας ειπε ο γαπ στο μίτινγκ που έγινε εεεε? μουνοσκυλα δολοφόνοι, ουστ ρε

    Reply
  9. Ανώνυμος

    RE MOUNIES KAI XYLO NA PANE ALLOU NA ZHSOUNE GIA NA MHN TOUS ARXISOUME OIKOGENEIAKOS KIOLAS OXI MONO TA LAMOGIA TOUS PATERADES TOUS….RE XYLO RE SOU LEO KATSE KAI 8A DEIS…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *