Ιστοσελίδα πορνό πληρώνει για να αφαιρεθεί τατουάζ με το όνομά της

Ο Hostgator Dotcom είχε πουλήσει διαφημιστικό χώρο στο σώμα του
Ο Hostgator Dotcom έψαχνε 4.000 δολά
ρια για να αφαιρέσει μόνιμα τα τατουάζ από το πρόσωπο του, τα οποία ήταν ονόματα ιστοσελίδων πορνό και διαδικτυακών καζίνο. Πλέον, χάρη στη γενναιοδωρία μιας τέτοιας εταιρείας, η ευχή του Hostgator Dotcom θα πραγματοποιηθεί.

Ο ίδιος, ο οποίος ονομάζεται Billy Gibby αλλά πούλησε το όνομά του σε εταιρεία web hosting, επιβεβαίωσε στο περιοδικό Vice ότι η ιστοσελίδα cam4.com, η οποία ανήκει στα sites που είχε «χτυπήσει» στο πρόσωπό του, συμφώνησε να πληρώσει για την αφαίρεση του τατουάζ.

«Διαφημίζονταν στο πρόσωπό μου για πολύ καιρό και αποφάσισαν να με βοηθήσουν» δήλωσε ο Hostgator Dotcom και πρόσθεσε «Είχα την πρώτη αφαίρεση με laser την προηγούμενη εβδομάδα».

Σίγουρα, αυτή είναι η πιο καλή λύση για τον Billy από την Αλάσκα, ο οποίος συγκέντρωσε περίπου 50.000 δολάρια, πουλώντας διαφημιστικό χώρο πάνω στο σώμα του εδώ και μια δεκαετία. Αν νομίζετε όμως ότι ο Dotcom προσπαθεί να σταματήσει την τρέλα που έχει με τις διαφημίσεις, τότε κάνετε λάθος. Ο ίδιος είπε στο Vice ότι σκέφτεται να πουλήσει διαφημιστικό χώρο στο φέρετρό του όταν πεθάνει.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *