Υποψήφιος με την Ελιά ο Παντελής Καψής

Ο υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης, Παντελής Καψής δήλωσε ότι…

αποδέχθηκε την πρόταση για «κάθοδο» στις Ευρωεκλογές με την Ελιά ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με Το Ποτάμι ”.

Ο υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης, Παντελής Καψής δήλωσε ότι αποδέχθηκε την πρόταση για «κάθοδο» στις Ευρωεκλογές με την Ελιά ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με Το Ποτάμι.

Σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφερε: «Κοιτάχτε, δεν φτιάχνω εγώ το ευρωψηφοδέλτιο της Ελιάς. Μου έχει γίνει πρόταση όμως, κι έχω απαντήσει θετικά».

Επιπλέον, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με Το Ποτάμι, καθώς όπως αναφέρει «με τη μεγάλη πλειονότητα των στελεχών ή των ανθρώπων που στηρίζουνε το Ποτάμι, βρισκόμασταν σε συζητήσεις μερικούς μήνες πριν, […] αυτή τη στιγμή εγώ πιστεύω ότι πρέπει να αποφύγουμε έναν ενδοκεντροαριστερό εμφύλιο και ν΄ αφήσουμε ανοικτή τη δυνατότητα συνεργασίας μετά τις εκλογές».

Σχετικά με τις διεργασίες στο χώρο της Κεντροαριστεράς, ο Παντελής Καψής ανέφερε:

«Παρά τα μεγάλα προβλήματα που έχει, η κεντροαριστερά είναι στην πραγματικότητα πλειοψηφικό ρεύμα. Και το βλέπουμε, όπου εμφανίζεται ενωμένη παίρνει την πλειοψηφία. Το είδαμε στο ΤΕΕ, το είδαμε στον Δικηγορικό Σύλλογο, το βλέπουμε σε μία σειρά από κοινωνικούς χώρους, έτσι; Προφανώς, πολιτικά δεν εκπροσωπείται από έναν ενιαίο φορέα. 

Όμως η Ελιά, εάν θεωρήσουμε πως έχουμε τρεις προτάσεις αυτή τη στιγμή για την Κεντροαριστερά, την Ελιά, τη ΔΗΜΑΡ και το Ποτάμι, η Ελιά είναι η πραγματικά ενωτική δύναμη, δηλ. αυτή η οποία λέει να ενωθεί η Κεντροαριστερά χωρίς προϋποθέσεις. Και πιστεύω ότι αυτό θα επιβραβευθεί και από τις Ευρωεκλογές ».
periodista.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *