«Θα ‘ρθει ανάποδα ο ντουνιάς»… φτάνει ν’ αποφασίσεις!

Καημένε ΈΛΛΗΝΑ, ξεχνάς! Γιατί ξεχνάς τόσες θυσίες, αίμα, μόχθο και τίμιο αγώνα, που έδωσαν οι παππούδες σου γι’ αυτή την πατρίδα;

Χωρίς πατρίδα είσαι….
ένας παρίας, νομάδας χωρίς ταυτότητα, χωρίς γλώσσα, τραγούδι, δίχως ελπίδα
και χαρά, ΧΩΡΙΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ! Σε θέλουν ξένο, μετανάστη μέσα στην ίδια σου τη χώρα σου! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ «ΟΙΚΟΠΕΔΟ»ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ.

Από πού περιμένεις να έρθει το φως ,αν εσύ μέσα σου δεν το στεριώσεις, σβήνοντας το σκοτάδι που «κληρονόμησες» από όλους αυτούς τους «λαμπερούς ταγούς» και προδότες του έθνους ;Τόσα χρόνια σου στήσανε παγίδα χαιδεύοντας τα αυτιά σου και κάνοντάς σε οπαδό των «μαντριών» τους, για να σε θυματοποιήσουν ,ληστεύοντας τη ζωή και τον κόπο σου… Σου χάιδευαν την πλάτη εφησυχάζοντάς σε, για να σου κλέβουν την ελεύθερή σου βούληση, την αυτοδιάθεσή σου, παίζοντας με «σημαδεμένη τράπουλα», με τους δικούς τους όρους το «παιχνίδι» των εκλογών τους. Έπρεπε να ανήκεις κάπου, σε κάποιον –ισμό, για να έχεις «ταυτότητα»-ταμπέλα, να έχεις «κύρος», μέχρι να έρθει η ώρα της συγκομιδής των «κόπων» τους …

Σε θυματοποίησαν , για να νιώθεις ένοχος και να σου αφαιρούν σιγά σιγά την αυτοεκτίμηση και την αξιοπρέπειά σου, για να σε ελέγχουν! Σε θέλουν άτολμο, να βρίσκεσαι σε σύγχυση, μετέωρο και μόνο, για να ζητάς έλεος από τους σφαγείς σου. Σε θέλουν άβουλο , δειλό ανθρωπάκι, φοβισμένο, υποταγμένο, για να ορίζουν αυτοί την άθλια και μίζερη ζωή σου και να την ξεπουλάνε στους τζογαδόρους των «αγορών», που υπηρετούν. Τι δεν καταλαβαίνεις; ΘΎΜΑ τους σε θέλουν, χαμηλά να σέρνεσαι ,εξαρτημένος και δεχόμενος τη δική τους «δήθεν» δύναμη και ισχύ… Όσο τέτοιος μικρός και μίζερος μένεις, τόσο αυτοί δυναμώνουν και ολοκληρώνουν τη λεηλασία της ζωής σου! Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟΣ,ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Καιρός λοιπόν να «μεγαλώσεις» και να σταθείς στα πόδια σου, να βρεις τον Αληθινό εαυτό σου ,να σπάσεις τα δεσμά της « φυλακής» ,που έχτιζαν τόσα χρόνια μέσα σου και γύρω σου ,για να σε κλείσουν στο σφαγείο της ευρωζώνης και του ευρώ ,καθιστώντας εσένα και τα παιδιά σου δούλους!

Τι άλλο περιμένεις για να πάρεις τη λυτρωτική απόφαση της απελευθέρωσής σου από τα δεσμά του πιο φασιστικού μορφώματος που «γέννησε» ποτέ η ανθρώπινη ιστορία; Η Ελλάδα ματώνει και τα παιδιά της αργοσβήνουν για ένα χρέος, που «δοτές» και ολοκληρωτικές κυβερνήσεις της φόρτωσαν… Μήπως εσύ το δημιούργησες αυτό το χρέος, ή μήπως ρωτήθηκες ποτέ γι’ αυτό; Το χρέος δεν είναι δικό σου! Το παράνομο αυτό χρέος είναι αυτών που μέχρι σήμερα ελέγχουν τη χώρα μέσω των ανδρείκελων που πας και ψηφίζεις, νομίζοντας ότι έχεις δημοκρατία κι ότι εσύ ορίζεις τη ζωή σου. Ποτέ δεν είχες Δημοκρατία, αλλά μόνο μιντιοκρατία, κομματοκρατία κλεπτοκρατία, ολιγαρχία και σήμερα μια χούφτα, «τρομοκρατών» της αγοράς τους σε παρέδωσε στους γύπες της ως δουλοπαροικία χρέους!Αν δεν καταλάβεις ότι απλά ζεις μέσα στην πλάνη ,στον εικονικό κόσμο, που σου πλασάρουν ως αλήθεια, κι αν δεν στρέψεις τα μάτια σου στην πραγματική αλήθεια, που επιμελώς σου κρύβουν, θα γίνεις έρμαιο των δικών τους ορέξεων!

Υπάρχει και η «άλλη» Ελλάδα, που έντεχνα σου κρύβουν! Αυτή αγωνίζεται κι αντιστέκεται! Εσύ τι κάνεις ;Τι έχεις να προσφέρεις στον κοινό μας αγώνα; Αυτά τα χαμερπή ανθρωποειδή ακόμα ακούς; Τόσα χρόνια σε μετράνε σαν νούμερο, σαν ψήφο, για να σφετεριστούν τη βούλησή σου, για να καπηλευτούν τα όνειρα και τους πόθους σου, να εμπορευτούν τις ελπίδες σου, να ξεπουλήσουν τον κόπο και το αίμα σου στα αφεντικά τους. Κι εσύ ακόμα ακούς τους γητευτές της απάτης;

ΕΜΕΙΣ ,«η άλλη» Ελλάδα, του ελεύθερου κι αδούλωτου ΈΛΛΗΝΑ, της προκοπής, της τιμής , της ευθύνης, του δίκαιου και της έμπνευσης είμαστε εδώ ,και δεν τη δώσαμε την τελική τη μάχη! Θέλουμε και τη δική σου συνέργεια και δράση!

«Πνιγήκαμε» από τη μπόχα των άρρωστων, των εκμαυλισμένων συνειδήσεων, των νάρκισσων, των αδίστακτων φασιστοειδών, που χρόνια κυβερνάνε, κι αυτών των επίδοξων «σωτήρων», που περιμένουνε από το «αντίπαλο» στρατόπεδο να μας αποτελειώσουν μέσα στο ευρώ και την ευρωζώνη των πιο στυγνών κερδοσκοπικών συμφερόντων των ξένων εισβολέων! Στα χέρια τους παραδίδεις τα παιδιά σου, τον κόπο σου, τη ζωή σου; Έλεος! Αρκετά εισπράξαμε το βόρβορο, τη δουλοπρέπεια των ιταμών κανίβαλων, που ξεβράζουν το ζόφο και το θάνατο!

Κατακερμάτισαν ό,τι ωραίο κι αληθινό… ψεύτισαν τη ζωή μας με τα «σκουπίδια» ενός κόσμου εικονικού ,φτηνού και κούφιου… Χρόνια τώρα καλλιέργησαν και θεσμοθέτησαν την απάτη, τη διαφθορά, την αναξιοκρατία, για να μας υποδουλώσουν, να μας εκμαυλίσουν και να κλέψουν τη ζωή και την ψυχή μας, να καταργήσουν τα όνειρα των παιδιών μας, να μας οδηγήσουν ως πρόβατα στη σφαγή, υπηρετώντας τα πιο απεχθή και ελεεινά συμφέροντα διεστραμμένων κι άρρωστων ανθρωποειδών! Τόσα χρόνια κρίνουν την ανθρώπινη αξία με το πουγκί τους… άλλη «αξία» δεν έχουν από την ψευτιά και την υποκρισία!

Η αληθινή αξία όμως βρίσκεται μέσα μας ,κι είναι η Ελληνική ψυχή,που δε βαστά το άδικο, το δόλο ,την απάτη…Αυτή θα μεγαλώσει τη μικρή κι ασήμαντη ύπαρξή μας! Αυτή θα σκορπίσει το σκοτάδι με το φως της! ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΈ ΤΗΝ, ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Η «ΦΩΤΙΑ» ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ!

Αν δε βρούμε το δρόμο της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ,ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ!ΕΜΑΣ ΕΠΕΛΕΞΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ,ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΡΑ!ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΟΥ.ΗΔΗ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΠΟΛΥ!

Έλλη Διαμαντοπούλου (μέλος του Ενιαίου Παλλαικού Μετώπου, Ε.ΠΑ.Μ)

triklopodia.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *