Ψευτοδηλήματα, ψευτοκουλτούρα και δρόμοι στρωμένοι χρυσάφι.

Παρακολουθώντας ο τυχαίος αλλά πραγματικά σκεπτόμενος Έλληνας όλους αυτούς τους «επιστήμονες» να μιλάνε από ραδιοφώνου και τηλεόρασης για το μεταναστευτικό πρόβλημα στην Ελλάδα σχηματίζεις λάθος εντύπωση
ή νομίζεις ότι ζεις αλλού
ή νομίζεις ότι αυτοί που μιλάνε ήρθανε από αλλού
και στις δυο περιπτώσεις υπάρχει πρόβλημα. Η το άσπρο είναι άσπρο και το μαύρο είναι μαύρο ή τα…..
έχουμε χάσει.
Έχω μεγαλώσει στα Κάτω Πατήσια που τις προηγούμενες δεκαετίες από Ελληνόφωνη συνοικία μετετράπη σε ξενόγλωσση. Οι αλλοδαποί μετανάστες και λαθρομετανάστες είναι παντού από Πακιστανούς και Κινέζους έως Βούλγαρους Πολωνούς και Ρουμάνους. Όλοι έχουν καταφέρει να κλείσουν τους Έλληνες στα σπίτια τους και μετά τις 18:00 να κυκλοφορούν μόνο αλλοδαποί.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ούτε εγώ αλλά ούτε και οι περισσότεροι Έλληνες.
Μας αναγκάζετε όμως να καταλήξουμε εκεί με την συμπεριφορά του κράτους, ελλιπής νομοθεσία και κανένας έλεγχος των ουσιωδών νόμων καμιά άσκηση εξουσίας από την εκτελεστική εξουσία.
Σε ένα κράτος 10.000.000 έχουμε με μέτριους υπολογισμούς από 2.000.0000 έως 4.000.000 αλλοδαπούς λαθρομετανάστες που «σε λίγο θα βγάλουν και βουλευτή». Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πόσος ήταν ο Γερμανικός στρατός κατοχής, ή τι θα γίνει αν με κάποιο τρόπο αυτοί οπλισθούν.
Τραβηγμένα σενάρια θα μου πείτε, ναι συμφωνώ αλλά σκεφτείτε αν υπάρχει από πίσω κάποιο παράξενο σχέδιο.
Γιατί είμαστε σαν κράτος υποχρεωμένοι να τους κρατάμε εντός των συνόρων μας και να αλλάζει κάθε ημέρα η αναλογία Ελλήνων/ λαθρομεταναστών, σε ένα πενταετές βάθος χρόνου πόσοι λαθρομετανάστες θα είναι εδώ αλλά και πόσο δύσκολο θα είναι να επιβάλουμε μέτρα μέσα στο ίδιο μας το σπίτι για να αποκαταστήσουμε το αυτονόητο δηλαδή η ΕΛΛΑΔΑ να ανήκει στους ΕΛΛΗΝΕΣ (παλιό αλλά επίκαιρο σύνθημα του Α. Παπανδρέου).
Δηλώνω και πάλι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ αλλά είμαι εναντίων όλων των με το έτσι θέλω ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ που μας τους έχετε βάλει στην καθημερινότητα μας με την ανικανότητα και την ψευτοκουλτούρα σας μη τυχόν και εμείς οι πολιτισμένοι γίνουμε κακοί και απολίτιστοι όπως κάνουν και οι Ιταλοί που δεν τους δέχονται, ε ας γίνουμε τότε απολίτιστοι Ιταλοί !
Δεν θέλω ούτε τα τζάμια να μου πλύνουν ούτε να είμαι αναγκασμένος να τους διώχνω στο κάθε φανάρι ούτε και να τους δίνω χρήματα (δεν μου περισσεύουν), θέλω να πάω στην δουλειά μου με τα δικά μου προβλήματα και όχι και με τα δικά τους.
Δεν μπορώ να ακούω όλους τους πολιτικούς μας να αναφέρονται εκ τρίτου στο πρόβλημα λες και δεν ζουν εδώ, δεν ανέχομαι πλέον το ψευτοδίλημμα του Δημοκράτη ή Φασίστα ούτε το ψευτοδίλημμα του Δημοκράτη ή Ρατσιστή. Δεν είμαι ούτε Φασίστας ούτε Ρατσιστής ούτε Μιλιταριστής θέλω την πατρίδα μου πίσω για εμάς τους Έλληνες όχι για τους λαθραίους.
Απορώ ποιος μεγάλος δημοκράτης δεν το θέλει, πως μπορεί να συμβιβάζεται με μια Ελλάδα λαθραίων μεταναστών σήμερα και σε ομηρία από αυτούς αύριο.
Απορώ πως ο ίδιος μεγάλος δημοκράτης δέχεται ότι πρέπει να έχουμε εμείς τους λαθρομετανάστες από όπου τους πιάσουν στην Ευρώπη αρκεί αυτοί να πουν ότι εισήλθαν στην ΕΕ από την Ελλάδα, και ας μου δικαιολογήσει γιατί εγώ/εμείς πρέπει να πληρώνουμε για αυτό, και όχι ο Γερμανός ή ο Βέλγος που τον έπιασε στην χώρα του. Γιατί πρέπει εμείς να κάνουμε χώρους υποδοχής και περίθαλψης και να τα πληρώσουμε από την τσέπη μας αλλά και να τους ανεχθούμε στην πατρίδα μας.
Έχουμε γεννηθεί εδώ, υπάρχουμε εδώ σε αυτό το τόπο εδώ και ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, η γλώσσα μας είναι από αρχαιοτάτων χρόνων τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ και το Θρήσκευμα μας είναι ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός.
Μου αρέσει που έχω γεννηθεί εδώ από Έλληνες γονείς και τα παιδιά μου είναι Ελληνόπουλα, δεν θέλω να μάθω άλλη γλώσσα αυτή που έχω μου αρέσει και με εκφράζει, και είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος, το Πάσχα σουβλίζω αρνί, στα δύσκολα κάνω τον σταυρό μου και λέω «βόηθα Παναγιά». Αυτός είμαι και μου αρέσει!
Δεν θα πέσω στα ερωτηματικά ποιος από τους ψευτοκουλτουριάρηδες που μας κυβερνούν είτε μέσα από την Βουλή είτε μέσα από τον γραπτό ή ηλεκτρονικό τύπο θα πάντρευε το παιδί του με λαθρομετανάστη ή ποιος από αυτούς θα έβαζε στο σπίτι του κάποιον εξ αυτών.
Η απάντηση είναι απλή. Κανείς!
Αν η απάντηση μου είναι λάθος αποδείξτε το κύριοι κουλτουριάρηδες με έργα και όχι όπως μέχρι σήμερα με λόγια.
Δεν υπάρχουν λογικά πλάνα αντιμετώπισης του προβλήματος που να με/μας έχουν πείσει για την αποτελεσματικότητα τους.
Η λύση δεν είναι μάντρες, κάμερες, ηλεκτροφόρα καλώδια ή ακόμα και τάφροι με κροκόδειλους όπως πιθανόν να ακούσουμε από τους ειδικούς/επιστήμονες/Βουλευτές/Υπουργούς που τον μόνο σκοπό που έχουν είναι να μας αποπροσανατολίσουν και να στρώσουν ένα δρόμο με χρυσάφι για να δώσουν δουλειές και μίζες στους κομματικούς τους φίλους σύμφωνα με την μέχρι σήμερα πρακτική τους.
Πιστεύω ότι ή λύση στο πρόβλημα είναι το προφανές ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ από την ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.
Η Εκτελεστική εξουσία πρέπει να διασφαλίζει την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια του κράτους, με αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις.
Με απλά λόγια αφήστε τον Στρατό και την Αστυνομία να κάνουν την δουλειά τους όπως πρέπει χωρίς ακρότητες όπως γίνεται και στα άλλα πολιτισμένα κράτη (την Ιταλία που λέγαμε παραπάνω…). Αυτή ή κίνηση ούτε Φασίστες θα μας κάνει ούτε Ρατσιστές ούτε Αντιδημοκράτες.

Ευχαριστώ για την Φιλοξενία
Θ.Χ

Έχω αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να με κατηγορήσετε για Σωβινιστή.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

6 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΛΥΠΩΝ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ …ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΗΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ . ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ
    ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΑΡΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ,ΤΙ
    ΤΖΑΜΠΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΙ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ,ΣΤΑ
    ΕΥΚΟΛΑ ,ΤΡΟΧΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙ…. ΟΙ ΑΝΕΥΦ ΦΟΒΟΥ)

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Καλά ξυπνητούρια φίλε ,
    όταν τα λέγανε κάποιοι .. πού ήσαστε ?
    τώρα το αγγούρι έγινε μεγαλύτερο !
    Ναι είμαι ρατσιστής είμαι , Έλληνας είμαι φασίστας, …
    ότι ταμπέλα θέλει ας μου δώσει ο καθένας .. στ’ αρχίδια μου .
    Κατάφεραν να περάσουν το πολυπολιτισμικό μοντέλο στον πολύ κόσμο,
    και τώρα τι γίνεται ?
    αν δεν είσαι περήφανος για το έργο σου , τη ζωή σου ,
    τον πολιτισμό των προγόνων σου , ζεις μια ήσυχη και μέτρια ζωή,
    όπως σε κάθε κοτέτσι οι κότες .
    το σλόγκαν τους είναι, ‘’ τίποτα δεν ανήκει σε κανέναν ‘’ ακόμα και η ακρόπολη είναι παγκόσμια κληρονομιά .. και μ’ αυτό τον τρόπο καρπώνονται άλλοι τα επιτεύγματα σου και δεν έχεις διάθεση να γίνεις καλύτερος .
    οι παγκοσμιοποιητές , προωθούν την μετριότητα και την εκμετάλλευση ,
    αν αντισταθείς σου περνούν τις ταμπέλες .

    Reply
  3. PREDATORUS

    Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (ΛΑΘΡΩΝ ΚΑΙ ΜΗ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΡΓΑΝΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ!!!

    ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΝΕΙ?
    ΧΤΙΖΕΙ ΚΟΤΕΤΣΟΣΥΡΜΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ!!!

    ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΡΟΠΗ!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΣΩΒΙΝΙΣΤΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΧΙ…..ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΣΙΓΟΥΡΑ….!!!
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ…..!!!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ(ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΙ) ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *