Λίγη τσίπα δεν υπάρχει στην κυβέρνηση για τα επεισόδια;

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Έτσι και η κυβέρνηση Παπαδήμου, αφού άφησε να καεί όλη η Αθήνα προκειμένου να προστατευτεί η Βουλή, τώρα «ανεβάζει» το θέμα συγκαλώντας μάλιστα σήμερα δύο διυπουργικές αποφάσεις. Η μία με επικεφαλής τον ίδιο τον κ. Παπαδήμο και η δεύτερη με τον εξαφανισμένο μέχρι σήμερα κ. Πάγκαλο, θα συζητήσουν την κατάσταση στο…..
κέντρο της Αθήνας.

Κατόπιν εορτής φυσικά αφού η πόλη έχει απαξιωθεί, έχει παραδοθεί στο έλεος της παρανομίας και των παράνομων μεταναστών και φυσικά στο έλεος των κουκουλοφόρων.

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, πάνω στις στάχτες της Αθήνας κάποιοι συνεχίζουν να παίζουν την κολοκυθιά για το ποιος ευθύνεται για το μπάχαλο. Ο πρύτανης κ. Πελεγρίνης λέει ότι έστειλε επιστολές σε όλους από την Πέμπτη και την Παρασκευή. Όμως ο Άρειος Πάγος παρέλαβε τις επιστολές τη Δευτέρα, μια ημέρα αφ’ ότου διαλύθηκε το σύμπαν. Η Αστυνομία υποστηρίζει ότι στις επιστολές του πρύτανη δεν αναφέρεται ρητά ότι ζητά την παρέμβασή της και το γαϊτανάκι συνεχίζεται.

Μα κανένας σ’ αυτή τη χώρα δεν ευθύνεται; Κανείς δεν έχει λίγη τσίπα να παραιτηθεί; Ο πρύτανης, ο αρχηγός της Αστυνομίας, ο κ. Παπουτσής, πώς μπορούν να κοιτούν στα μάτια τους επιχειρηματίες που καταστράφηκαν.

Είναι δυνατόν να κάηκε η Αθήνα γιατί δεν υπήρχε βάρδια στο φαξ του Αρείου Πάγου την Παρασκευή ή γιατί ο πρύτανης δεν τολμά να ζητήσει ευθέως την παρέμβαση της Αστυνομίας, αν και ο νέος νόμος το προβλέπει σχετικά με το άσυλο;

Δεν ντρέπεται κανείς στο υπουργείο προστασίας του Πολίτη που ενώ όλος ο κόσμος ήξερε ότι η Νομική είχε καταληφθεί και θα γινόταν ορμητήριο, κανείς δεν τόλμησε να πάει και να καθαρίσει τη σχολή;

Λίγη τσίπα σ’ αυτό τον τόπο δεν υπάρχει;

http://www.antinews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *