«Πρόκριση με νίκη στην Τούμπα»

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω τον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ και τη χαμένη ευκαιρία να πάρει από τώρα την πρόκριση για τον….

τελικό του Κυπέλλου, καθώς το 2-0 στο 11′ έμεινε 2-1 στο τέλος παρότι ο αντίπαλος έπαιξε για μία ώρα με παίκτη λιγότερο.

Τόσο ο Μίτσελ όσο και οι παίκτες του Ολυμπιακού αλλά και στελέχη της ομάδας είναι σίγουροι ότι η ανωτερότητα της ομάδας θα φανεί και στη ρεβάνς της Μ. Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη, εκεί που ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ανοιχτεί για να διεκδικήσει την πρόκριση κι ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να παίξει με περισσότερους χώρους σε σχέση με το χτεσινό ματς.

Οι ερυθρόλευκοι, όπως γράψαμε από χτες, θεωρούν ότι εκτός από τον Στοχ έπρεπε να αποβληθούν κι άλλοι παίκτες του ΠΑΟΚ, κυρίως ο Αθανασιάδης που είχε από νωρίς κίτρινη και έδωσε αφορμή με διάφορους τρόπους για τη δεύτερη αλλά έμεινε ως το τέλος στο ματς. Κι ότι οι φωνές του ΠΑΟΚ για τη διατησία αλλά και οι έντονες αντιδράσεις των ανθρώπων του στον πάγκο την ώρα του ματς δεν είχαν βάση και έγιναν για τη δημιουργία εντυπώσεων.

Υπάρχει προβληματισμός στο αγωνιστικό κομμάτι, διότι η ομάδα δεν μπόρεσε να βάλει έστω ένα γκολ ακόμα με παίκτη παραπάνω, γιατί η απόδοση θα μπορούσε να ήταν καλή σε μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά και επειδή πάλι η ομάδα δέχτηκε γκολ, αυτή τη φορά μάλιστα σε μία και μοναδική φάση του αντίπαλου.

Ο Ολυμπιακός θα ασχοληθεί τώρα με τα δύο ματς για να τελειώσει το πρωτάθλημα κόντρα σε ΠΑΣ και Απόλλωνα και με το βάρος στην καλή προετοιμασία για τη ρεβάνς στην Τούμπα στις 16 Απριλίου.

Πρόβλημα από ένα χτύπημα του Τζαβέλλα (ο οποίος ζήτησε συγνώμη στα αποδυτήρια) έχει ο Εντινγκά και σήμερα θα κάνει εξετάσεις.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *