Το κέρατο πάει …σύννεφο!!!

Με κεράτωσε μου λέει η Μαρία. Σιγά το πράγμα της λέω εγώ. Η μόνη είσαι; Οι περισσότεροι άνδρες έτσι κάνουν .Το κάνουν , το ξανακάνουν και πάει λέγοντας.

Το έκανε ο Πατέρας σου στην Μάνα σου. Ο Παππούς στην γιαγιά σου και από γενιά σε γενιά , έφτασε και σε σένα.

Και εμείς οι γυναίκες τι κάνουμε;

Απλά τους …..
συγχωρούμε .

Στατιστικά να το πάρεις οι γυναίκες συγχωρούν πιο εύκολα την απιστία.

Οι άνδρες εκμεταλλεύονται αυτό που συμβαίνει στο μυαλό μας και μας ωθεί στο να μην τους αφήσουμε.

Καταρχάς πιστεύουμε ότι θ’ αλλάξει. Αυτό γίνεται γιατί δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως, στο καλό γίνεται αυτός που μας φροντίζει και δείχνει με κάθε τρόπο τι νιώθει για εμάς, να είναι ο ίδιος άνθρωπος που μας κερατώνει. Έτσι μας κάνει να πιστέψουμε ότι θ’ αλλάξει, ότι δεν θα ξαναγίνει και ότι θα γίνει πάλι αυτός που μας φροντίζει και μας αγαπάει. Μπορεί να έχουμε πληγωθεί από την απιστία του αλλά ακόμα τον νιώθουμε δικό μας . Τον νιώθουμε κτήμα μας .

Θα μείνει μαζί μας μετά από αυτό που έκανε όσο αρρωστημένο κι αν ακούγεται, είτε το θέλει είτε όχι . Έτσι πιστεύουμε .Δεν μπορούμε να νιώθουμε αποτυχημένες .Η αποτυχία δεν θέλουμε να υπάρχει στη ζωή της και πόσο μάλλον στα ερωτικά μας. Προτιμάμε να ξαναπροσπαθήσουμε και μάλιστα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να κολλήσει το γυαλί. Τρομάρα μας!!!

Άντε τώρα να ψάχνεις από την αρχή να βρεις άλλον .Είναι μαζί μας πολύ καιρό, έχει δεθεί και έχει μάθει να ζει μέσα στη σχέση μας. Το άγνωστο μας φοβίζει .Μερικές φορές έχουμε χαμηλή αυτοπεποίθηση . Έτσι είναι όπως τα λέω. Δεν θα χάσουμε την κολόνα του σπιτιού . Άσε που μας στηρίζει και οικονομικά. Λίγο είναι ; Οικονομική κρίση βλέπεις . Έτσι λοιπόν Μαρία. Φάε το κέρατο και μην μιλάς .Αυτό σε συμβουλεύει η siorakate.
http://kefalos-net.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

8 Comments

  1. panais

    Αν ξέραμε ότι το Ευαγγέλιο λέει μέσα ο μοναδικός λόγος για να χωρίσουμε είναι ο λόγος Μοιχίας,και αν θέλουμε,δεν είναι υποχρεωτική εντολή,πιθανόν να συμμορφωνόμαστουν εμείς τα αρσενικά και να τιμούσαμε το στεφάνι μας αρίστως,αλλά τώρα ποιού να πείς ότι διαπράτει Μοιχία και Πορνεία,θα σου πεί ο κόσμος όλος το κάνει!!!Και επηδεί αυτοκτωνάμε όλοι μας πνευματικά με την θανάσιμη αυτή αμαρτία,την κάναμε και μόδα και περηφανευόμαστε για τα ανδραγαθήματα μας,αυτό ονομάζεται Εωσφορική αλαζωνία,μετά οι τύψεις και τα ψυχολογικά και μετά δώστου χάπια και ψυχιάτρους νομιζόμενοι εμείς οι καΫμένοι ότι ένας μοίχος και πόρνος γιατρός(τυφλός δηλαδή)θα μας γιατρέψει την ψυχή,που αν τον ρωτήσεις τί είναι ψυχή δεν ξέρει…Οι μοιχία και οι πορνεία είναι αυτοκτονία της ψυχής,είναι σαν να έχουμε δύο χέρια και πέρνουμε το μαχαίρι και κόβουμε εμείς οι ίδιοι το άλλο!!!Πάρτε τον τρελο-Γιάννη να τον διαβάσετε,ο συγραφέας είναι ο εκδότης της εφημερίδας Στύλος Ορθοδοξίας,Διονύσης Μακρής…βάλτε την ιστοσελιδα του με τον τίτλο της εφημερίδας να δείτε τα 2 βιβλία με τον Τρελο-Γιάννη,και διαβάστε τα και θα καταλάβετε…

    Reply
  2. Προβοκάτορας

    "Στατιστικά να το πάρεις οι γυναίκες συγχωρούν πιο εύκολα την απιστία. "

    Τα στατιστικά να μας δώσετε!

    Αερολογίες και μμπουρδολογίες χορτάσαμε
    …ΦΤΑΝΕΙ πια!

    Το 78% των διαζυγίων το ΑΠΑΙΤΟΎΝ γυναίκες, με συνήθη λόγο, …"τους κούρασε η σχέση".

    Τα λεφτά τα παιδιά και άντε για!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    κατ αρχας δεν ειναι απιστια…..σεξουαλικη διαφοροποιηση ειναι…αντε και σεξουαλικος τουρισμος……δεν υπαρχει λογος να διαλυειες οικογενειες για αυτα τα πραγματα…..

    Reply
  4. Ζούμπι

    Ποιος ασχολείται με αυτά τώρα;Αυτά σε περιόδους άλλες.Δεν νομίζω να χωρίζει πια ο κόσμος για λόγους απιστίας.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ "ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ", Η, ΟΤΑΝ ΝΙΩΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΠΑΤΑ ΜΕ ΑΛΛΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΔΙΚΗΣΗ.
    ΜΙΛΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ.
    ΓΥΝΑΙΚΑ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *