Γεωργιάδης: Σύγκρουση παλιάς – νέας Ελλάδας

Για «σύγκρουση παλιάς – νέας Ελλάδας» έκανε λόγο την Τετάρτη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή γεγονότα όπως την κατάληψη του ΕΜΠ από διοικητικούς υπαλλήλους και τις κυλιόμενες διακοπές ρεύματος με τις οποίες απειλεί η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.
Ο κ. Γεωργιάδης τάχθηκε επίσης κατά της επαναπρόσληψης των καθαριστριών.

«Ήρθε η ώρα να αναμετρηθούμε οριστικώς, πρόκειται για εσωτερική διαμάχη και μέσα στον καθένα μας τον ίδιο να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε», επισήμανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, μιλώντας στον Σκάι.

«Ο λαϊκισμός και ο συναισθηματισμός μας οδηγεί σε φοβερά λάθη. Λένε για επαναπρόσληψη των καθαριστριών του ΥΠΟΙΚ και για τον τεράστιο συμβολισμό που θα έχει. Ναι, ο συμβολισμός της επαναπροσλήψεως θα ήταν τεράστιος και φοβερά αρνητικός, θα έδειχνε ότι όποιος φωνάζει και εκβιάζει το κράτος θα πρέπει να υποχωρεί. Φώναξαν πολύ κάνανε φασαρία για τα ΜΑΤ» σημείωσε ο βουλευτής.

Ο κ. Γεωργιάδης εξήγησε ότι «τη δουλειά τους δεν την έχουν χάσει μόνο οι καθαρίστριες, για να είμαστε δίκαιοι το κράτος θα έπρεπε τότε να προσλαμβάνει όλους όσοι έχουν χάσει τη δουλειά τους και στον ιδιωτικό τομέα στο δημόσιο».

«Με ποιο κριτήριο βιώνουν οι καθαρίστριες μεγαλύτερο δράμα από τους άλλους ανθρώπους που έχουν χάσει τη δουλειά τους; έχει αυτομάτως περισσότερα δικαιώματα αυτός που χάνει την εργασία του στο δημόσιο από αυτόν που χάνει τη δουλειά του στον ιδιωτικό τομέα;», διερωτήθηκε.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *