λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος

Το KORRES ΣΕΤ ACEROLA & VITAMIN C 20 ΑΝΑΒΡΑΖΟΝΤΑ ΔΙΣΚΙΑ 1+1 εκδείκνυται για την άμυνα και την προστασία του οργανισμού και την καλή …
λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, σε πολύ χαμηλή τιμή!
Η βιταμίνη C έχει αντιοξειδωτική δράση, απαραίτητη για την υγεία του οργανισμού και την αποτελεσματική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Μερικά ζώα μπορούν να κάνουν τη δική τους βιταμίνη C , αλλά οι άνθρωποι πρέπει να πάρουν αυτή τη βιταμίνη από τρόφιμα και άλλες πηγές και συμπληρώματα όπως είναι και το KORRES ΣΕΤ ACEROLA & VITAMIN C 20 ΑΝΑΒΡΑΖΟΝΤΑ ΔΙΣΚΙΑ 1+1. Καλές πηγές βιταμίνης C είναι τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά , κυρίως τα εσπεριδοειδή .

καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος

Οι περισσότεροι ειδικοί συνιστούν να παίρνουμε τη βιταμίνη C από μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά και αν δεν το κάνουμε τότε να επιλέγουμε έγκυρα συμπληρώματα όπως είναι και το KORRES ΣΕΤ ACEROLA & VITAMIN C 20 ΑΝΑΒΡΑΖΟΝΤΑ ΔΙΣΚΙΑ 1+1.
Ιστορικά , η βιταμίνη C χρησιμοποιούταν για την πρόληψη και τη θεραπεία για το σκορβούτο. Το σκορβούτο είναι πλέον σχετικά σπάνιο , αλλά κάποτε ήταν κοινή ασθένεια μεταξύ των ναυτικών , πειρατών , και σ΄’αυτούς που περνούσαν μεγάλο χρονικό διάστημα στα πλοία . Όταν τα ταξίδια διαρκούσαν περισσότερο από την προμήθεια φρούτων και λαχανικών , οι ναύτες άρχισαν να πάσχουν από ανεπάρκεια βιταμίνης C , η οποία οδήγησε σε σκορβούτο .
Στις μέρες μας , η βιταμίνη C χρησιμοποιείται συχνότερα για την πρόληψη και τη θεραπεία του κοινού κρυολογήματος καθώς και για την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Μερικοί άνθρωποι τη χρησιμοποιούν κα για άλλες λοιμώξεις συμπεριλαμβανομένης της νόσου των ούλων, ακμή και άλλες δερματικές λοιμώξεις , βρογχίτιδα, τον ιό της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας (HIV),τα έλκη στομάχου που προκαλούνται από ένα βακτήριο που ονομάζεται ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού , τη φυματίωση , τη δυσεντερία (λοίμωξη του κατώτερου εντέρου) , και τις του δέρματος . Ακόμα η βιταμίνη C , χρησιμοποιείται για μολύνσεις της ουροδόχου κύστης και του προστάτη. Το συμπλήρωμα KORRES ΣΕΤ ACEROLA & VITAMIN C 20 ΑΝΑΒΡΑΖΟΝΤΑ ΔΙΣΚΙΑ 1+1, παράλληλα με μία ισορροπημένη διατροφή βοηθάει δραστικά στη λήψη της βιταμίνης C.
Μερικοί χρησιμοποιούν βιταμίνη C και τα αντίστοιχα συμπληρώματά της όπως είναι το KORRES ΣΕΤ ACEROLA & VITAMIN C 20 ΑΝΑΒΡΑΖΟΝΤΑ ΔΙΣΚΙΑ 1+1. για την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, για την κατάθλιψη , τα προβλήματα συγκέντρωσης , την άνοια , τη νόσο του Αλτσχάιμερ ,τη σωματική και διανοητική πίεση ,τη κόπωση και τη διαταραχή ελλειμματικής προσοχής – υπερκινητικότητας κ.α .
Αποκτήστε τώρα το συμπλήρωμα συμπλήρωμα KORRES ΣΕΤ ACEROLA & VITAMIN C 20 ΑΝΑΒΡΑΖΟΝΤΑ ΔΙΣΚΙΑ 1+1, Με Ασερόλα και Βιταμίνη C σε γεύση Πορτοκάλι σε πάρα πολύ οικονομική τιμή.

Πηγή: http://folder.gr/leitourgia-tou-anosopoiitikou-systimatos/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *