Τα οικονομικά μέτρα πλήτουν τις διακοπές του κυρίου Πάγκαλου


Αν και ο Πρωθυπουργός απαίτησε,προχτές στο Υπουργικό Συμβούλιο,από τους υπουργούς του να πάνε όλοι διακοπές για να ξεκουραστούν από τα καψόνια που μας έκαναν εν τούτοις υπάρχει κάποιος ο οποίος όχι μόνο δυσκολεύεται να …….
πάει αλλά αντιμετωπίζει και τη δυσαρέσκεια συζύγου και παιδιών!!!
Πρόκειται για τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης,τον οποίο τσάκισαν τα οικονομικά μέτρα.
Διαβάστε απόσπασμα από τη συνέντευξη του κυρίου Θεόδωρου Πάγκαλου, στην εφημερίδα Economic Observer και το δημοσιογράφο Zhang Feifei, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010.
Ολόκληρη η συνέντευξη δημοσιεύεται στην επίσημη κρατική ηλεκτρονική σελίδα του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης.

“Δημοσιογράφος: Οι περισσότεροι Έλληνες επιδεικνύουν ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα της μεταρρύθμισης του ασφαλιστικού συστήματος, ακριβώς επειδή η μεταρρύθμιση θίγει προσωπικά συμφέροντα, κυρίως με την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης και την περικοπή των συντάξεων.

Θεόδωρος Πάγκαλος: Αν οι πολίτες δεν κατανοούσαν το πραγματικό πρόβλημα της χώρας, θα ψήφιζαν ακραία κόμματα. Δεν συμβαίνει, όμως, κάτι τέτοιο. Βέβαια, είναι φυσικό να αισθάνονται οι πολίτες δυσαρεστημένοι και να διαμαρτύρονται. Κάτι απροσδόκητο έχει συμβεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.Πριν από τα μέτρα λιτότητας, ο μισθός μου βρισκόταν στο υψηλότερο επίπεδο του δημόσιου τομέα, 6.500 ευρώ τον μήνα. Τώρα, ο μισθός μου έχει μειωθεί κατά ¼, στα 4.800 ευρώ τον μήνα. Πρέπει να περιορίσω τη διάρκεια των διακοπών μου, και η γυναίκα και τα παιδιά μου έχουν δυσαρεστηθεί.”

Κουράγιο κύριε Αντιπρόεδρε δεν είστε ο μόνος,ήδη από το Φεβρουάριο είχε δηλώσει τα ίδια η σύζυγος του κυρίου Παπακωνσταντίνου σε Ολανδή δημοσιογράφο αλλά και η κυρία Μιμή Λιάνη-Παπανδρέου από τηλεοράσεως!
Μόνο που στην προσπάθειά σας να συγκινήσετε τον κόσμο ξεχάσατε να πείτε πως εισπράττετε και σύνταξη από το ταμείο Νομικών (που δεν δουλέψατε ποτέ ως δικηγόρος) όπως με καμάρι δηλώσατε πρόσφατα στηνΚαθημερινή.
Οπως επίσης ξεχάσατε πως σ’ αυτό τον τόπο υπάρχουν άνεργοι που δεν θα πάνε καθόλου διακοπές,συνταξιούχοι των 200 και 300 ευρό που δεν έχουν να φάνε,μσθωτοί που παίρνουν το 1/7 απ’ όσα εσείς και μισθωτοί στο Ωδείο Αθηνών και στις Δομές Υποστήριξης και Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης που έχουν ένα χρόνο απλήρωτοι και πάρα πολλοί συμβασιούχοι σε διάφορες υπηρεσίες που παίρνουν έναντι όποτε και όταν!
Λίγη ντροπή κύριε Αντιπρόεδρε δεν βλάφτει,να είστε σίγουρος πως τέτοιες δηλώσεις που στοχεύουν στο θυμικό του λαού μόνο οργή και χλεύη προκαλούν.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

21 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ

    ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΝΑΛ ΠΙΑ

    ΠΡΟΕΤΕΙΝΩ ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΕΩΣ ΚΑΙΑΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΡΙΦΘΕΝΤΕΣ

    ΑΥΤΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ

    ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
    s-spyropoulos@pa-sy-a.gr

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Πω πω τ' ανάσκελα γύρισε το θωρηκτό. Γιατί δεν έκανε την δεξίωση η Χρουσαλά πάνω στην κοιλιά του και προτίμησε το Αβέρωφ και δημιουργήθηκαν προβλήματα; Τάχα μου εδώ λίγη άπλα θάχαν;

    Reply
  3. Ανώνυμος

    κάλλιο συνταξιούχος με πετσοκομμένη σύνταξη,
    παρά κουμπί στο πουκάμισο του πάγκαλου.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΠΑΓΚΑΛΕ ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ? ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΝΑ, ΚΑΦΕΤΙ ΜΕ ΑΣΠΡΕΣ ΒΟΥΛΕΣ, ΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.
    OBER.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Ρε παιδιά έλεος! δεν τον λυπάσθε καθόλου, θα θέλατε να είσαστε σαν αυτόν?
    Βλεποντάς τον έχω ένα λόγο να νοιώθω ανακούφιση.
    Τι κι αν έχει λεφτά τι κι αν τον κάνανε αντιπρόεδρο, ο άνθρωπος αυτός είναι να τον κλαίν οι ρέγγες. Κάτι σε αχόρταγος μου κάνει.
    Κι εσύ 1.19 αφού τα αποφάσισες να βάλεις και εισιτήριο να κονομήσεις, αντίδοτο στην κρίση προσωπικά δίνω όσο, όσο

    Reply
  6. boytsas nikos

    ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΚΡΥΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ!!!!!!1

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΝΑ ΡΕ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ, ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΔΙΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ!
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο "ΦΑΤΑΟΥΛΑΣ"…..ΜΕ ΤΡΙΑΞΩΝΙΚΟ
    ΒΥΤΙΟ!

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Εμενα μου αρεσει αυτη η εικονα, του σκατοκοιλια!
    Γελαω, με την φατσα του, και ξεχναω λιγακι τον πονο μου!
    Οεο!!!
    Φαε και καμμια σκαφη παγωτο μετα το μισο βοδι που καταπιες!
    Τι 5 χιλιαρικα….εσενα δεν σου φτανουν ουτε τα διπλασια, για να γεμισεις τα ψυγεια σου, σκατοχοντρε!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ρεεεε τι στομαχοκοιλια ειναι αυτη ρεεεεεεεε
    ποσα κοτοπουλα θες για πρωινο ρε παγκαλε ρεεεεεεεεεεε
    μουσχαροκεφαλη τι σκατα εχει η καφαλα σου μεσα απο αυτα που τρως?

    Reply
  10. Ανώνυμος

    "Πρέπει να περιορίσω τη διάρκεια των διακοπών μου, και η γυναίκα και τα παιδιά μου έχουν δυσαρεστηθεί"

    εμ λογικό είναι χοντροβούβαλε. εσείς θέλετε ολόκληρο το ποιμνιοστάσιο να φάτε για να χορτάσετε.
    που να την χορτάσεις την κορούλα σου?
    αυτή θα φάει και τον τσοπάνη.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Οι Ελληνες δεν ψηφισανε ακραια κομματα επειδη σε ολη την προεκλογικη περιοδο διατυπανιζε το ΠΑΣΟΚ οτι λεφτα υπαρχουν "κυριε" Παγκαλε….
    Σε καποιους μηνες ωστοσο θα διορθωσουμε το λαθος μας….

    Reply
  12. Ανώνυμος

    έχει ανάγκη από διακοπές το παχύδερμο, κουράστηκε να τρώει.
    θα πάρει και την κορούλα του μαζί?
    να τους δω με μαγιώ και τι στον κόσμο!

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!
    απομακρυνθείτε από την θάλασσα, θα σηκωθεί τσουνάμι.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Η Κατάρ(α) του Αστακού

    Ο σκεπτικισμός και η αμφισβήτηση έχουν διαδεχθεί τον αρχικό ενθουσιασμό για την επένδυση στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας που παρουσιάστηκε ως «πράσινη»,ενώ την υποστήριξή του για τη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με το καύσιμο LPG απέσυρε και ο δήμαρχος Αστακού.
    Εντός των ημερών αναμένεται και σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου του Αστακού,όπου θα προταθεί να αρθεί η έγκριση που είχε δοθεί για τη δημιουργία της μονάδας. Η δημιουργία αυτής της μονάδας είχε παρουσιαστεί ως «πράσινη επένδυση» του Κατάρ στην Ελλάδα, η οποία θα αφορούσε τη μεταφορά και αποθήκευση υγροποιημένου φυσικού αερίου στον Αστακό και την παραγωγή βιοκαυσίμων. Τελευταία, όμως, άρχισε να γίνεται γνωστό ότι η μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας θα χρησιμοποιεί ως καύσιμο το ρυπογόνο LPG.
    Στο Κατάρ σήμερα αναγκάζονται να το καίνε, προκαλώντας μεγάλες τιμές διοξειδίου του άνθρακα, για το οποίο από το 2013 θα πληρώνουν πρόστιμα.Γι' αυτό και έδειξαν ενδιαφέρον στην πρόταση μεταφοράς του στον Αστακό.
    Οι κινήσεις πολιτών της περιοχής όμως θεωρούν ότι θα υπάρξει μεγάλη περιβαλλοντική επιβάρυνση και αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα της μονάδας παραγωγής άλγης στη δέσμευση του διοξειδίου. Την άποψή τους ενισχύουν πρόσφατα δημοσιεύματα που φέρουν τον υπουργό Ενέργειας του Κατάρ να μιλά μόνο για τη μονάδα LPG, ενώ αποστάσεις συνεχίζει να κρατά και η Τίνα Μπιρμπίλη, η οποία δηλώνει με νόημα ότι η ίδια δεν έχει υπογράψει για το LPG.

    http://www.enet.gr/

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *