Συνάντηση κορυφής, Μοντάλι για Πισάρο & μεταγραφολογια

Στο προσκήνιο του Ολυμπιακού παραμένουν τα μεταγραφικά ζητήματα για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας για την καινούργια αγωνιστική περίοδο. Μετά της διακοπές του Πάσχα οι “ερυθρόλευκοι” πιάνουν ξανά δουλεία, μιας και αύριο Πέμπτη (28/04) ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Ισπανό τεχνικό Ερνέστο Βαλβέρδε.
Στην συνάντηση αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα ζητήματα του αγωνιστικού τμήματος, ποιοί θα παραμείνουν, ποιοί θα δοθούν δανεικοί, θα αξιολογηθούν οι ήδη δανεικοί, παραχωρήσεις, αποδεσμεύσεις, αλλά και…..
οι μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Παράλληλα ο Τύπος συνεχίζει την μεταγραφολογία των τελευταίων ημερών, επικεντρώνοντας στους παίκτες που ήδη έχουν ακουστεί για τους “ερυθρόλευκους”, όπως ο Πισάρο, Παπασταθόπουλος, Μόρας και άλλοι…

Για το θέμα του άσου της Ρόμα Νταβίντ Πισάρο η εφημερίδα “ΓΑΥΡΟΣ” επικοινώνησε με τον γενικό διευθυντή του ιταλικού συλλόγου, Τζιανπάολο Μοντάλι, ο οποίος τόνισε:

«Είναι αλήθεια ότι ο κ. Μαρινάκης με έχει ρωτήσει για τον Νταβίντ Πισάρο και έχει δείξει ενδιαφέρον. Αυτή τη στιγμή δεν υφίσταται επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό, και είναι λάθος αν υπάρχει τέτοια πληροφόρηση. Ο Πισάρο είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με τη Ρόμα και δεν θα είναι μία εύκολη περίπτωση για τον Ολυμπιακό.

Το ζητούμενο για την ελληνική ομάδα είναι να πείσει τον παίκτη να έρθει στην Ελλάδα. Μόνο τότε θα υπάρχει σαφής εικόνα για το τι πρόκειται να συμβεί και θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για το μέλλον.

Ο κ. Μαρινάκης είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Είναι φίλος μου και πιστεύω ότι μπορεί και θέλει να κάνει σπουδαία πράγματα για τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος ρώτησε για τον Πιζάρο και τώρα θα πρέπει να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα», υπογράμμισε ξεκαθαρίζοντας το τοπίο.

Δεν θέλω να μιλήσω για το τι θέλει ή δεν θέλει η Ρόμα για να δώσει τον Πιζάρο. Είναι ένα θέμα που δεν μας απασχολεί ούτε μας έχει ζητηθεί προς το παρόν. Τουλάχιστον επίσημα…».

http://www.balla.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *