Ποια ΜΠΛΟΚΣ κάνουν καλά τη δουλειά τους;

Με το πέρασμα του χρόνου ΔΥΣΤΥΧΩΣ ! πολλοί Μπλόγκερς έπεσαν θύματα επάρατης «συγκίνησης» όλων των εποχών, της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.
Έτσι σήμερα, η ποσότητα κατέστρεψε την …ποιότητα.
Μπλόγκερς νοικιάζουν και την ψυχή τους, για δόξα και για χρήμα.

Πρώτα οι πιο πολλοί είναι κομματικά “ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ”! Αφού το «χρώμα» είναι ..χρήμα !

Πολλοί …νοικιασμένοι με το.. μήνα(;) γράφουν οτιδήποτε και για οποιονδήποτε, αφού η ανωνυμία σχεδόν ταυτίστηκε με την ασυλία. Με πρότυπα σαν τον …Λαδ(ζ)όπουλο γράφουν, προκαλούν , προσβάλουν—διαφεύγουν αφού έχουν ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ τον….
κόσμο που κάθε μέρα ακούει τόσα που έχει χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας.

Πολλοί δεν ξέρουν που ανεβαίνουν και που κατεβαίνουν και χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Τους φτάνει η… δύναμη που νομίζουν ,ότι απέκτησαν και χρησιμοποιούν σύμβολα, πρόσωπα, ιστορία για χαρτί εκτάκτου …ανάγκης. ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ αρκεί να …μετρήσουν επισκέπτες….

Τέλος ΣΟΒΑΡΑ μπλοκς που παρουσιάζουν ΕΙΔΗΣΕΙΣ !!! Βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα και στο τέλος υποκύπτουν στην ανθρώπινη …αδυναμία !

ΤΑ ΜΠΛΟΚΣ με ελεύθερη -ανεξέλεγκτη έκφραση-σχόλια, έχουν χάσει μέρα με τη μέρα τη σοβαρότητα που διέθεταν, αφού κάθε …μυαλοφυγόδικος ανοίγει το…καπάκι του….!

Και κάτι υπερ –πατριώτες(που γνωρίζουν μόνο το…τηλέφωνό τους) που θυμίζουν το ανέκδοτο της ξανθιάς με τη σημαία.(Δώστε μου μία …μπλε και μία…άσπρη )!!!!. Βωμολοχούν, υβρίζουν, προσβάλουν, ασεβούν, και αυτοπαρουσιάζονται με όλο …μεγαλείο της Βρώμικης πνευματικής τους ανυπαρξίας.

Τέλος έχουμε και τις ..επίγειες φωνές του…Θεού των ρασοφόρων..Χωρίς σχόλια…!

ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΜΑΣ…ΣΩΣΕΤΕ;
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ..ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΝΝΝΕ! ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ;

Αναγνώστης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *