Μετρα για σωβρακα

Μετα απο αποκλειστικες πληροφοριες του Μπλογκ μας η κυβερνηση προκειμενου να ανταποκριθει στις προσταγες της τροϊκας και του ΔΝΤ και να επιτυχει τους στοχους της θα καλεσει ολους τους εχοντες ταυτοτητα με Ελληνικη υπηκοοτητα απο τις κατα τοπους εφοριες και θα τους παρει μετρα για σωβρακα.

Το καινουριο σωβρακο θα…..
φοριεται 7 μερες την εβδομαδα 365 μερες το χρονο θα ειναι αλεξισφαιρο και θα κλειδωνη με ειδικο ηλεκτρονικο συστημα.

Οι κατοχοι του σωβρακου θα πηγαινουν μια φορα το μηνα στις κατα τοπους εφοριες οπου θα ξεκλειδωνεται για να γινεται ο προγραμματισμενος ελεγχος και εργασιες.

Οι στοχοι του σωβρακου ειναι οι εξης:

1) απο τον ελεγχο των κοπρανων θα διαπιστωνεται τι εφαγε ο κατοχος του και θα του επιβαλλονται οι αναλογες ποινες και προστιμα εαν εχει ξεφυγη απ τα προγραμματισμενα θεσμικα κρητιρια του Υπουργειου οικονομικων.

δηλαδη εαν βρεθει αποτυπωμα – η ιχνος κρεατος στα κοπρανα και ειναι μισθωτος η συνταξιουχος της ταξης των 500 – 600 ευρω θα καλειται να δωσει εξηγησεις στον υπουργο οικονομικων αυτοπροσωπως ετσι ωστε να διαπιστωθει πως βρεθηκαν ιχνη κρεατος στα κοπρανα καθ οτι ειναι κοινως γνωστον οτι με 500 – 600 ευρω μισθο η συνταξη ειναι αδυνατον να αγοραζεις κρεας.

2) εαν τα κοπρανα δεν ειναι του αναλογου προβλεπομενου βαρους με τον κατοχο του σωβρακου θα καλειται επισεις να δωσει εξηγησεις αυτοπροσωπως στον υπουργο οικονομικων.

δηλαδη εαν το βαρος των κοπρανων δεν ειναι αναλογο του προβλεπομενου απο τη σωματικη διαπλαση και βαρος του κατοχου παει να πει οτι ο κατοχος του σωβρακου δεν εφαγε αρκετα πραγμα που δημιουργει υποννοιες οτι φυλαει λεφτα στην καβατζα πραγμα απαραδεκτο ειδικα αν ειναι της ταξης των 500 – 600 ευρω.

3) και τελευταιο τα κοπρανα θα πηγαινουν σε ειδικους φουρνους της ΝΔ και του Πασοκ και θα τα κανουν παξιμαδια προς εξαγωγη στις Ευρωπαϊκες χωρες.

πολυ φοβουμαστε οτι οι συνδικαλιστες υποκεινουμενοι απο το ΚΚΕ θα διαμαρτηρηθουν σφοδρα για το οτι το παξιμαδι δεν θα διατιθεται για εγχωρια καταναλωση αλλα θα εξαγεται στο εξωτερικο προς βρωση και τερψη των Ευρωπαιων.

το υπουργειο λαμβανει μετρα για τις απροοπτες εξελιξεις που μπορει να εχει μια τετοια ενεργεια αλλα και το πως θα αποφυγη το σκοπελο των αντιδρασεων απο τους συνδικαλιστες οι οποιοι ειναι σιγουρο οτι επιθυμουν το παξιμαδι για εγχωρια καταναλωση.

Ειναι καιρος να στειλουμε το ΚΚΕ εις το πυρ το εξωτερον για τα προβληματα που προκαλει στη δημοκρατικη κοινωνια μας.

Το Πασοκ στην Κυβερνηση ο Λαος στην Εξουσια

Πρωτα ο Πολιτης

teleiapavla.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *