Η Ελλάδα της κρίσης και η Ελλάδα της χλιδής

Του Αντώνη Μπελούση

Την ώρα που άνθρωποι πεθαίνουν στον δρόμο , ξεπαγιάζουν στα πεζοδρόμια ,τρέφονται από τα συσσίτια  και αυτοκτονούν από την κατάθλιψη και την ανεργία βλέποντας τα παιδιά τους να λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία ,την ίδια ώρα στην ίδια χώρα που λέγεται Ελλάδα το…

νέο κλαμπ πλουσίων κάνει την εμφάνισή του.

Γνωστά πρόσωπα από την επιχειρηματική δραστηριότητα και την show biz αλλά και ξένοι επιχειρηματίες που ζουν στην Ελλάδα η μέλη διοικητικών συμβουλίων εταιριών συμπεριλαμβάνονται  ως τώρα σύμφωνα με πληροφορίες του BriefingNews .GR  στη λίστα των μελώντου νέο κλαμπ. Τα μέλη του μάλιστα από την πρώτη μέρα που άνοιξε το έχουν τιμήσει δεόντως και απολαμβάνουν τα υλικά αγαθά που τους προσφέρει με μεγάλη ευχαρίστηση.

27 γήπεδα τένις ,εστιατόρια με γεύσεις από όλο τον κόσμο ,χαμάμ, γυμναστήρια ,και κομμωτήρια απλώνονται στα χιλιάδες στρέμματα του κλάμπ που ανήκει σε γνωστό Έλληνα μεγαλοεπιχειρηματία και βρίσκεται στην Βαρυμπόμπη.

Στο καταφύγιο της χλιδής έχουν την ευκαιρία οι πλούσιοι των Αθηνών να απολαμβάνουν όλες τους τις συνήθειες χωρίς τα ενοχλητικά μάτια των απλών πολιτών που ίσως να τους δημιουργούσαν προβλήματα σε οποιοδήποτε άλλο χώρο κοινής θέας βρισκόταν.

Το κόστος της εγγραφής είναι 3.000 ευρώ ενώ το μικρότερο κόστος για την συνδρομή είναι 7.000 ευρώ.
Και καλά τα πλούσια τζάκια να τα δίνουν αυτά τα λεφτά γιατί προφανώς και τα βρήκαν και τα έχουν και δεν θα τελιώσουν ,τα ονοματάκια της show biz που νομίζουν ότι ανεβαίνουν σκαλοπάτια όταν βρίσκονται ανάμεσα στους πραγματικά πλούσιους που πάνε χωρίς σκέψη και δεν κοιτούν πίσω τους;
Άλλωστε αυτοί που κάποτε τους πλήρωναν  μια περιουσία για να τους δουν και να τους ακούσουν στις πίστες και δεν ξέρω που αλλού , αυτοί σήμερα πεθαίνουν από την πείνα γιατί οι περιουσίες τους γίνονται εγγραφές στα κλαμπ των πλουσίων από τους άλλοτε αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Εξάλλου τώρα με την οικονομική κρίση και την ανέχεια ποιος τολμά να κάνει όλα όσα κάνει σε ένα πριβέ κλαμπ κάπου αλλού με κίνδυνο και της σωματικής του ίσως ακεραιότητας αλλά και κυρίως με κίνδυνο να χαλάσει και την εικόνα του.

Διότι στην Ελλάδα της κρίσης , την κρίση την βιώνουν οι απλοί πολίτες αυτοί που την δημιούργησαν κρύβονται στα κλαμπ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *