ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΑ ΕΞΙΣΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ”

ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΣΘΟ 700 € ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ 40-60 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΔΕΚΟ , ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΕΝΑΣ ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 50.000 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ…..
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ Ο ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΜΗΛΟ ΜΙΣΘΟ ΑΛΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ…. ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ,ΛΙΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ,ΤΥΧΕΡΑ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ,ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΕΝΗ…(ΕΔΩ ΚΛΑΙΜΕ) .

ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ , ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΤ….ΟΙ, .ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ

Antonios Stavrakidis

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

67 Comments

  1. Ανώνυμος

    PROTON GIA TOUS DIMOSIOUS AFOU EINAI H DOULIADOUS DISKOLI KAI PERNOUN LIGA GIA TI DEN TIN ALAZOUN NA PANE STO IDIOTIKO KAI DEUTERON GIATI FILANE ARXIDIA TON POLINTIKON KAI KOUMPOROUS KAI SE POLES PERIPTOSIS DINOUN KAI LEUTA GIA NA GANTSO8OUN;ARAZOUN PERNOUN SINTAKSI STA 45 ME MIS8OUS OREOUS ASFALISMENI OIKOGENIAKA ME ENA GIMNASIO STRABA KOUTSA POU VGALANE KAI PERNANE SOI KAI KOTA:AN 8ELOUN KOLO DIMOSIO PREPI OSI ERGAZONTE NA EXOUN PRO EIPERESIA 10 XRONIA STON IDIOTIKO KAI META APO ASEP NA EINAI DIMOSIOS GAITI 8A KSERINA DOULEVI: ETSI EINAI PERIPOU STI GERMANIA DOULEVIS 15 XRONIA KAI META DEN MPOROUN NA SE DIOKSOUNE APO TIN DOULIA KAI KATI AKOMA STIN GERMANIA OI DIMOSI PERNOUN LIGOTERA LEUTA APO TOUS IDIOTIKO TOMEA KAI ORES ERGASIAS EINAI APO 7 TOPROH MEXRI TIS 17 ORA:

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Εχω φρικάρει με αυτή τη φαγωμάρα. Γι΄αυτό θα μας κυβερνάνε αυτοί που μας κυβερνάνε εσαεί.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Να εξισωθουν ολα προσ τα κατω
    να μην εξισωθουν προς τα πανω
    να ψοφησει και ο γαιδαρος του γειτονα αν εχει
    αφου εγω δεν εχω
    να γινει οικονομια
    να τα παιρνουν οι τοκογλυφοι
    οι πολιτικοι να παιρνουνε τη μιζα τους
    και να λενε οτι φτιαχνουνε δηθεν τη χωρα
    τα λαμογια να γραφουνε αρθρα σαν αυτο
    και οι ηλιθιοι απο κατω να τσακωνονται γιατι δεν εχει γινει η
    ακομα η εξισωση προς τα κατω
    και τελος να γελανε χαρουμενοι οι τοκογλυφοι-ΔΝΤ
    για το ποσο μαλακας λαος ειμαστε…

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ, ΕΡΙΞΕΣ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ ΤΣΙΜΠΗΣΑΜΕ.
    ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ : ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ ΜΕΝ ΒΛΑΚΕΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΥΤΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΖΙΖΑΝΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ. ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΟΥ, Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΪΖΟΥΝ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΓΑΠΑΣ Κ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ:ΤΗΝ Δ Ι Χ Ο Ν Ο Ι Α!!!!ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ Κ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ!!!
    ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ Κ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.
    Ο ΚΑΘΕ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ,ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΩΤΕΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!!!! ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ. ΔΗΛ.Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΜΕ 25ΕΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2.500 ΕΥΡΩ Κ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ 1.100 !!!!!ΑΚΟΜΑ Κ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ 1.900 ΠΕΡΙΠΟΥ.
    ΠΑΩ Κ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Κ ΤΑ ΞΕΡΩ Α Μ Ε Σ Α!!!!! ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ.
    Η ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΣΗΜΕΙΟ
    ΜΕΛΕΤΗΣ Κ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΥΠΕΡΑΜΟΙΒΩΝ.
    ΑΥΤΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΙΣΧΥΟΥΝ.

    ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Είναι αδικο να υπάρχουν εφοπλιστές και βιομήχανοι με οικονομική δύναμη να αγοράσουν όλη την ελλάδα και εσύ να παίρνεις 700 ευρώ, είναι άδικο οι βουλευτές να παίρνουν 10.000 ευρώ και εσύ 700, είναι άδικο άλλος να έχει 50 σπίτια και ο άλλος να μένει στα παγκάκια είναι άδικο εσύ να έχεις δουλειά και άλλος να είναι άνεργος, είναι άδικο οι τραπεζίτες να κολυμπανε στο χρήμα και εσένα να σου αρπάζουν το σπίτι για 1000 ευρώ……..

    Αυτά δεν είναι αδικίες; Αυτά δεν σε αγγίζουν;
    Με αυτά τα μυαλιά όχι ένα αλλά 100 μνημόνια μας αξίζουνε είμαστε άξιοι της τύχης μας

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ
    ΛΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ Κ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ.
    ΝΑ ΨΟΦΙΣΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΒΡΕΙ ΚΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ.
    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ???
    ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΑΝΩ ΣΑΣ Τ Ο Σ Ο ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ!!!!!!
    ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ.
    ΓΙΑ ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙ
    ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ……………

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΠΑ, ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ 700€ (ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΝΟΥΝ Ή ΠΡΟΣΦΑΙΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ) ΚΤΛ…

    ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ!

    ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Η σημαντική " αδικία" μεταξύ δημοσίου και ιδιωτικού τομέα δεν είναι τόσο ο μισθός, όσο η μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων, προνόμιο που αδικεί τους ιδιωτικούς υπαλλήλους.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΠΑΩ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΑΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΑΩ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ;;;;; ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ !!!!!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΚΡΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟ ΚΑΡΠΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ…. ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΑ, Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΑ ΕΞΩΤΙΚΑ ΤΑΞΕΙΔΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Κ.Λ.Π. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΛΑ ΝΑΝΑΙ Ο ΟΑΕΔ Κ.Λ.Π….

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!!!
    ΚΟΦΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
    Ο ΧΑΖΟΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ.
    ΤΟ ΚΚΕ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ.
    ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ/
    ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΑΡΑ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
    O ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΡΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΚΑΠΟΙΕς ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ

    ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕ "ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ"

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ
    ΑΤΟΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΗΧΑΜΕΝΟΣ
    ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

    Reply
  15. Ανώνυμος

    η πλειοψηφια των οσων γνωριζω θελουν
    μειωση των βουλευτων και παρατρεχαμενων,
    μειωση σ αυτους που δεν εχουν αντικειμενο και ειναι αχρηστοι στο δημοσιο
    η κυρια με το πλεχτο να παει σπιτι
    να κοπει το χερι αυτου που χτυπαει 25 καρτες.#
    αυτα λενε

    οσο γι αυτους που εχουν αποψη για ινδιανους και ζουλου , παρτε τα κουβαδακια σας και δρομο.
    αρκετο κακο κανατε με τα κολοκομματα σας, κομματοσκυλα του κερατα.

    Reply
  16. Ανώνυμος

    1.Είμαι υπέρ της άποψης ότι ο εργαζόμενος, είτε του δημοσίου είτε του ιδιωτικού τομέα θα πρέπει να αμείβεται αναλόγως των προσόντων του.
    2.Στο δημόσιο τομέα να γίνει άρση της μονιμότητας των υπαλλήλων κι ο απογαλακτισμός τους από τις κομματικές εξαρτήσεις.
    3. Επιλογή υπεύθυνων θέσης με βάση τα προσόντα τους και τις ηγετικές ικανότητές τους, όπως ακριβώς ισχύει και στον ιδιωτικό τομέα κι όχι βάσει της πολιτικής τους τοποθέτησης.
    4. Να θεσπιστούν σταθερά κριτήρια αξιολόγησης των εργαζομένων ανά κλάδο και ανάλογες επιτροπές που θα κρίνουν τους κρίνοντες.Κανείς δε θα πρέπει να βρίσκεται στο απυρόβλητο και κανείς στην ίδια θέση. Η καρέκλα του θα πρέπει πάντα να τρίζει.
    5. Να υπάρχει οικονομικό κίνητρο θέσης, ώστε ο κάθε εργαζόμενος να φροντίζει για την εσαεί βελτίωση γνώσεων και την άοκνη προσπάθειά του για εξέλιξη.
    6. Να οριστεί μέγιστο χρονικό διάστημα διεκπεραίωσης του κάθε είδους υποθέσεων. Σε περίπτωση που δεν αποδίδεται το αποτέλεσμα στο τακτό διάστημα, να υπάρχει ποινική ρήτρα στον υπεύθυνο, αλλά και στον προϊστάμενό του ως υπεύθυνο πλημμελούς ελέγχου.
    7. Όποιος δημόσιος υπάλληλος χρηματίζεται,να απολύεται με συνοπτικές διαδικασίες. Αλλά και όποιος πολίτης χρηματίζει, να έχει βαριές κυρώσεις.
    8. Και το πιο ουσιαστικό για μένα, αφού το συναντώ κατά κόρο στις συναλλαγές μου με το δημόσιο, είναι είτε τους κρατήσουν μόνιμους είτε όχι,να τους περάσουν από σεμινάρια και να τους μάθουν τρόπους συμπεριφοράς και τακτική επικοινωνίας με τον πολίτη. Σήμερα αυτό που αποκομίζεις ερχόμενος σε επαφή με το δημόσιο είναι ότι συναλλάσσεσαι, στις περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες, όχι με ανθρώπους αλλά με γαϊδάρους, και μάλιστα κυπριακής καταγωγής!
    Για να πραγματοποιηθούν όμως όλα αυτά χρειάζεται βούληση και κράτος. Ούτε βούληση υπάρχει αλλά ούτε και κράτος.
    Επομένως, ειρήνη μεταξύ μας δημόσιοι κι ιδιωτικοί υπάλληλοι κι όλοι μαζί ας κοιτάξουμε πώς θα σωθούμε! Ο εχθρός είναι κοινός και μόνο ένας. Οι πολιτικοί μας που εμείς τους κάναμε δημόσιους και μόνιμους υπαλλήλους, αφού οι περισσότεροι θα πάρουν σύνταξη μόνο ως υποαπασχολούμενοι με την πολιτική!
    Θάλεια

    Reply
  17. Ανώνυμος

    Προφανως οι 145 συμβουλοι του Τζεφρυ, οι 52 του Λοβερδου, οι 42 του Κουτρουμανη …κλπ κλπ κλπ ειναι στα πλαισια του μικρου και ευελικτου δημοσιου τομεα!!!

    Η ΣΜΙΚΡΥΝΣΗ του δημοσιου τομεα μαλλον αφορα το λαουτζικο.

    Reply
  18. Ανώνυμος

    Υπουλο αρθρο, γιατι να μην ανεβουν οι μισθοι του ιδιωτικου τομεα;;; Ποιος κανει τη ζημια στον δημοσιο τομεα, η μισθοδοσια των υπαλληλων;;; Γιατι μας βομβαρδιζαν με το ψευδος του 1.200.000 υπαλληλων και τελικα ηταν 700.000 μαζι με τους υπαλληλους των δεκο;;;

    Ενταξει εμεις ξερουμε ποιος ειναι ο μακροπροθεσμος στοχος, ολοι το ξερουμε πια…κανεις δεν πειθεται με αυτα τα ανοητα αρθρα…και πρεπει να ασχοληθουμε με σοβαροτερα θεματα οπως το πως θα ξεφορτωθουμε την πρασινη χουντα, απο το να απανταμε σε φαυλοτητες…

    τωρα οσο για τον κλασσικο αυστραλοπιθηκο ψηφοφορο του πρασινου ιουδαϊκου κομματος που θελει να περασει το υπολοιπο της ζωης του στην πλανη…

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Ναι στην εξισωση των μισθων αλλα επισης δια νομου θα πρεπει για να προσληφθεις στο Δημοσιο να εχεις πρωτα 5 χρονια προυπηρεσια στον Ιδ. τομεα.

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ευκολη η κριτικη , δεν μας λες κι εσυ τι σκεφτεσαι;;
    η μηπως η ασυναρτησια ειναι το μονο σου προνομιο;

    Reply
  21. Ανώνυμος

    ΝΑΙ ΡΕ ΠΕΤΡΟ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΡΕΤΙΝΙΣΜΟΣ.
    Δεν ξέρεις τι γράφεις και πάνω απ’ όλα δεν ξέρεις τι λες, πιθανόν δεν έχεις μάθει να σκέφτεσαι.

    Reply
  22. Ανώνυμος

    αντι να κρινεις τις αποψεις μου πες τις δικες σου

    μπλα μπλα μπλα

    τι θελεις μεγαλυτερο δημοσιο τομεα;;;

    πες τι προτεινεις;;

    Reply
  23. Ανώνυμος

    ΣΥΝΕΧΗ αύξηση των μεγεθών του, εν μέσω μάλιστα της οικονομικής κρίσης, εμφανίζει ο βορειοελλαδικός όμιλος επιχειρήσεων Αντώνιος Σταυρακίδης Α.Ε.

    Reply
  24. Ανώνυμος

    Σε ριξανε για "δουλεια" ΠΕΤΡΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ, διαβασε ρε λιγο παραπανω μη γινεσαι ρεζιλι…. Ουτε πακιστανο δεν πειθεις με τις παροχημενες "πρετεντερικες" μπαρουφες σου… Τι σου ειπανε;;; "Πηγαινε για λιγη προπαγανδα Πετρο στο ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ, ετοιμασε καναδυο μαλακιες να τους πεις" Ρε σε ασε βλεπουμε και αυθεντικη προπαγανδα με Τρεμη Καμπουρακη Χασαποπουλο και Σια αμα ειναι…μην κουραζεσαι αντε για κανενα καφεδακι στο κυλικειο

    Reply
  25. Ανώνυμος

    Πρασσινος;;;;;;;;;;;;;

    τα εχεις χαμενα

    ασε τα αυτα πανε βυζαξε, να μην σου πω να γαμ…..

    Reply
  26. Ανώνυμος

    Γεια σου "Πετρο" ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΕ υπαλληλε της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, κανε την προπαγανδα σου ελευθερα γι'αυτο πληρωνεσαι αλλωστε, αλλα δεν βλεπω να σε πιστευουν και πολλα κοροϊδα, ο υπαλληλος του ιδιωτικου τομεα δεν θα στραφει εναντια στον υπαλληλο του δημοσιου και οι δυο χαμενοι ειναι και το ξερουν, ΞΥΠΝΗΣΑΝ τα ΚΟΡΟΪΔΑ βρειτε αλλα θεματα για προπαγανδα ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

    Reply
  27. Ανώνυμος

    στην περιπτωση της δραχμης δεν θα μας αγοραζαν πιο τσαμπα ακομα;;;;

    αφου τα κανανε σαν τη μουρη τους αφτοι που ψηφισατε, (η πλειοψηφια σας)

    Πετρος

    Reply
  28. Ανώνυμος

    για κοινο προβληματισμο…

    αν ειχαμε δραχμη θα γινοταν η οχι
    ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΚΑΤΑ 30% ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ;;;;;;;

    τοτε δεν θα μιλαγαμε, θα τρωγαμε το σκατο τεχνιεντως.

    για σκεφτειτε λιγο ρε μαγκες.

    Πετρος

    Reply
  29. Ανώνυμος

    και γιατι να μην γινει τα αναποδο και να αυξηθουν οι μισθοι του ιδιωτικου τομεα?
    πολυ υπουλο αρθρο

    Reply
  30. Ανώνυμος

    Όλοι οι μισθοί πρέπει να μεγαλώσουν, ιδιωτικοί και δημόσιοι. Πλην εξαιρέσεων του δημοσίου που είναι αισχροί.

    Αλλά για να μεγαλώσουν οι μισθοί πρέπει πρώτα να κλείσουν τα σύνορα, να φυλάσσονται με όπλα, και να διωχτούν ΟΛΟΙ οι Αλβανοί και άλλοι εισβολείς που κατέβασαν τα μεροκάματα.

    Και να φορολογηθούν βαριά τα εισαγόμενα, ιδίως αυτά που παράγει και η Ελλάδα.

    Να δεις τότε πως φτιάχνει η οικονομία.

    Reply
  31. Ανώνυμος

    1,55

    φιλε να στο πω ορθα κοφτα και επωνυμα.;;;

    εισαι χαζος η τον χαζο παριστανεις;;;

    βγαλε ακομα μια τετοια μαλακια απο την κωλοτσεπη και ριχτη μεσα στα μπλοκς

    η απαντηση μου ειναι

    αντε ρε χαμενε ……

    Πετρος

    Reply
  32. Ανώνυμος

    ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ;
    ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ;
    ΡΕ ΤΑ 600ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΖΑ ;
    ΡΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΡΙΧΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕ;
    ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΒΑΡΕΣΕ ΚΑΝΟΝΙ ,ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ;

    Reply
  33. Ανώνυμος

    ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΘΥΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΣΑΣ.ΟΤΑΝ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΟΝΕ(ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ)ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΡΑΤΟΣ(ΔΗΜΟΣΙΟΙ) ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ,ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ.ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΤΙ(ΙΔΙΩΤΕΣ),ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΓΑΜΕ,ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΛΕΦΤΑ ΕΞΩ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΟΥΤΕ ΤΑΛΗΡΟ ΕΔΩ!!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΕΞΩ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ(ΒΛΕΠΕ ΚΡΙΣΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ).ΑΡΑ Η ΚΟΝΤΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΙΔΙΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΜΕ ΟΦΕΛΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΑΛΙ,ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ,ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!

    Reply
  34. Ανώνυμος

    Οι υπαλληλοι του δημοσιου τομεα ειναι θυματα οπως ακριβως ειναι και οι υπαλληλοι του ιδιωτικου τομεα. Το κρατος οι ψευτοεπιχειρηματιες και τα λοιπα λαμογια σας κοροϊδευουν οτι δηθεν οι μεν ειναι βαριδι για τους δε. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!!! Δεν ειναι ο εχθρος σας ο υπαλληλακος που παιρνει 1000 ευρω

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΖΗΜΙΩΘΟΥΝ;;;;

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΟΙ ΚΛΕΠΤΕΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ;;;;

    Reply
  35. Ανώνυμος

    1.29
    Πολύ πιθανό!

    Μην απορείτε πως γίνεται τόσοι Έλληνες να είναι υπερ των μνημονιακών μέτρων. Είναι πολλοί οι επιχειρματίες που θέλουν σκλάβους…

    Reply
  36. Ανώνυμος

    "Αν πάψει ο ιδιωτικός τομέας να τρέφει τον δημόσιο θα δείτε γλέντια! Πόσα θα δανειστούν ακόμα για να τους ταϊζουν;
    Στο χέρι μας είναι να αναστρέψουμε τη κατάσταση. Στάση πληρωμών του ιδιωτικού προς το δημόσιο τομέα. Δημιουργία τράπεζας και ταμείο ασφαλίσης μόνο για τον ιδιωτικό τομέα! Να αποκοπεί εντελώς η συσχέτιση του θύτη και του θύματος και να αντιστραφούν οι όροι. Μπορούμε και μόνοι μας και το έχουμε αποδείξει!!!"

    ΓΙΑ ΓΥΡΝΑ ΤΟΥΜΠΑ ΤΑ ΒΑΡΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΡΕΦΕΙ ΠΟΙΟΝ.
    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΥ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ ,ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΠΟΣΟΥΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥΣ.
    ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ.

    ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΟΣΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    Reply
  37. Ανώνυμος

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.
    ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ, ΜΗ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΩΝ.

    Reply
  38. Ανώνυμος

    Σοβαρα;; Και ο διωτικος τομεας απο ποιον πληρωνεται;;; Δεν πληρωνετε απο τα κοροϊδα του δημοσιου που τα αρμεγουν χρονια τωρα οι επιτηδειοι;;; Οι επιχειρηματιες που δεν εχουν βαλει ποτε το χερι στην τσεπη να πληρωσουν φορο απο που συντηρουνται;;;

    Ποιο κοροίδο πληρωνε φορους για να εχετε ολοι δημοσια αγαθα οπως λεωφορεια νοσοκομεια κλπ.;;;; Οι ιδιωτικη πρωτοβουλια;;;;;

    Reply
  39. Ανώνυμος

    Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ
    ΕΧΕΙ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ 17 ΧΡΟΝΙΑ
    ΕΧΟΥΜΕ 3 ΠΑΙΔΙΑ
    ΕΠΑΙΡΝΕ 1150 ΕΥΡΩ ΚΑΘΑΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 1072 ΕΥΡΩ
    ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
    ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΣΑΝ
    ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ
    ΒΓΑΛΕ ΤΩΡΑ 400 ΝΟΙΚΙ ΣΥΝ ΠΑΓΙΑ ΣΥΝ ΕΚΤΑΚΤΑ
    ΕΞΟΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ
    ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ 2000 ΚΑΙ 3000
    ΖΗΛΕΥΩ
    ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ
    ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΠΑΡΑ ΤΗΝ
    ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ

    Reply
  40. Ανώνυμος

    δεν συμφωνω με τον αρθρογραφο.
    θα πω αυτο που αισθανομαι.
    Ο δημοσιος τομεας πληρωνεται απο τον ιδιοτικο.
    οσο παραπανω κοστιζει το δημοσιο τοσο περισσοτερο πληρωνει ο ιδιωτης.

    συμφερον λοιπον της χωρας ειναι το κοστος του δημοσιου τομεα να ειναι οσο πιο ελαχιστο γινεται, οσο πιο περιορισμενο γινεται.

    τροποι υπαρχουν πολλοι για την αυξηση της παραγωγικοτητας και την μειωση του κοστους.

    ειναι αδιανοητη η μονιμοτητα γιατι κρατα μεσα και εργαζομενους που δεν το αξιζουν.

    στην ουσια ο κρατικος μηχανισμος πρεπει να εχει το ελαχιστο κοστος διαχειρησης των κοινων.

    Πετρος

    Reply
  41. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΕΣ !
    Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
    Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
    υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
    + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
    ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
    450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
    600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
    Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

    Reply
  42. Ανώνυμος

    ΠΙΣΤΕΥΩ, ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΣ ΑΝΑΠΟΔΑ..ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΑ ΕΞΙΣΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΚΛΗΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛ. ΠΕΤΡ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ "ΑΛΛΟ"….ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΜΙΣΘΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕΣΟΣ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛ. (ΣΗΜ.ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΙΔ.ΤΟΜΕΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΣΗΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΟ…)ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΡΑ….

    Reply
  43. Ανώνυμος

    ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΨΗΦΙΣΤΡΟΝΙΑ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ….ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ…ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ ΡΟΥΦΑΤΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΦΑΠΑΞ ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ..ΟΥΣΤ ΡΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ….ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ''ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ''….ΧΟ,ΧΟ,ΧΟ,….

    Reply
  44. Ανώνυμος

    Ο αδερφος μου με διδακτορικο εγαζεται στον ιδιωτικο τομεα με 3.500 ευρω το μηνα και ο αντρας μου με ιδιες σπουδες στο δημοσιο με 1.150 ευρω το μηνα…Τι μαλακιες λετε….Επειδη κατι βρωμοσυνδικαλιστες τα παιρνουν νομιζετε οτι στο δημοσιο πληρωνεσαι αδρα;;; Τοσο πολυ σας εχει πεισει ο Πρετεντερης και ο Πορτοσαλτε με την προπαγανδα;;;;

    Reply
  45. Ανώνυμος

    ΑΥΤΣΡΑΛΟΠΙΘΗΚΕ ΠΑΣΟΚΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ,

    Οταν λες να εξισωθουν οι μισθοι των δημοσιων υπαλληλων, εννοεις και ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ-ΠΡΟΔΟΤΩΝ;;;;;;

    Παντως οι υπαλληλοι του μπουρδελου (Βουλης) εξαιρεθηκαν απο μετρο!!!!!

    Και για να μην ακουσω ανοησιες ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Δ.Υ.

    Reply
  46. Ανώνυμος

    κε Αντώνη μην πέφτεις στην παγίδα προπαγάνδα των ΜΜΕ και της κυβέρνησης αντί να ρωτάς αυτό που ρωτάς αναδιατύπωσε το ερώτημα σου ΣΕ "ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΡΓΑΖΏΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΤΥΚΟΎ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΜΕ 600 €!! ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ Τ ΙΜΕΣ ΝΑ ΚΑΛΠΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΜΙΣΘΌ 1500 εσείς είσται ευχαριστημένος αν παίρνουν όλοι500;;
    … γιατί εκεί πάμε… και κάπιοι να πίνουν στην υγεία των κορόιδων… τι να πω για ξυπνήστε λίγο…

    Reply
  47. Δείμος

    kala re ar8ografe anti na les o mis8os tou idiwtikou tomea na eksisw8ei me tou dimosiou les to anapodo? sa na mou les oti den m endiaferei na parw egw amaksi alla na kaei to amaksi tou geitona!

    Reply
  48. Ανώνυμος

    Όχι βέβαια, γιατί να εξισωθούν οι μισθοί δημοσίων και ιδιωτικών; Οι μεν νοιώθουν την ασφάλεια της μονιμότητας, ενώ οι δε όχι, ούτε συγκρίνεται η ποιότητα και ο όγκος της δουλειάς… και αυτό πρέπει να αμοίβεται. Αν αρθεί η μονιμότητα των κρατικοδίαιτων, τότε βλέπουμε…

    Reply
  49. Ανώνυμος

    ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (1.000.000 Ο ΕΥΡΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΜΟΛΙΣ 10.000.000. ΚΑΤΟΙΚΩΝ!!!!!)…ΕΛΑΤΕ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ …ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΛΙΓΟ……ΧΟ,ΧΟΧ,ΧΟ,ΧΟ…..ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!ΧΟ,ΧΟΧΟ,ΧΟ,……ΠΟΥΛΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ….ΑΡΠΑΧΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΣΤΡΟΝΙΑ!!!!

    Reply
  50. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΕΝΑΣ ΠΕ[ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ] ΜΕ 25 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!
    ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΡΧΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ!
    ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΠΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ!

    Reply
  51. Ανώνυμος

    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΙΣΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΕ ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ. Π.Χ ΚΙΝΑ,ΙΝΔΙΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΣΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΙΚΑ. ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ (ΣΠΙΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ) ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΠΡΩΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΨΟΣ ΚΙΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΤΛ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΙΖΕΡΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ???

    Reply
  52. Ανώνυμος

    Πρέπει να εξισωθούν οι μισθοί με αυτούς της Ευρωπαικής Ένωσης σε όλους τους τομείς για να τελειώνει αυτή η κόντρα. Έτσι μόνο θα έχουμε Ενωμένη Ευρώπη. Αλλιώς αν είναι να πάμε σε μισθούς άθλιους ας αφήσουμε τουλάχιστον το ευρώ και ας επανέλθουμε στην δραχμή.

    Reply
  53. Ανώνυμος

    Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ Η ΜΑΛΑΚΑΣ

    Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΑ ΩΦΕΛΗ ΕΝΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

    ΟΥΣΤ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟ

    Reply
  54. Ανώνυμος

    Αν πάψει ο ιδιωτικός τομέας να τρέφει τον δημόσιο θα δείτε γλέντια! Πόσα θα δανειστούν ακόμα για να τους ταϊζουν;
    Στο χέρι μας είναι να αναστρέψουμε τη κατάσταση. Στάση πληρωμών του ιδιωτικού προς το δημόσιο τομέα. Δημιουργία τράπεζας και ταμείο ασφαλίσης μόνο για τον ιδιωτικό τομέα! Να αποκοπεί εντελώς η συσχέτιση του θύτη και του θύματος και να αντιστραφούν οι όροι. Μπορούμε και μόνοι μας και το έχουμε αποδείξει!!!

    Reply
  55. Ανώνυμος

    Σε συνέχεια των παραπάνω σχολίων συμπληρώνω οτι
    επίσης πρέπει να ψοφήση και η κατσίκα του γείτονα.

    Reply
  56. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΙΣΘΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ..ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΧΑΛΙΑ)

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *