Σάλπισμα ανατάσεως

Γράφει: ο Θεόφιλος Αιγινήτης

Όπως μας έχει διδάξει η ιστορία, οι προύχοντες ανέκαθεν συμβιβαζόντουσαν με τον κάθε εισβολέα σε αντίθεση με το λαό που πάντα αντιστεκόταν.

Σήμερα αποδεικνύεται πως ο Έλληνας μετά από σαράντα χρόνια ανεμελιάς που τον έσπρωξαν οι πολιτικοί που τους εμπιστεύτηκε το μέλλον του και όλα αυτά που βιώνει σήμερα, πήρε το μάθημά του και παραμερίζει την….
όποια ευημερία μπροστά στην αξιοπρέπειά και την ελευθερία του.

Η νεολαία κατάλαβε πως την έβαλαν να κάθεται παθητικά μπροστά σε ένα υπολογιστή παίζοντας παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας βαδίζοντας έτσι στην καταστροφή της και το τίποτα, μετέτρεψαν τον υπολογιστή σε πολεμικό τηλεβόα και δειλά δειλά οργανώνονται και αρχίζουν να προτάσσουν τα στήθη τους στην εξουσία της καταστροφής τους και της υποχρεωτικής ξενιτιάς τους στα διεθνή σκλαβοπάζαρα.

Κατάλαβαν πως ηρωισμός δεν είναι να φοράς κουκούλα και να πετάς μολότοφ καίγοντας τις περιουσίες των συμπολιτών σου όπως κάνουν οι αναρχικοί ή οι πράκτορες του χάους, αλλά κατεβαίνοντας στους δρόμους ομαδικά και ειρηνικά να διεκδικήσουν το μέλλον τους.

Οι παπουτσίδες βέβαια θα βάλουν τους πραιτοριανούς και προχθεσινούς συμμαθητές τους να τους ρίχνουνε δακρυγόνα για να τους τρομοκρατήσουν, αλλά νέοι είναι ας τρέξουν και ας δακρύσουν λίγο,γιατί όπως έλεγαν οι σοφοί πρόγονοί μας τ΄αγαθά κόποις κτώνται.

Δε βλέπετε ξύπνησε ακόμα και ο μαρμαρωμένος βασιλιάς από τον μακάριο ύπνο του και επείσθη από τους συμβουλάτορές του να προσφέρει τον καθόλου ευκαταφρόνητο μισθό του υπέρ της χειμαζόμενης πατρίδος προς εξευμενισμό της κοινής γνώμης, που από κει που έδειχνε σεβασμό στο πρόσωπό του,άρχισε να τον γιουχάρει και δε μπορεί πλέον να βγεί απ’ το καβούκι του.

Φοβάται να πάει ακόμα και στην πατρίδα του γιατί ξέρει πως με την αδράνεια που έχει δείξει τα τελευταία χρόνια,θα φάει το γιούχα της ζωής του.

Αλλά και ο Γιωργάκης ο κύριος υπεύθυνος (όχι ο αποκλειστικός), που δε λέει να ξεκολλήσει από την καρέκλα του ως αποτυχημένου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, τρέμει να κάνει συνέδριο και να στήσει κάλπες για να βγει ο διάδοχός του, γιατί θα χρειαστεί ολόκληρες τις ένοπλες δυνάμεις να τον διαφυλάξουν από τις κατάρες, το φτύσιμο, τις μούντζες και τα γιούχα του λαού και κυρίως των απατημένων οπαδών του.

Ευτυχώς αρχίσαμε να ξυπνάμε από την υπνηλία του οπαδού και του ρουσφετιού και γυρίζουμε την πλάτη στους πολιτικούς απατεώνες που από αντιμνημονιακοί το γύρισαν σε μνημονιακούς και όλοι μαζί μας έταξαν λαγούς με πετραχήλια και μας κατάντησαν ζητιάνους και ρεντίκουλα των κακοπροαίρετων της Ευρώπης.

Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά,δεν έχουν πάρει χαμπάρι πως μετά από μας έρχεται και η δική τους σειρά με την αδηφάγο φόρα που έχουν πάρει οι διεθνείς και αδίστακτοι τοκογλύφοι.

Η Ελλάδα που ξέρουν πως είναι μια χώρα με ανυπότακτους πολίτες είναι το πρώτο πειραματόζωό τους και δοκιμάζουν τις αντοχές μας.Λένε μέσα τους, άμα καταφέρουμε τους Έλληνες να σκύψουν το κεφάλι, τότε δεν υπάρχει κανένας άλλος λαός να μας φέρει αντίσταση στην επιδίωξή μας να γίνουμε κοσμοκράτορες.

Όμως υπάρχουν και πολιτισμένοι Ευρωπαίοι που δε διστάζουν να υπερασπιστούν το δίκαιο του γείτονά τους, γιατί υποψιάζονται τι περιμένει μετά κι’ αυτούς.

Από τα χρόνια της επαναστάσεως του 1821 ο φιλελληνισμός ήταν ισχυρός και απ’ ότι φαίνεται ξανανθίζει και πάλι σε ολόκληρη σχεδόν την Ευρώπη και κυρίως στη Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία που οι λαοί αυτοί είναι παραδοσιακά φίλοι της Ελλάδας και τους είμαστε ευγνώμονες για τη συμπαράστασή τους.

Ας φωνάξουμε όλοι μαζί, ο καθένας με τα κουράγια του και την ηλικία του ένα ΟΧΙ στους απάτριδες πολιτικούς και ΑΕΡΑ στους εισβολείς του 4ου Ράιχ που θέλουν να μας ξανασκλαβώσουν.

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ που είπε και κάποιος τροϊκανός.

*o Θεόφιλος Αιγινήτης είναι Ζωγράφος – Συγγραφέας.

http://tonoikaipnevmata.wordpress.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *