Μικροεπεισόδια έξω από το Χίλτον λόγω τρόικας

Μια μικρή ομάδα διαδηλωτών βρίσκεται έξω από το ξενοδοχείο Χίλτον, όπου πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου των μελών της τρόικας. Οι άνδρες των ΜΑΤ απώθησαν τους συγκεντρωμένους που θέλησαν να μπουν στο ξενοδοχείο και επιδιώκουν να τους περιορίσουν στο απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας.
«Κάτω η χούντα του Δ.Ν.Τ.» φώναζαν οι διαδηλωτές

zougla

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

33 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΡΕ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΑΥΤΑΚΙΑ !
    ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΣΟΥΒΕΝΙΡ ΑΠΟ ΚΟΣΟΒΟ!
    DOBROVOLIAC

    Reply
  2. ΑΛΒΑΝΟΦΑΓΟΣ

    ΡΕ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΒΑΝΟΦΑΤΣΕΣ.
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΦΤΕ.
    Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Εγώ σκέφτομαι και λυπάμαι αυτούς τους ματατζήδες. Παιδιά αγροτικών και φτωχών κοινωνικών στρωμάτων στην πλειοψηφία τους, ξεπατώθηκαν στο διάβασμα στις πανελλαδικές, κάποιοι από αυτούς πιθανόν και να αρίστευσαν και να πέρναγαν και σε σχολές κύρους και πήγαν στην αστυνομία για να δέρνουν (ίσως τον πατέρα τους συνταξιούχο, τον αδελφό τους φοιτητή, τον φίλο τους εργαζόμενο και απεργό) και να δέρνονται και να κινδυνεύουν καθημερινά για τρεις κι εξήντα (κυριολεκτικά). Και το χειρότερο όλων για να φυλάνε και να προστατεύουν λαμόγια-κλέφτες-αεριτζήδες-στυγνούς κεφαλαιοκράτες και τις περιουσίες τους που ευθύνονται για τη φτώχεια και την ανέχεια τόσο των ίδιων των αστυνομικών και των οικογενειών τους, αλλά και ολόκληρου του λαού.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ..ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ..ΣΕ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΙΧΤΟΙ..ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΝ,ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ…ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ? ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..

    Reply
  5. Ζούμπι

    ΞΕΡΕΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ.ΑΥΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ.ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΠΙΑ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Γιατι ενοχλιθηκαν οι διαδιλοτες μοιπως το μεσον που βαλαν για μια θεση στο διμοσιο δεν περναει αλλο??? Εγω σαν ιδιοτικος υπαλιλος που δεν εχω δουλεια και απο οτι βλεπω δεν θα εχω για πολυ καιρο γιατι δεν νιαζωμε ??? Μοιπως ειμαι το κοροιδο της ιστοριας .

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΗ
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Η ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΣ
    ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
    ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟ ΚΑΚΟΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΕΠΕΛΕΞΑ ΙΔΗ.
    ΦΡΑΠΕΣ ΠΙΠΙΝΙΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ
    ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Η επιλογή είναι μπροστά μας. Πρέπει να διαλέξουμε ανάμεσα σε δύο δρόμους: Ή θα υποταχθούμε στους Διεθνείς Τραπεζίτες ή θα ενώσουμε τους αγώνες μας με τους λαούς όλης της γης, που στενάζουν κάτω από το χρέος και την υποτέλεια που τους έχει επιβληθεί από το διεθνές τραπεζικό σύστημα. Αν επιλέξουμε τον δεύτερο δρόμο, νομίζω ότι μπορούμε να γίνουμε και κάτι παραπάνω: Να γίνουμε η πρωτοπορία του διεθνούς κινήματος ενάντια στο παγκόσμιο τραπεζικό καρτέλ.

    Η επιλογή είναι δική μας.

    Reply
  10. ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟ

    ρε ηλίθιε αλβανέ 12:44 έχεις καμία επαφή με την πραγματικότητα ή ζεις σε άλλον πλανήτη;
    Η επανάσταση ρε ζωντανό είναι να πας στο απέναντι πεζοδρόμιο και να φωνάζεις "ου-ου" και "κάτω το μνημόνιο" στους ξένους;
    Αυτά τα κάναμε στο γυμνάσιο ρε κουρούμπελο (ούτε καν στο λύκειο).
    Ενημερώσου πρώτα για αυτόν στον οποίο απευθύνεσαι και μετά άνοιξε το στόμα σου να μιλήσεις , έστω και με τα σπαστά Ελληνικά που ξέρεις…

    Reply
  11. Ανώνυμος

    καιρος ηταν και καποιοι αν κανουν την οργη τους πραξη γιατι απο λογια αλλο τιποτα

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΜΑ ΤΙ ΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟ?

    ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ .ΘΑ ΒΓΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ?

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Μπορεί να έγιναν λάθη,όμως δε φταίει ο λαός αν οι πολιτικοί είναι απατεώνες και δοσίλογοι.Έχουν δίκιο που φωνάζουν,θα έπρεπε να βρίσκονται εκατομμύρια στο δρόμο γιατί είμαστε υποδουλωμένοι και εμείς και τα παιδιά που τώρα ξεκινάνε.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Έσύ μάθε πρώτα να γράφεις σωστά Ελληνικά (ξελαμπικάΡΕΙ) και μετά να βρίζεις αμόρφωτε κάφρε. Σου αξίζει να σε γαμάει η τρόικα, οι μουσουλμάνοι και όσοι έχουν εισβάλει στη χώρα σου επειδή εσύ δεν έκανες τίποτα.

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 12,26 ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΑ
    ΠΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ P/C ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ.

    Reply
  16. Ανώνυμος

    12:21 και 12:21, εσείς να μείνετε στον καναπέ σας, να βλέπετε big brother, Θέμο, Μάκη, και να κατηγορείτε όλους τους υπόλοιπους περιμένοντας καποιον να έρθει να σας σώσει. Δε ζουσαν όλοι οι Έλληνες πάνω από τις δυνατότητες τους γελοίε. Το αν το έκανες εσύ, καλά να πάθεις. Εμείς που δε φταίμε σε τίποτα, θα διαμαρτυρόμαστε.

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΤΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ
    ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΣ
    ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΜΕ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ
    ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΖΩΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
    ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.

    Reply
  18. ΗΦΑΙΣΤΟΣ 13

    Όταν δώσαμε ( με την ψήφο μας & την αποχή ) ψήφο εμπιστοσύνης στο ΠΑΣΟΚ δεν το σκεφτόμαστε; Ας είναι & τώρα. Ας αρχείσουμε τον αγώνα

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *