Η πιο έντονη ανάμνηση…

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στη Βέροια (19:30, NS1) και ακόμα θυμάται το ματς του Δεκεμβρίου του 2012 που έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις στο τριφύλλι. Σπουδαίο ματς στο….

«Βικελίδης» (15:00, ΝS2) με τον Αρη να υποδέχεται τον Ατρόμητο.



ΑΡΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Εφτά βαθμοί από την 17η θέση, οκτώ βαθμοί από τη 18η και εννέα από τη ζώνη του υποβιβασμού, όπως θεωρητικά την έχουμε στο μυαλό μας. Ο θεός του πολέμου δε φτάνει πια από μόνος του. Χρειάζεται και τη συνδρομή των υπόλοιπων έντεκα για να μπορέσει να κατορθώσει να μείνει στην κατηγορία, τη στιγμή που το πρόγραμμα που ακολουθεί δεν ενδείκνυται για ανάκαμψη. Οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν πάρει ούτε βαθμό στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, απόδειξη ότι σε μια κακή ομάδα δεν είναι λύση η αλλαγή προπονητή και πως δεν ήταν ευθύνη του Ζόραν Μιλίνκοβιτς η κακή πορεία. Αν μη τι άλλο, με τον Σέρβο τεχνικό ο Άρης έπαιρνε και ισοπαλίες! Απέναντι σε έναν σοβαρό, στιβαρό και… εκνευριστικά αλάνθαστο Ατρόμητο, που έχει να χάσει από τις 10 Νοεμβρίου και που κέρδισε σερί εκτός έδρας σε Παγκρήτιο και Λεωφόρο, ο Άρης βρίσκει ελπίδα στην παράδοση. Έντεκα νίκες των γηπεδούχων, δύο ισοπαλίες και δύο νίκες των φιλοξενούμενων είναι ο απολογισμός των αναμετρήσεών τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης», το οποίο όμως παραμένει φέτος στο μηδέν! Η μοναδική έδρα που δεν έχει δει νίκη από τη γηπεδούχο ομάδα!

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 19/1, 15:00 (NS2)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: «Κλ. Βικελίδης»
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Γιάννινα-Άρης 2-1, Άρης-Απόλλων 0-2, Καλλονή-Άρης 3-1. / Ατρόμητος-Πανθρακικός 3-1, Εργοτέλης-Ατρόμητος 0-1, Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-0.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 4,20 Χ: 3,15 2: 2,10
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Κουκουλάκης, Αλεξέας, Ποντίκης
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Πουλίδο (τιμωρ.) – Πίτου Γκαρσία (τιμωρ.)
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Να ζεις κανείς ή να μη ζει; Θα βγουν τα δελτία ή δε θα βγουν! Αιώνια, μεγάλα ερωτήματα που βασανίζουν τον κόσμο και κυρίως τους οπαδούς του Άρη. Για μια ακόμα εβδομάδα το βασικό θέμα συζήτησης για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν αν θα μπορέσουν να την ενισχύσουν οι μεταγραφές που έκανε με συνεχείς αντεγκλήσεις πότε με τη Super League και πότε με την ΕΠΟ και χρειάστηκε πάλι να φτάσει τελευταία στιγμή για να μάθει ο Σούλης Παπαδόπουλος ποιους παίκτες θα μπορεί να χρησιμοποιήσει.

gazzetta.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *