Γόνοι, απόγονοι και…ανεξάρτητοι


Του Θανάση Ι. Νικολαΐδη 

ΜΕ τα εύσημα της παράταξης, με τον…αέρα του (διάβαζε θράσος) και με το «όνομα» ο κ. Βαρβιτσιώτης (τζούνιορ) στο «γυαλί». Η συνέχεια του πατρός, της 7ης γενιάς των Βαρβιτσιώτηδων κι έχει ο Θεός. Όσο υπάρχουν ψηφοφόροι που εκστασιάζονται με τα φανταχτερά. Όσο (κάποιοι) σύγχρονοι ραγιάδες νιώθουν την ανάγκη του αφέντη και Χατζηαβάτηδες προσκυνούν τον….
αφέντη.

ΔΕΝ είδαν την ταχυδακτυλουργία. Για μερίδα ψηφοφόρων (που «σταυρώνει» πρώτο τον Ψινάκη) δεν μέτρησε η πολιτική του (και όχι μόνο) πλεονεξία να αναμετράται «δημοτικά», κρατώντας την έδρα του στη βουλή. Καλό το «επάγγελμα», κάτι ξέρει ο Μιλτιάδης και το συνεχίζει. Γιατί; Γιατί δεν έκανε ο ψηφοφόρος κάτι απλό. Να καταψηφίσει με φανατισμό τους γόνους και απογόνους. Να στείλει σπίτι τους τα παιδιά και τα εγγόνια των πολιτικών που τα στήνουν μπροστά, με οπισθοφυλακή τη δικιά τους φάτσα και που ψηφίζονται γι αυτό (για το όνομα).

ΑΣ πάμε στη Θεσσαλονίκη του Βορρά, όπου τα κάστρα και το κάστρο της δεξιάς με χίλια πρόσωπα. Με τον συντηρητισμό συντηρημένο με «εργαλεία» που λειτουργούν κομματικά «δημοτική δαπάνη». Με λεφτά των δημοτών που καλούνται απ’ τον «ανεξάρτητο» κ. Γκιουλέκα να τον ψηφίσουν. Για συνέχεια του πάρτι και ολοκλήρωση του «έργου». Ο «ανεξάρτητος» πήρε χαρτί και καλαμάρι. Τι κάνουμε για τη λίστα; Ποιους άλλους «ανεξάρτητους» επιλέγουμε; Δεν διανύουμε δεκαετία του’ 60 για να ζητήσουμε τον «φάκελο» των υποψηφίων, με πάθος εμπλουτισμένο απ’ την Ασφάλεια και με πάθος μελετώμενο.

ΑΡΠΑΖΟΥΜΕ ονόματα απ’ τη λίστα των νεοδημοκρατών, αποκλείουμε τον «γίγαντα» της ΟΤΑ ονόματι Γ. Ζουρνάς (γιατί άραγε;) και εξορμούμε φορώντας την ταμπελίτσα του ανεξάρτητου.

Σε κομματικούς απευθυνόμαστε, η TV100 προβάλλει, το FM100 τσιρίζει, ο Άνθιμος οπισθοφυλακή, ο «ανεξάρτητος» εμπροσθοφυλακή και η (νεο)εθνικοφροσύνη θα νικήσει. Κι αν ο κ. Μιχαλολιάκος αξίζει να υπερψηφιστεί και μόνο γιατί παραιτήθηκε από βουλευτής, ο κ. Γκιουλέκας πρέπει να καταψηφιστεί για τον αντίθετο λόγο.

ΚΑΙ, βέβαια, για τους κάθε λογής και βαθμίδας «ανεξάρτητους» γόνους και απογόνους, μια είναι η λύση. Το μαύρισμα, για να εξαφανιστούν, ολίγον κατ’ ολίγον, απ ‘την πολιτική κονίστρα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ…..ΔΗΜΑΡΧΟΣ..ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ!!!
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΕΤΡΑΙΛΑΙΟ ΣΤΙΣ ΣΟΜΠΕΣ!!!!
    ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΜΟΥ ΖΩΑ ΜΟΥ!!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Ο Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά νέο έκτακτο ανασχηματισμό. Η ανακοίνωση του Πρωθυπουργού αναφέρει ότι η κυβέρνηση αναγνωρίζοντας την άοκνη και άδολη προσφορά των παρακάτω προσώπων , στην προώθηση του κυβερνητικού έργου, τους τοποθετεί στην κυβέρνηση ως εξής:

    ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΙ:

    1. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ
    2. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ. 3. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΕΧΤΡΑ.

    ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΙ:
    1. ΤΡΕΜΗ ΟΛΓΑ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ
    2. ΜΑΚΡΗ ΚΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ
    3. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΕΧΤΡΑ

    ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΟΙ:

    1. ΤΣΙΜΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ.
    2. ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ.
    3. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΗΣ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ.

    ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΙ ΟΙ:

    1. ΚΑΨΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ.
    2. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ.
    3. ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ.
    4. ΚΩΝΣΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ.
    5. ΚΑΝΕΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΕΧΤΡΑ.

    Επίσης γίνεται γνωστό , ότι όσοι δεν περιλαμβάνονται στο νέο υπουργικό σχήμα ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι θα εκτιμήσει το έργο των υπόλοιπων παρατρεχάμενων στα κανάλια στον επόμενο ανασχηματισμό. Καλή επιτυχία στα νέα μέλη της κυβέρνησης.

    1453 H AΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

    1922 Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

    1981 Η ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

    ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ, ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ, ΑΦΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΚΠΤΩΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΕΝΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΥΛΟ ΚΟΜΜΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΕΙΣ ΤΑ ΕΞΟΝ ΣΥΝΕΤΕΘΕΙ.

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *