«Δεν θα καταφέρουν να σχηματίσουν μεγάλη κυβέρνηση»

Γκρίλο: Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να κάνουμε υπόγειες συμφωνίες
«Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να…

κάνουμε υπόγειες συμφωνίες. Θα προσπαθήσουν να σχηματίσουν μια μεγάλη κυβέρνηση, αλλά δεν πρόκειται να τα καταφέρουν», δήλωσε ο Μπέππε Γκρίλλο, μιλώντας στο διαδικτυακό κανάλι του κινήματος «Πέντε Αστέρων».

«Εμείς θα δώσουμε τις μάχες μας, με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο. Όποιος θέλει, ας μας ακολουθήσει», πρόσθεσε ο Ιταλός ηθοποιός, κατά την άποψη του οποίου «το να παραδοθεί και πάλι η χώρα στο Μπερλουσκόνι, για έξι μήνες ή ένα χρόνο, θα αποτελούσε αδίκημα κατά ολόκληρου του γαλαξία».

Ο ιδρυτής του κινήματος «Πέντε Αστέρων», ο οποίος δεν θέλησε να θέσει υποψηφιότητα στο κοινοβούλιο, δήλωσε ότι «σε όσους τον ρωτούν ποία θέση θα λάβει ακριβώς, η πολιτική του δύναμη, απαντά: πίσω από τον αυχένα του καθένα, για να δίνουμε και καμιά καρπαζιά».

«Τόσο η δεξιά όσο και η αριστερά χρεοκόπησαν. Βρίσκονται στην εξουσία εδώ και είκοσι πέντε χρόνια και αποτελούν το πραγματικό πρόβλημα της Ιταλίας», ολοκλήρωσε ο Μπέππε Γκρίλλο, σύμφωνα με τον οποίο «το κίνημά του κατάφερε να ξαναζωντανέψει βλέμματα ανθρώπων τα οποία, πλέον, είχαν σβήσει».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *