Φωτογραφικό υλικό με τη “νέα μορφή” της Πόλας Ρούπα, διαθέτει η ΕΛ.ΑΣ

Φωτογραφικό υλικό με τη “νέα μορφή” της συζύγου του Νίκου Μαζιώτη, Πόλας Ρούπα, διαθέτει η ελληνική αστυνομία.

Την ίδια στιγμή, η έρευνα στο Μαρούσι ολοκληρώθηκε και τώρα το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα Πατήσια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες , η Πόλα Ρούπα έχει κόψει και έχει βάψει ξανθό το μαλλί της, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής του Αμαρουσίου όπου έμενε τα τελευταία δύο χρόνια μαζί με τον Νίκο Μαζιώτη και το παιδί τους είναι πολύ πιο αδύνατη από ό,τι δυο χρόνια πριν.

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η Πόλα Ρούπα χρησιμοποιούσε τρία με τέσσερα διαφορετικά ονόματα, δήλωνε μεταφράστρια και απέφευγε να ανοίγεται στις κουβέντες με τους γείτονές της στην παιδική χαρά όπου πήγαινε το παιδί της.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha μετέδωσε το απόγευμα τη φωτογραφία που διαθέτει η ΕΛΑΣ:

Στα Πατήσια οι έρευνες

Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στο κρησφύγετο του Νίκου Μαζιώτη και της Πόλας Ρούπα στο Μαρούσι.

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει πλέον διάφορα σημεία τόσο στα Κάτω Πατήσια όσο και στην περιοχή του Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αντιρομοκρατική εκτιμά ότι ο Μαζιώτης έχει κρύψει το αυτοκίνητό του, καθώς και εκρητκικά, σε υπόγειο πάρκινγκ στον Άγιο Νικόλαο Πατησίων.

Κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ “χτενίζουν” την περιοχή πόρτα πόρτα, ρωτώντας τους κατοίκους εάν γνωρίζουν κάτι, δείχνοντας τους παράληλα τη φωτογραφία του συλλφθέντος τρομοκράτη.

Στο διαμέρισμα στο Μαρούσι βρέθηκαν φορτιστές και τροφοδοτικά που παραπέμπουν σε παρουσία laptop, το οποίο εκτιμάται ότι το πήρε η Πόλα Ρούπα κατά τη διαφυγή της.

Παράλληλα, τα στελέχη της αντιτρομοκρατικής μελετούν το υλικό που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας στην Εθνική Οδό και την Αττική Οδό για να εντοπίσουν το ασημί Hyundai, το οποίο ο Νίκος Μαζιώτης χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του το τελευταίο διάστημα.

Εξετάζεται εάν με αυτό ο Νίκος Μαζιώτης είχε διαπράξει τις ληστείες και τις επιθέσεις στις οποίες εμπλέκεται τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργοί του.

http://www.nooz.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *