«Κερατέες»

Tου Αλεξη Παπαχελα

Αν μάθαμε κάτι από τα περίφημα «Δεκεμβριανά», αυτό είναι πως δεν υπάρχει η έννοια της «λίγης» ανομίας. Από την ώρα που η πολιτική ηγεσία και το κράτος δώσουν το σήμα πως «όλα επιτρέπονται», κανείς δεν μπορεί να……
προβλέψει πού θα φτάσει ο κατήφορος…

Στα «Δεκεμβριανά» το πανηγύρι της βίας και της λεηλασίας ξεκίνησε από την ώρα που ο αρμόδιος υπουργός έκανε λόγο για «παθητική στάση» της Αστυνομίας. Ηταν σαν να έλεγε κάποιος «παιδιά, ξεκινήστε το πάρτι».

Το ίδιο συνέβη στην Κερατέα. Κάποιοι πολιτικοί εγκέφαλοι πίστευαν ότι αν άφηναν έτσι… λίγη παρανομία να εκδηλωθεί με τη μορφή του κλεισίματος ενός δρόμου ή μερικών μολότοφ, αυτή θα λειτουργούσε εκτονωτικά. Αφησαν, λοιπόν, αρχικά να κλείσει ο δρόμος από το Λαύριο, στη συνέχεια ανέχθηκαν το κάψιμο των αστυνομικών οχημάτων και πριν καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη είχαν στα χέρια τους μια κανονική εξέγερση με τεχνικές αντάρτικου. Στο κλίμα αυτό βοήθησαν βεβαίως και τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία ακολούθησαν την πάγια μεταπολιτευτική τους στάση, υποστηρίζοντας πρώτον ότι ο διαμαρτυρόμενος έχει πάντα δίκιο και δεύτερον πως ο δρόμος πρέπει να ανοίξει αλλά, προς Θεού, όχι με τη χρήση αστυνομικής βίας. Φτάσαμε, λοιπόν, στη γενικευμένη σύρραξη και την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να υποστηρίζει δικαιολογημένα πως «εμείς δεν είμαστε η τουρκική στρατοχωροφυλακή, δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα».

Να μην ξεχάσουμε ασφαλώς και «τον φόβο ενός νεκρού» που παραλύει κάθε φορά την πολιτική και αστυνομική ηγεσία. Συνέβη τον Δεκέμβρη του 2008 και συμβαίνει και τώρα. Οταν αφήσεις τα πράγματα σταδιακά να φτάσουν στο απροχώρητο, ελλοχεύει πράγματι ο κίνδυνος να έχεις ακόμη και ένα νεκρό τη στιγμή που θα επιχειρήσεις να ανοίξεις τον δρόμο ή να προστατεύσεις κρατική περιουσία. Ο κίνδυνος δεν θα υπήρχε αν δεν είχαμε φτάσει στην κατάσταση πολέμου, αν η αστυνομία και οι εισαγγελείς έκαναν τη δουλειά τους με το πρώτο κλείσιμο του δρόμου ή τις πρώτες μολότοφ.

Είναι επικίνδυνος μύθος να πιστεύει οιοσδήποτε ότι «άμα τους αφήσεις να εκτονωθούν, το πράγμα θα ξεθυμάνει». Δεν ξεθυμαίνει, η βία είναι μεταδοτική και το μόνο εύκολο είναι να ακολουθήσουν τον δρόμο της ακόμη και παιδιά. Ποιος μπορεί να ξεχάσει εκείνες τις φρικιαστικές σκηνές των παιδιών από τα σχολεία που πετροβολούσαν τα αστυνομικά τμήματα τον Δεκέμβρη του 2008; Τους φαινόταν απολύτως λογικό να κάνουν ό,τι έκαναν και οι μεγάλοι, αφού μάλιστα ήταν φανερό ότι ο φόβος της τιμωρίας ήταν ανύπαρκτος.

Σήμερα η κοινωνία δοκιμάζεται από μια μεγάλη κρίση αξιών, ανεργία, έλλειψη ηγεσίας και… και… και… Το μόνο εύκολο είναι να πάρει φωτιά. Αν γίνει αποδεκτό το μοντέλο της Κερατέας ως θεμιτός τρόπος διαμαρτυρίας, η χώρα θα περάσει σε μια άλλη πολύ χειρότερη φάση. Η απειλή ενός πραγματικού εμφυλίου δεν είναι πλέον ανέκδοτο ούτε καταστροφολογική πρόβλεψη ξένων ειδικών.

Υπάρχουν, άλλωστε, έτοιμα γκρουπούσκουλα που θέλουν να κάνουν την Αθήνα και την Ελλάδα μια
ατέλειωτη «Κερατέα», όπου θα δοκιμάζονται νέες μορφές αντάρτικου και με τη συμμετοχή λαθρομεταναστών, που δεν έχουν τίποτα να χάσουν.

Το ζήτημα είναι ότι όταν αφήσεις τα πράγματα να ξεφύγουν, οι επιλογές είναι περιορισμένες: είτε το κράτος υποχωρεί και εξευτελίζεται ο νόμος και η ελληνική δημοκρατία είτε χρειάζεται πια πραγματικό αστυνομικό κράτος για να επιβάλει την τάξη. Είναι μαθηματικώς βέβαιο πως αν τα πράγματα χειροτερεύσουν και έχουμε πολλές «Κερατέες», εκεί θα φτάσουμε γιατί θα το απαιτήσει η κοινωνία.

Και αυτό θα είναι τραγικό για τη δημοκρατία μας, αλλά την ευθύνη θα την έχουν δειλοί και ανάξιοι πολιτικοί που νόμιζαν ότι πολιτική σημαίνει μόνο ρουσφέτι και μπλα μπλα και όχι δύσκολες αποφάσεις με προσωπικό και πολιτικό κόστος.

 Καθημερινή

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

32 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΙΔΑ***
    ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΣΕΔΑΚΙ (ΠΥΛΙΝΟ)!!!!
    ΑΛΕΞΗ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΞΕΙ!
    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΕΡΑΤΕΑ……………
    ΠΑΠΑΧΕΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΕΛΑ……

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Καλα ειπε ο Σημιτης,αν παρεις τριαντα καμια δεκαρια να στουκαρουν οι πιλοτοι τελειωσαν κιολας.. Τι θα φαμε αυριο

    Reply
  3. Ανώνυμος

    γιατι στις διαδηλώσεις βλεπετε συνταξιουχους και εξαρτημενους νομιζετε οτι ειμαστε του χεριου σας…λαμογια…

    οταν 8α βγει ο ελληνας στο "δρομο" 8α το καταλαβεται γιατι 8α σας καψουμε το σπιτακι σας φιδια κολοβα…

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Το λαμόγια ο παπα…… όπως όλοι οι παπα…… που θέλουν πολυ πα-πα-πα μιλάει για δημοκρατία και πολιτική τακτική εκτόνωσης. Αλλά δεν μιλάει για την πολιτική ανομία και της καταστρατηγήσεις του συντάγματος και τη δικτατορική διακυβέρνηση της χώρας από ψεύτες και κλέφτες, οι οποίοι υφάρπαζαν την ψήφο του ελληνικού λαού με ψέματα και δολιότητα. Πόσο πεο παίχτης είσαι τελικά Αλέξη? Ένας από τους γνώστες των σημερινών τεκταινομένων ειδικά μετά την παρουσία σου στην κεντρική- παγκόσμια διακυβέρνηση που ηγείται η λέσχη των διεθνών εγκληματιών, των υπόγειων κινήσεων των ερπετών που σέρνονται υπογείως?
    Δεν θέλω να μακρηγορήσω αλλά όλοι του σιναφιού σου είστε πλέον κόκκινο πανί απέναντι στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό που νιώθει προδομένος …. άντε στη τρυπά σου-σας……γαιοσκώληκες……..!!!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΝΙΚΟ
    ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ,ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ,ΕΙΣΑΙ ΣΚΥΛΑΣ ΓΕΝΝΗΜΑ!!!!
    ΜΑΘΕ ΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑ ΤΑ ΑΝΕΥΘΥΝΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.

    ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚΕ ΑΡΧΙΛΑΚΕ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΠΑΙΔΙΑ,Ο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ
    ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ…ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΘΑ ΞΕΡΑΣΩ!!!!!!
    ΤΟ ΕΝΝΟΩ!!!!! ΜΟΥΡΧΕΤΑΙ ΕΜΕΤΟΣ!!!!!!!

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ????? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ
    ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΙΕΥΡΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΗΓΕΣ,ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΡΗΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΓΥΜΝΩΜΕΝΟ…….
    ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ,Η ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ Ε Λ Λ Η Ν Α ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

    Reply
  7. ΝΙΚΟΣ

    ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΩ ΤΟΝ ΠΑΠΑΧΕΛΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ.ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΑΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΜΕ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Και εγω, οπως και ο 9:13, δεν διαβασα ουτε μια λεξη απο το αρθρο σου εμετικε πρακτορα…η φατσα σου ειναι σημα καταθεν της προδοσιας και οποτε τη βλεπω το μονο που σκεφτομαι ειναι να δηλωσω ποσο σε σιχαινομαι!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    είτε το κράτος υποχωρεί και εξευτελίζεται ο νόμος και η ελληνική δημοκρατία είτε χρειάζεται πια πραγματικό αστυνομικό κράτος για να επιβάλει την τάξη!!!
    ΠΟΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΕΞΗ;;;
    ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΗΔΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΡΕΜΑΛΙΑ…
    ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙΣΥ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ, ΑΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ BLOGGERS!!!! ALEXIS

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Ειλικρινά δεν μπήκα καν στον κόπο να διαβάσω αυτό το άρθρο.Ο λόγος είναι διότι είναι άρθρο δημοσιοκάφρου πουλημένου στην Νέα Τάξη.Αν το είχα γραμμένο σε ένα κομμάτι χαρτί θα το χρησιμοποιούσα μόνο για να σκουπίσω τον κώ..ο μου.Κάπου κει και τριγύρω σας έχω γραμμένους παρλαχελά.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΕΣ !
    Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
    Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
    υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
    + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
    ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
    450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
    600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
    Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

    Reply
  12. ΑΓΡΟΤΗΣ

    ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΟ 2008 ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ
    ΦΟΝΟΣ ΣΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΤΟ 2010 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ
    ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
    ΠΑΝΤΑ ΑΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΕ? ΕΧΕΙΣ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΤΕΛΙΚΑ. ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ.ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΓΑΠ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ.

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Βλάκες δημοσιογράφοι για αυτό δεν παίρνω πλέον την εφημερίδα σας …ξέρεται γιατί ???? Γιατί υπάρχει το διαδίκτυιο

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Αν τολμάς έλα προς Κερατέα μεριά..έχεις αρχίδια??? εγω σου λέω οτι δεν έχεις..εσυ απέδειξέ μου το αντίθετο !!!

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΑΛΕΞακι..GO HOME AND TAKE YOUR FRIEND GAP WITH YOU…γαμημενο αμερικανακι…

    αυτο το καλοκαιρι ειναι το ΛΑΣΤ ΟΝΕ ΟΝ ΒΑΚΕΤΙΟΝ ΙΝ ΓΡΕΕΨΕ..
    εντζοιν γιορ σελφ…

    Reply
  18. Ανώνυμος

    Να και ο αδέκαστος δημοσιοκάφρος πού έγινε ιδιοκτητης μμε και με παριουσία από το πουθενά.Πολιτικοί και δημοσιογράφοι στο ίδιο καζάνι ΟΛΟΙ,ΟΛΟΙ ,ΟΛΟΙ ,Κλέφτες λωποδύτες απατεωνες, ρουφιάνοι σκύλοι,προδότες! Μην αγοράζετε εφημερίδες περιοδικά, κλειστε τις τηλεοράσεις σας να μην έχουν ακροαματικότητα.Καί όπου τους βλέπετε, γιαούρτια, ντομάτες και κλούβια αβγά.

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Το να βρει κάποιος ποιος συνεργάζεται με κερδοσκόπους και το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα στην εποχή του Internet είναι παρα πολύ εύκολο…ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ…πάμε στο ψητό.

    Συνάντηση Παπανδρέου – Σόρος

    http://www.voreia.gr/index.php?module=news&func=display&sid=45468

    Ποιος είναι ο G. Soros

    George Soros: An Evil Rothschild Agent

    http://www.realjewnews.com/?p=201

    Πάμε παρακάτω…

    Συνάντηση Παπανδρέου – Ρουμπινί, παρουσία του Γ. Παπακωνσταντίνου

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11379&subid=2&pubid=45876958

    Ποιος είναι ο Nouriel Roubini

    http://en.wikipedia.org/wiki/Nouriel_Roubini

    *Nouriel Roubini was born in Istanbul, Turkey, to Mizrahi Jewish parents.[2] When he was age two, his family moved to Tehran, Iran, and later he lived in Israel.*

    Dr. Doom

    http://www.nytimes.com/2008/08/17/magazine/17pessimist-t.html

    Όλος τυχαία και καλός φίλος και συνομιλητής του G.Soros

    http://www.youtube.com/watch?v=P0nmH7Xorpo

    Το παραπάνω βιντεάκι είναι από το προσωπικό Youtube Channel του G.Soros

    Για πάμε τώρα λίγο πιο κάτω να δούμε τι παίζεται
    ———–

    Τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε στο Ζάππειο ο Αντώνης Σαμαράς
    http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=50806

    “Τις αντιρρήσεις για το μείγμα πολιτικής τις συμμερίζονται ακόμα και επίσημοι οργανισμοί και τις διατυπώνουν, πολύ πιο απερίφραστα, διεθνείς αναλυτές και νομπελίστες οικονομολόγοι πολύ μεγάλου κύρους”, είπε ο κ. Σαμαράς, επικαλούμενος δηλώσεις του Πολ Κρούγκμαν, του Τζόζεφ Στίγκλιτς, του Νουριέλ Ρουμπίνι, του Νιλ Φέργκιουσον, του Λάρι Έλιοτ και του Στιβ Χάνκε.

    ————————————————

    Ήδη ξέρουμε ποιος είναι ο Ρουμπινί, για να δούμε και τα υπόλοιπα ονόματα.

    Joseph Stiglitz
    http://en.wikipedia.org/wiki/Joseph_Stiglitz

    *Stiglitz was born in Gary, Indiana, to Jewish parents,*

    Γιώργος Παπανδρέου – Τζόζεφ Στίγκλιτς στον Πόρο για τη Σοσιαλιστική

    http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/21851

    —————————–
    Paul Krugman

    http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Krugman

    *Krugman is the son of David and Anita Krugman and the grandson of Jewish immigrants from Brest-Litovsk*

    Papandreou meets Serb official, economist Paul Krugman.

    http://www.accessmylibrary.com/coms2/summary_0286-37099687_ITM

    Niall Ferguson

    http://en.wikipedia.org/wiki/Niall_Ferguson

    *Rothschilds

    Ferguson wrote two volumes about the prominent Rothschild family:

    * The House of Rothschild: Volume 1: Money's Prophets: 1798–1848[33]
    * The House of Rothschild: Volume 2: The World's Banker: 1849–1999[34]

    The books won the Wadsworth Prize for Business History and were also short-listed for the Jewish Quarterly-Wingate Literary Award and the American National Jewish Book Award

    Henry Kissinger

    In 2003, former United States Secretary of State Henry Kissinger provided Ferguson with access to his White House diaries, letters, and archives for what Ferguson calls a "warts-and-all biography" of Kissinger*

    ————————–

    Crisis-hit Greece may be the first domino | Larry Elliott

    http://www.poblish.org/article.jsp?id=373391

    ———————-

    Steve Hanke
    http://en.wikipedia.org/wiki/Steve_Hanke

    *Member of the advisory board of the IMF Assessment Project.*

    A Big Bang for Greece

    by Steve H. Hanke

    http://www.cato.org/pub_display.php?pub_id=11941&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+CatoRecentOpeds+%28Cato+Recent+Op-eds%29

    ————————————————

    Έχουμε και λέμε, κερδοσκόπους, οικονομολόγους, ιστορικούς οικονομολόγους, σιωνιστές που με τον ένα ή άλλο τρόπο γνωρίζονται μεταξύ τους.

    Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν συναντηθεί με τον Παπανδρέου για "συμβουλές"…και όλος τυχαία ο Σαμαράς τους έφερε ως παραδείγματα διακεκριμένων οικονομολόγων στο Ζάππειο.

    Ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα για τον φίλο διαχειριστή του Blog.

    Reply
  20. Ανώνυμος

    Η ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΥΡΩΠΗ ΣΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΒΡΕ ΑΛΕΞΗ ?
    ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *